Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

θα μας κανουν ολους μ....ς ρεεεεεεεεεεε

ναι αυτούς περιμέναμε...

• Like 4
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ε ναι αυτους περιμεναμε. διαφημιζουν πως να την παιζεις καλυτερα. εκει εφθασε ο κοσμος μας. και ποσοι θα το παρουν γι αυτον τον λογο και μονο. αρα ναι αυτο περιμεναμε.

αποξενωθηκες απο τους γυρω σου.τωρα θα αποξενωθεις πληρως και απο το γυναικειο φυλο.τοσο απλα.

• Like 2
Δημοσ.

Ποίες επιπτώσεις στο νευρικό ρε φιλε?

Οθόνες έχουν όχι neurolinks ενωμένα με τα optic nerves σου.

φιλος εχεις αδικο... εγω θυμαμαι  το ρητο

"η μ&^*)ια τυφλωνει..."

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι αυτους περιμεναμε. διαφημιζουν πως να την παιζεις καλυτερα. εκει εφθασε ο κοσμος μας. και ποσοι θα το παρουν γι αυτον τον λογο και μονο. αρα ναι αυτο περιμεναμε.

αποξενωθηκες απο τους γυρω σου.τωρα θα αποξενωθεις πληρως και απο το γυναικειο φυλο.τοσο απλα.

Όποιος ήθελε να αποξενωθεί το έκανε και χωρίς αυτά, δεν φταίει το VR, το internet κι οι τσόντες για τον χαρακτήρα του...

• Like 3
Δημοσ.

Πηγα να παρω το VR κι ειχε γυρισει ολο το μαγαζι και με κοιταγαν.

Εγω υπεριφανος κατευθυνθηκα στο ταμειο.

Τωρα καταλαβα το λογο της δημοφιλιας μου!

Πολυ φοβαμαι οτι εχει βγει βρωμα στην αγορα για τους πελατες των VR οτι ειναι μουαλακες.

Το νου σας ρεμαλια...

• Like 4
Δημοσ.

Μόλις σιγουρευτικα για την επιτυχία, εξάπλωση και τη μείωση του κόστους μελλοντικά στο vr!Ευτυχώς που υπάρχουν και μ@λ@κες!!!

H πορνοβιομηχανία στα ψηφιακά μέσα καθορίζει πολλές φορές και την καθολική υιοθέτηση μιας τεχνολογίας...Παραδόξως είναι μία αλήθεια που λίγοι γνωρίζουν!

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα να παρω το VR κι ειχε γυρισει ολο το μαγαζι και με κοιταγαν.

Εγω υπεριφανος κατευθυνθηκα στο ταμειο.

Τωρα καταλαβα το λογο της δημοφιλιας μου!

Πολυ φοβαμαι οτι εχει βγει βρωμα στην αγορα για τους πελατες των VR οτι ειναι μουαλακες.

Το νου σας ρεμαλια...

ετσι ειναι, οταν βγαινει κατι καινουριο ολοι σε κοιτανε λες και εισαι εξωγήινος

Δημοσ.

ετσι ειναι, οταν βγαινει κατι καινουριο ολοι σε κοιτανε λες και εισαι εξωγήινος

ΚΑΡΧΙΕΣ όταν το λαϊκό παιδί μαζεύει λεφτά με μεροκάματο σε delivery για να πάρει ένα Samsung Gear VR λέτε ο μάι γκοντ, γιου αρ σόου παθέτικ εντ αλιεν, όταν όμως ο βουτυροχλεχλές από τα ΒΠ αγοράσει το Apple VR σε κανα χρόνο με τα λεφτά του μπαμπά,θα λέτε γιες, μπέιμπι, άι γουοντ δις ιμιαντιατλι, ιτς απλ! και θα του αρχίσετε τα πλόουτσοπς.

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβω, αν παρω απο το mediamarkt VR Gear και το επιστρεψω δεν θα το δεχτουν πισω; (τα ειδη υγιεινης δεν επιστρεφονται :P )

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...