Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρ' ό,τι πληκτρολογώ στο address bar google.com, το γυρνάει αυτόματα σε ελληνικά σε google.gr.

Πώς μπορώ να το κάνω μόνιμα αγγλικά, και αν θέλω αργότερα να το γυρίσω και πάλι μόνιμα σε ελληνικά;

Ενδιαφέρομαι για Opera 34+ και ff >40.

ps Το link στην κάτω δεξιά γωνία που τα γυρνάει σε Αγγλικά και αργότερα το ίδιο link σε ελληνικά, δεν δουλεύει.

Δημοσ.

Το google αναγνωρίζει την τοποθεσία σου και εμφανίζεται με το ανάλογο domain.

Εμένα, λύσεις μου έρχονται στο μυαλό.

1) να χρησιμοποιήσεις ένα vpn ή Proxy για να φαίνεσαι ότι μπαίνεις από Αμερικάνικη ip

2) να αλλάξεις την τοποθεσία στον πίνακα ελέγχου. Θα πας Όλα τα στοιχεία του πίνακα ελέγχου->Γλώσσα->Αλλαγή των μορφών ημερομηνίας, ώρας και αριθμών και στην καρτέλα Τοποθεσία θα ορίσεις την τοποθεσία σου σε Ηνωμένες Πολιτείες. Θα κάνεις επανεκκίνηση και μετά (μάλλον) το google θα ανοίξει στα Αγγλικά.

Το λίνκ που αν αναφέρεις είναι οι Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις αναζήτησης->Γλώσσα; Γιατί εμένα μου το αλλάζει κανονικά στα Αγγλικά.

EDIT:

Βρήκα μια ακόμα λύση. Βάλε σαν αρχική σελίδα το παρακάτω αντί για το google.com

https://www.google.com/ncr

Έτσι θα σου ανοίγει η σελίδα του .com αντί να σε κάνει redirect στο .gr

Σημείωση:

Το ncr στο τέλος σημαίνει No Country Redirect.

Δημοσ.

Το λίνκ που αν αναφέρεις είναι οι Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις αναζήτησης->Γλώσσα; Γιατί εμένα μου το αλλάζει κανονικά στα Αγγλικά.

Αυτό δούλεψε πολύ εύκολα, και πολύ γρήγορα. Σε ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως ότι αλλάζοντας τη γλώσσα στα Αγγλικά δεν αλλάζει τις προτιμήσεις του google ως προς τα αποτελέσματα που θα εμφανίζει. Δηλαδή αν ζητήσεις για καιρό ή weather θα σου εμφανίσει πάλι τον καιρό για την Ελλάδα στα πρώτα αποτελέσματα.

Αν θέλεις να αλλάξει και η επιλογή της τοποθεσίας θα πρέπει να ανοίξεις τη σελίδα με το ncr.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα το ήθελα. Απλά, τα labels του τριγύρω στα αγγλικά, και τα αποτελέσματα τής αναζήτησης στα ελληνικά.

Όσο για το /ncr, καλά και το ανέφερες, επίσης. Πιστεύω ότι κάπου θα χρειαστεί.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...