Προς το περιεχόμενο

samsung s5 neo vs lg gflex 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποφασισα να διαθεσω εως 250 ευρω κ ειμαι αναμεσα στο samsung s5 neo στο lg gflex 2 k sto lg nexus 5x ποιο να παρω ?

Δημοσ.

flex 2. σε αυτήν την τιμή αξίζει με τα χίλια. Το έχει φίλος μου και πετάει.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια το σαμσουνγ ειναι το σ5 νεο γτ να το ξεχασω? το νεξους μου αρεσε στην περιγραφη που εχω δει με προβληματιζει το οτι δεν παιρνει sd κ με χαροποιει ιδιαιτερα που εχει το 6 αντροιτ κ εχει απλο μενου ελαυφυ απουι λενε

το φλεχ 2 ειναι ακομη ποιο κοντα στις προτιμησεις μου εχει κ ραδιο αλλα δεν ξερω αν θα ακολουθει τα απωτειτ οπως το νεξους το s5 neo ειναι ενα πολυ καλο σαμσουνγκ δεν ξερω τα ψαχνω τα βλεπω κ σε βιδεο σας ευχαριστω

Flex 2 και από μένα. Το s5 ειδικά το ξεχνάς.

γτ να το ξεχασω τι εχει?  gia to s5 neo  εχω δει λιγο 

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια το σαμσουνγ ειναι το σ5 νεο γτ να το ξεχασω? το νεξους μου αρεσε στην περιγραφη που εχω δει με προβληματιζει το οτι δεν παιρνει sd κ με χαροποιει ιδιαιτερα που εχει το 6 αντροιτ κ εχει απλο μενου ελαυφυ απουι λενε

το φλεχ 2 ειναι ακομη ποιο κοντα στις προτιμησεις μου εχει κ ραδιο αλλα δεν ξερω αν θα ακολουθει τα απωτειτ οπως το νεξους το s5 neo ειναι ενα πολυ καλο σαμσουνγκ δεν ξερω τα ψαχνω τα βλεπω κ σε βιδεο σας ευχαριστω

γτ να το ξεχασω τι εχει?  gia to s5 neo  εχω δει λιγο 

Δεν μπορει να συκγριθει με τα αλλα 2 , ειναι μια κατηγορια πιο κατω οπως και να το δεις

Τα φλεξ και το νεξους ειναι και τα 2 εξαιρετικες επιλογες, απως δες ποιο προτιμας και διαλεξε το ειναι και τα 2 πολυ καλα

Αν σε νοιαζουν τα updates πας σε νεξους, αν σε νοιαζει η καρτα sd τοτε σε φλεξ

Δημοσ.

ο τιτλος ειναι ετσι γτ εχω μπερδευτει να ψαχνω κ εβγαλα ενα συμπερασμα κ ειμαι αναμεσα σαυτα τα τηλεφωνα κ θελω να παραγγειλω ενα επιτελους γιαυτο εχω ημερομηνια ευχαριστω σε ολους 

Δημοσ.

Για μένα καλύτερα να πας σε nexus είναι ωραίο κινητό και το πλεονέκτημα Είναι οι αναβάθμισεις το λέω γιατί δεν πιστεύω να το υποστηρίξει η lg το φλεξ σε αυτό το θέμα είμαι κάτοχος g4(δεν βγάζω κακία) αλλά έχουν πολλοί σειρά από την LG για αναβάθμιση

Δημοσ.

Ναι αλλά είναι 16gb με 12-13 ελεύθερα. Τί να τις κάνεις τις αναβαθμίσεις αν το κινητό δεν το χρησιμοποιείς σαν smartphone?

Δηλαδη εσυ ποσα θες για να το χρησημοποιεις σα smartphone?

Εμενα παντως μου φτανουν τα 16

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ ποσα θες για να το χρησημοποιεις σα smartphone?

Εμενα παντως μου φτανουν τα 16

Εγώ έχω 32άρα έκδοση με 26gb ελεύθερα και 64άρα micro sd. Μόνο τραγούδια να βάλω, τα videos που τραβάω και 500 εφαρμογές που έχω... καταλαβαίνεις. 

Δημοσ.

θα περιμενω λιγο να πεσει το nexus 5χ να το παρω ελπιζω να με φτανουν τα 16 gb ευχαριστω παιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...