bonorov Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Εχω την Asus 280x directcu2 top και την χρησιμοποιούσα έως τώρα στο coolermaster stacker 830.Με 2 120αρια fans,ένα μπροστά ένα πίσω,στο bf4 δεν ανεβαζε πάνω από 76-77 θερμοκρασία.Την δοκίμασα χθες στο δεύτερο μου pc το οποίο έχω μέσα σε ένα raijintek arcadia στο οποίο υπάρχουν επίσης 2 120αρια fans,ένα μπροστά και ένα πίσω,και στο bf4 μετά από 1 ώρα παιχνιδιού έφτασε τους 83 βαθμούς.Πιστευω ότι είναι ψηλά για την εποχή. Προφανώς υπάρχει θέμα με το airflow στο raijintek. Να φτιάξω custom profile για τα φανακια της κάρτας θα βοηθήσει; Επίσης παίρνει βελτίωση το airflow του συγκεκριμένου κουτιού;Και αν ναι προτείνεται μου ένα set up.
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγώ θα άλλαζα κάρτα, πολύ artifact οι συγκεκριμένες
bonorov Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγώ θα άλλαζα κάρτα, πολύ artifact οι συγκεκριμένες Την έχω 1 χρόνο και δεν μου έχει κάνει κιχ.Δεν νομίζω ότι θα την αλλάξω μέχρι να βγει καινούργια γενιά καρτών. Το θέμα είναι πως να την κρατήσω δροσερή μέχρι τότε
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ε κάνε ένα προφίλ και τέλος. 5 βαθμούς διαφορά είδες που μπορεί στην τελική να είναι και από διαφορά εξωτερικής θερμοκρασίας Τυχερός είσαι πάντως όλες οι top που ξέρω έχουν θέμα και στο site της Asus έχει σελίδες και σελίδες (άσχετα που κλειδωνουν τα θέματα) με παράπονα.
bonorov Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ε κάνε ένα προφίλ και τέλος. 5 βαθμούς διαφορά είδες που μπορεί στην τελική να είναι και από διαφορά εξωτερικής θερμοκρασίας Τυχερός είσαι πάντως όλες οι top που ξέρω έχουν θέμα και στο site της Asus έχει σελίδες και σελίδες (άσχετα που κλειδωνουν τα θέματα) με παράπονα. Μάλλον αυτό θα κάνω.Οντως είμαι τυχερός έπεσα σε καλό κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα