Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 θα μας κανουν ολους μ....ς ρεεεεεεεεεεε ναι αυτούς περιμέναμε... 4
nickvas19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ε ναι αυτους περιμεναμε. διαφημιζουν πως να την παιζεις καλυτερα. εκει εφθασε ο κοσμος μας. και ποσοι θα το παρουν γι αυτον τον λογο και μονο. αρα ναι αυτο περιμεναμε. αποξενωθηκες απο τους γυρω σου.τωρα θα αποξενωθεις πληρως και απο το γυναικειο φυλο.τοσο απλα. 2
Agathoklis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ποίες επιπτώσεις στο νευρικό ρε φιλε? Οθόνες έχουν όχι neurolinks ενωμένα με τα optic nerves σου. φιλος εχεις αδικο... εγω θυμαμαι το ρητο "η μ&^*)ια τυφλωνει..." 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ε ναι αυτους περιμεναμε. διαφημιζουν πως να την παιζεις καλυτερα. εκει εφθασε ο κοσμος μας. και ποσοι θα το παρουν γι αυτον τον λογο και μονο. αρα ναι αυτο περιμεναμε. αποξενωθηκες απο τους γυρω σου.τωρα θα αποξενωθεις πληρως και απο το γυναικειο φυλο.τοσο απλα. Όποιος ήθελε να αποξενωθεί το έκανε και χωρίς αυτά, δεν φταίει το VR, το internet κι οι τσόντες για τον χαρακτήρα του... 3
butters Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Γιατι το πορνο πουλαει τοσο πολυ; Η απάντηση είναι απλή 3
KilliK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλυτερα να βρειτε καμια γυναικα. πιο φθηνα θα στοιχισει το VR απο μια γυναικα. 2
Belisarius Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλυτερα να βρειτε καμια γυναικα. Είχα βρει γυναίκα που βλέπαμε μαζί και τσόντες άμα τύχαινε. Δεν σε χάλασε ε; 1
NEFTIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πηγα να παρω το VR κι ειχε γυρισει ολο το μαγαζι και με κοιταγαν. Εγω υπεριφανος κατευθυνθηκα στο ταμειο. Τωρα καταλαβα το λογο της δημοφιλιας μου! Πολυ φοβαμαι οτι εχει βγει βρωμα στην αγορα για τους πελατες των VR οτι ειναι μουαλακες. Το νου σας ρεμαλια... 4
Angelcrow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μόλις σιγουρευτικα για την επιτυχία, εξάπλωση και τη μείωση του κόστους μελλοντικά στο vr!Ευτυχώς που υπάρχουν και μ@λ@κες!!! H πορνοβιομηχανία στα ψηφιακά μέσα καθορίζει πολλές φορές και την καθολική υιοθέτηση μιας τεχνολογίας...Παραδόξως είναι μία αλήθεια που λίγοι γνωρίζουν! 1
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πηγα να παρω το VR κι ειχε γυρισει ολο το μαγαζι και με κοιταγαν. Εγω υπεριφανος κατευθυνθηκα στο ταμειο. Τωρα καταλαβα το λογο της δημοφιλιας μου! Πολυ φοβαμαι οτι εχει βγει βρωμα στην αγορα για τους πελατες των VR οτι ειναι μουαλακες. Το νου σας ρεμαλια... ετσι ειναι, οταν βγαινει κατι καινουριο ολοι σε κοιτανε λες και εισαι εξωγήινος
Belisarius Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ετσι ειναι, οταν βγαινει κατι καινουριο ολοι σε κοιτανε λες και εισαι εξωγήινος ΚΑΡΧΙΕΣ όταν το λαϊκό παιδί μαζεύει λεφτά με μεροκάματο σε delivery για να πάρει ένα Samsung Gear VR λέτε ο μάι γκοντ, γιου αρ σόου παθέτικ εντ αλιεν, όταν όμως ο βουτυροχλεχλές από τα ΒΠ αγοράσει το Apple VR σε κανα χρόνο με τα λεφτά του μπαμπά,θα λέτε γιες, μπέιμπι, άι γουοντ δις ιμιαντιατλι, ιτς απλ! και θα του αρχίσετε τα πλόουτσοπς. 1
bazzil Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δίνουν και δώρο 2 μπριζόλες ή ένα κιλό κιμά αναλόγος τι θέλεις να εξομοιώσεις...
Antretng Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Για να καταλαβω, αν παρω απο το mediamarkt VR Gear και το επιστρεψω δεν θα το δεχτουν πισω; (τα ειδη υγιεινης δεν επιστρεφονται ) 2
Ainu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το PlayStation VR θα είναι συμβατό;; Αλλιώς το βλέπω να πάει απατοο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα