g8anos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Hello, θέλω να ρωτήσω για μια περίεργη συμπεριφορά που είδα, ειδικά παίζοντας arma 3 , που ειναι απο τα πιο unoptimized παιχνίδια αυτο τον καιρο. Στο pc της υπογραφης μου, με 970 και η i54690k, σε μια οθονη samsung 27 με 2 ms response και τα settings στο medium-high, πιανω γυρω στα 60 fps και παιζει οκ. Παραυτα, οταν πηγα στο σπιτι ενος φιλου που εχει το pc συνδεδεμενο με μια τηλεοραση lg 42αρα με 300hz και σαφως υποδιαιστερο pc, 770 και i54670, στην tv του φαινονταν ολα πολυ πιο smooth αποτι σε εμενα. Φαντάζομαι οτι τα hz παίξανε τον ουσιαστικό ρόλο? Συμφέρει καλυτερα μια τηλεοραση με πολλα hz , αν μιλαμε για καθαρα gaming?
Ghost007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Hello, θέλω να ρωτήσω για μια περίεργη συμπεριφορά που είδα, ειδικά παίζοντας arma 3 , που ειναι απο τα πιο unoptimized παιχνίδια αυτο τον καιρο. Στο pc της υπογραφης μου, με 970 και η i54690k, σε μια οθονη samsung 27 με 2 ms response και τα settings στο medium-high, πιανω γυρω στα 60 fps και παιζει οκ. Παραυτα, οταν πηγα στο σπιτι ενος φιλου που εχει το pc συνδεδεμενο με μια τηλεοραση lg 42αρα με 300hz και σαφως υποδιαιστερο pc, 770 και i54670, στην tv του φαινονταν ολα πολυ πιο smooth αποτι σε εμενα. Φαντάζομαι οτι τα hz παίξανε τον ουσιαστικό ρόλο? Συμφέρει καλυτερα μια τηλεοραση με πολλα hz , αν μιλαμε για καθαρα gaming? μπα χλωμο το κοβω κατι αλλο πεζει... τι εννοεις φενοταν ποιο smooth.. και ποια οθονη εχεις ακριβως... γιατι τα 2ms αναθεμα... και πιθανον θα εχει και overdrive setting το εχεις κοιταξει να δεις μηπως ειναι σε χαμηλο setting...
g8anos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αν έψαξα σωστά, έχω αυτη Samsung S27A350H Δεν νομιζω να με ξεγελαει το ματι μου .. Το εχω παρατηρήσει πχ σε πολλες νεες τηλεορασεις, ακομα κ σε ταινίες, οτι οταν η εικόνα ειναι σχετικα στάσιμη φαίνεται να έχει πιο ομαλη κίνηση, σαν να τρεχει πανω απο 24 fps. Σε γρηγορες κινησεις χανεται αυτο το εφέ. Έτσι κ στην τηλεοραση απο το φιλαρακι, οταν δεν εκανε αποτομες κινησεις, φαινοταν λες και ετρεχε με πολλα fps, ενω στην πραγματικοτητα ειχε λιγοτερα fps απο το pc μου. Βρήκα αυτο το ενδιαφέρον site. Εκεί το ονομάζει soap opera effect http://hometheater.about.com/od/televisionbasics/qt/framevsrefresh.htm
Zergoulini Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μερικες τηλεορασεις εχουνε την ''τεχνολογια'' Motion Control, οπου κανουνε την κινηση να φενετε ποιο ομαλη. Παιζει να ειναι αυτο.
XMorsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το motion interpolation (αυτο δημιουργει το soap opera effect) ομως προσθετει input lag, υποτιθεται οτι δεν το χρησιμοποιεις στα παιχνιδια. Μπορει να κρυβει το stuttering που εχεις στον υπολογιστη σου. Τα εξτρα hz παντως σιγουρα δεν ηταν ο λογος. Τα αναγραφομενα εξτρα hz αντιπροσωπευουν το motion interpolation feature.
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 παιδιά για productivity κάνει μια TV? youtube, lightroom, editing?
XMorsX Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 παιδιά για productivity κάνει μια TV? youtube, lightroom, editing? Όχι σε γενικές γραμμές, αλλά εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου και την τηλεόραση. Μια ips / oled tv με καλά color presets στο mode που υποστηρίζει 4:4:4 chroma είναι κατάλληλη και για τους ποιο απαιτητικους για παράδειγμα. Αν δεν έχει απαιτήσεις από χρωματική ακρίβεια, τα πάντα κάνουν.
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Όχι σε γενικές γραμμές, αλλά εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου και την τηλεόραση. Μια ips / oled tv με καλά color presets στο mode που υποστηρίζει 4:4:4 chroma είναι κατάλληλη και για τους ποιο απαιτητικους για παράδειγμα. Αν δεν έχει απαιτήσεις από χρωματική ακρίβεια, τα πάντα κάνουν. μια samasung j6200 που έχει 4:4:4?
XMorsX Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 μια samasung j6200 που έχει 4:4:4? Kαλυτερα να παρεις την LG που βρηκες στο αλλο topic. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 και εγώ αυτό σκεπτικά ,θα κάνω και unboxing, νάσε καλά man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα