Προς το περιεχόμενο

Kingston SSDNow V300 240GB -- 59,90 € @ www.you.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι λάθος, η υγεία είναι 100%, drivers όλα κομπλέ, ahci mode κτλ, και οι τιμές που παίρνω είναι οι παρακάτω για τους 2 δίσκους μου (σε SATA II).

Δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ παραπάνω, θα πάει στο λαπτοπ ο συγκεκριμένος και θα μπει νέος στο desktop.

Χαμηλά πολύ ακόμα και για sata 2.Παντως δεν νομίζω να φταίει ο δίσκος κάτι σε software θα είναι το πρόβλημα.
Δημοσ.

Ναι , το ότι είναι ποιο αργός από HDD, σου αρκεί αυτο

εχω τον 120 ρι σε λαπτοπ με σατα 2 και ποιο αργοσ απο hdd δεν ειναι.200μβ επιασε στο σεντινελ.

σιγουρα ειναι ποιο καλος απο hdd αλλα αν αξιζει να τον παρει καποιο λογο οτι ειναι ποιο αργος απο καποιος αλλον στα ιδια γιγα.

Δημοσ.

εχω τον 120 ρι σε λαπτοπ με σατα 2 και ποιο αργοσ απο hdd δεν ειναι.200μβ επιασε στο σεντινελ.

σιγουρα ειναι ποιο καλος απο hdd αλλα αν αξιζει να τον παρει καποιο λογο οτι ειναι ποιο αργος απο καποιος αλλον στα ιδια γιγα.

με 10-15€ παραπάνω μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερους ssd.Είχα κάνει τη μαλάκια και πήρα 2 από αυτούς σε προηγούμενη προσφορά, 1 μήνα τους κράτησα και μετά τους χάρισα, εμένα πάνω από 140mb δεν έπιαναν, όσο δηλαδή και ο σκληρός που έχω

Δημοσ.

Δεν ξέρω, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι λάθος, η υγεία είναι 100%, drivers όλα κομπλέ, ahci mode κτλ, και οι τιμές που παίρνω είναι οι παρακάτω για τους 2 δίσκους μου (σε SATA II).

Δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ παραπάνω, θα πάει στο λαπτοπ ο συγκεκριμένος και θα μπει νέος στο desktop.

Εχω τελείως διαφορετική εικόνα για τον V300.

30bgq2p.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ο δικός μου V300(120GB -50% γεμάτος- από τις παλιές version) κάπου εκεί είναι.

23h0lcw.png

Και επίσης ο δικός μου intel 535 (240 GB - 80% γεμάτος) για άμεση σύγκριση.

2uq2gp5.png

Κατ' εμέ ο V300 είναι αξιοπρεπής για τα λεφτά του για όποιον δεν κυνηγάει τα bench.

Ασφαλώς με επιπλέον κόστος παίρνεις ταχύτερο προϊόν.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.

Λογικά θα έχετε τους V300 που βγήκαν πριν γίνει η αλλαγή στα τσιπάκια...

Αυτοί που πωλούνται τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να πιάνουν τέτοιες ταχύτητες.

Δημοσ.

ναι ρε παιδια γιατι εχετε τις παλιες εκδοσεις... τα εχουμε πει 1000 φορες... οι πρωτες εκδοσεις ηταν κομπλε (και ακριβωτερες αρκετα) μετα εγιναν σκατα μαυρα...

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε παιδια γιατι εχετε τις παλιες εκδοσεις... τα εχουμε πει 1000 φορες... οι πρωτες εκδοσεις ηταν κομπλε (και ακριβωτερες αρκετα) μετα εγιναν σκατα μαυρα...

Εγω δοκιμασα την πρωτη και την τελευταια εκδοση πριν κατι μηνες με παραπλησια νουμερα σαν αυτα που ποσταραν τα παιδια πιο πανω. Τωρα αν ενδιαμεσα τα μαμησε η Kingston αυτο δεν μπορω να το γνωριζω (δεν γινεται να κοιτας ολες τις φασεις καθε SSD που βγαινει στην αγορα).

• Like 1
Δημοσ.

Απορία ο Patriot blast στα 40 ευρω είναι καλύτερος; σκέφτομαι να τον αγοράσω σήμερα.

Δημοσ.

Αν ειχε 39 ναι αλλα σε αυτη την τιμη πας λιγο παραπανο και εχεις κεφαλι υσηχο σε θεματα αξιοπιστιας κτλ..(samsung -intel-cruscial)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...