Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι στο διάλο γίνεται με τα ασφάλιστρα; Έκανα εξάμηνη για τη μοτοσυκλέτα μου κ μου έβγαινε 45 ευρώ στην αρχή με οδική. Μετά πήγε 50. Το προηγούμενο εξάμηνο 55 και τώρα μου λένε 64. Τι σκατά ρε γαμώτο. Λειτούργησε εντελώς διαφορετικά το πρόστιμο και σου λένε εφόσον δε μπορούν να το αφήσουν ανασφάλιστο βαράνε ότι θέλουν στις τιμές;

• Like 1
Δημοσ.

εγω το αντιθετο θα ελεγα οτι επεσαν και μαλιστα πολυ οι τιμες

συγκεκριμενα εκανα interlife 6μηνο με θραυση 86 ευρω σε ε.ι.χ 1100 αλλα και σε 1400 παει κανενα 90-95

επισης μετραει σε πιο νομο εισαι πληθυσμός κλπ κλπ

Δημοσ.

κυβικά?

110

Θα δείξει. Έμαθα και το άλλο τώρα. Δεν αρκεί αν έχεις πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, πρέπει αν το έχεις και οπωσδήποτε ασφαλισμένο ακόμα και αν το έχεις στο γκαράζ. Τι μαλακίες είναι αυτές ρε παιδιά το μηχανάκι το έχω μόνο για κανα εξάμηνο που κάνει καλό καιρό να το κυκλοφορώ. Τώρα θα πληρώνω ασφάλεια για όλο το χρόνο τζάμπα; Επαρχία μένω και είναι τρελή ταλαιπωρία να καταθέτω πινακίδες...

Δημοσ.

110

Ta ποσά που εχεις αναφέρει ειναι απίστευτα για τα σημερινά δεδομένα. Όπως ειπε και ο φιλος παραπάνω οι τιμές εχουν πέσει. Εγω για μηχανάκι 115 κυβικών πληρώνω 34€ το 6μηνο.

Θα δείξει. Έμαθα και το άλλο τώρα. Δεν αρκεί αν έχεις πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, πρέπει αν το έχεις και οπωσδήποτε ασφαλισμένο ακόμα και αν το έχεις στο γκαράζ. Τι μαλακίες είναι αυτές ρε παιδιά το μηχανάκι το έχω μόνο για κανα εξάμηνο που κάνει καλό καιρό να το κυκλοφορώ. Τώρα θα πληρώνω ασφάλεια για όλο το χρόνο τζάμπα; Επαρχία μένω και είναι τρελή ταλαιπωρία να καταθέτω πινακίδες...

Εχει μια λογική αυτό. Σου λέει αφου πλήρωσες τα τέλη το μηχανάκι το κυκλοφορείς, άρα πρέπει να εχεις και ασφάλεια.

Αν ισχύει αυτό που λες δεν ειναι παράλογο...

Δημοσ.

Ta ποσά που εχεις αναφέρει ειναι απίστευτα για τα σημερινά δεδομένα. Όπως ειπε και ο φιλος παραπάνω οι τιμές εχουν πέσει. Εγω για μηχανάκι 115 κυβικών πληρώνω 34€ το 6μηνο.

Εχει μια λογική αυτό. Σου λέει αφου πλήρωσες τα τέλη το μηχανάκι το κυκλοφορείς, άρα πρέπει να εχεις και ασφάλεια.

Αν ισχύει αυτό που λες δεν ειναι παράλογο...

34 το εξάμηνο με οδική;  Πες μου ασφαλιστική αν είναι. Τα τέλη κυκλοφορίας τα πλήρωσα για να μην παραδώσω πινακίδες, γιατί το πήγαινε-ελα λαμία θα μου κόστιζε όσο τα τέλη κ παραπάνω. Θα κοιτάξω για άλλο ασφαλιστή. Πάντως κι ένα μοτοποδήλατο που έχω χωρίς οδικές κ μλκς πλήρωσα 27 το τρίμηνο ενώ την προηγούμενη φορά είχα πληρώσει 17. Παίζει ρόλο που διακόπτω την ασφάλεια και ασφαλίζω σε άλλη; Πάντως οι τιμές στις online συγκρίσεις συμβαδίζουν με αυτές που παίρνω από την ασφαλίστριά μου. Μήπως εσείς με τις πολύ φθηνές είστε πολλά χρόνια στην ίδια ασφαλιστική και έχετε και άλλα ασφαλισμένα με έκπτωση;

Δημοσ.

34 το εξάμηνο με οδική;

Χωρις οδικη.

Μήπως εσείς με τις πολύ φθηνές είστε πολλά χρόνια στην ίδια ασφαλιστική και έχετε και άλλα ασφαλισμένα με έκπτωση;

Σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό.

Παλιότερα που πήγαινα σε ασφαλιστή μου άλλαζε καθε χρονο την ασφάλεια, και καλά για το συμφέρον μου, αλλά στην ουσία προωθούσε τις ασφάλειες που είχε αυτος συμφέρον, με αποτέλεσμα να χάνω τα μπόνους και καθε φορα να πληρωνω πιο ακριβα. Τελικα κατέληξα ιντερσαλονικα εδω και πολλα χρονια (μηχανακι-αυτοκινητο) και σε γενικές γραμμές ειμαι οκ. Παρόλα αυτά πάντα ψάχνομαι για το φθηνότερο (εκτος ιντερνετ).

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα αγροτικό 2500 cc   2002 μοντέλο και accent 1341 cc 2003 μοντέλο στην Εθνική με 150 και 175 ευρώ το εξάμηνο αντίστοιχα .  

Τώρα με τα ίδια πακέτα που είχα στην ασφάλεια αυτή (νομική κάλυψη, κάλυψη ανασφάλιστου, φροντίδα ατυχήματος, θραύση κρυστάλλων και ρυμούλκηση )  πήγα το αγροτικό στην συνεταιριστική ασφαλιστική  με + οδική βοήθεια  στα 115 ευρώ περίπου και το αμάξι με τα ίδια πακέτα  στην Μινεττα με 145 ευρώ περιπου .  

Η μικρότερη ασφάλεια για το 2.5 lt αγροτικό ήταν στα 90 το εξάμηνο . 

Δημοσ.

Καθε ασφαλιστική εταιρια για να ριξει τα ασφαλιστρα, βαζει απαλλαγες. Πχ εχεις θραυση κρυσταλλων, σπαει ενα τζαμι που στοιχιζει 150€ απο την πισω πορτα, αν στο συμβολαιο σου λεει απαλλαγη μεχρι 300€ τοτε τα πληρωνεις απο την τσεπη σου.

Οπως και στις αποζημιωσεις ή τρομοκρατικες ενεργειες εχουν ενα ταβανι

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι ηξερα που έμεινα με το οικογενειακο αμάξι. Ολο κλαιγομαστε κλαιγομαστε και η καθε οικογένεια έχει 2-3 αμάξια. Κάθε μελος και απο ένα.

Οποτε με ενα σχετικά παλιοτερο αυτοκινητο δεν σου ριχνουν τοσο στα αυτιά!

Εγω εχω ιντεραμερικαν πάντως στο οικογενειακο

Δημοσ.

πότε βγήκε αυτός ο νόμος για τις μηχανές;

Έχουν ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο οι διασταυρώσεις τουλάχιστον εγώ έτσι έμαθα. Και πιστεύω πως τώρα κλασικά βρήκαν ευκαιρία οι ασφαλιστικές να βγάλουν τα σπασμένα.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/381285

Εγώ απ ότι κατάλαβα είναι ότι να ναι οι χρεώσεις. Και ποτέ (χτύπα ξύλο) δεν έχω προξενήσει ζημιές κι άλλα τινά. Τώρα από δευτέρα θα πάω να το ασφαλίσω το παπί κι ας κάθεται και αναγκαστικά θα το ασφαλίζω για χρόνο τώρα αφού για να πάω τις πινακίδες είναι η μια ή άλλη εκτός αν αλλάξει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...