xavier Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ikaros32 είπε Το ελληνικό ps store είναι το κανονικό ps store αρκεί να μπεις από Ελλάδα με ελληνικό λογαριασμό στο ps σου. Έτσι δεν είναι; Δεν θέλει κάτι άλλο για να μπεις στο ελληνικό ps store? ναι απλα πριν ξεκινησεις το παιχνιδι, θα πρεπει να βαλεις τη γλωσσα στο μενου του ps4 στα ελληνικα, γιατι δεν αλλαζει μεσα απο το παιχνιδι. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από xavier
StormGr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Το fractal η κάπως έτσι το έχει κάνεις? Το βαζει συχνά έκπτωση στα 10 ευρώ.
momotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, StormGr είπε Το fractal η κάπως έτσι το έχει κάνεις? Αν εννοεις το frantics,παρε το αξιζει και εχει γελιο. 1
StormGr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, momotis είπε Αν εννοεις το frantics,παρε το αξιζει και εχει γελιο. Αυτό έλεγα. Αξίζει για την παρέα από ότι καταλαβαίνω. Την επόμενη φορά θα το χτυπήσω. Εκτός και αν το δώσει στο ps plus 😂
fytotech Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, StormGr είπε Αυτό έλεγα. Αξίζει για την παρέα από ότι καταλαβαίνω. Την επόμενη φορά θα το χτυπήσω. Εκτός και αν το δώσει στο ps plus 😂 Το έχει δέκα ευρώ τώρα στις εκπτώσεις του PS Store. Αξίζει.
ikaros32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, fytotech είπε Το έχει δέκα ευρώ τώρα στις εκπτώσεις του PS Store. Αξίζει. Το decades το έχει παίξει κανένας;; Αξίζει;;
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ikaros32 είπε Το decades το έχει παίξει κανένας;; Αξίζει;; Ελαφρώς καλύτερο από το knowledge is power και πιο διασκεδαστικό. Οι ερωτησεις εχουν να κανουν με τις γενιές που εχει μεγαλωσει ο καθενας. Για 9.90 αξιζει να το παρεις. Για εμένα το μόνο αρνητικό που έχουν αυτά τα παιχνίδια είναι που δεν μπορείς να παίξεις με άλλους ονλαιν, ελπίζω στο μέλλον να το προσθέσουν
batman_gardiki Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Το decades ή το knowledge, αξίζει να αγοραστούν από το store ή σε δισκάκι ;;; Αλλάζει κάτι;; Αν τα πάρεις μεταχειρισμένα, τι παίζει με τους κωδικούς ;;; Συγχωρέστε με είμαι νέος στο PS4 και δεν γνωρίζω !!
dinos234 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε Το decades ή το knowledge, αξίζει να αγοραστούν από το store ή σε δισκάκι ;;; Αλλάζει κάτι;; Αν τα πάρεις μεταχειρισμένα, τι παίζει με τους κωδικούς ;;; Συγχωρέστε με είμαι νέος στο PS4 και δεν γνωρίζω !! Το η γνώση είναι δύναμη είναι ωραίο παιχνίδι αξίζει για 10€ όσο για μεταχειρισμένο για κωδικούς δεν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ξανά παρά μόνο μια φορά. 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, batman_gardiki είπε Το decades ή το knowledge, αξίζει να αγοραστούν από το store ή σε δισκάκι ;;; Αλλάζει κάτι;; Αν τα πάρεις μεταχειρισμένα, τι παίζει με τους κωδικούς ;;; Συγχωρέστε με είμαι νέος στο PS4 και δεν γνωρίζω !! Μπορείς να το κερδίσεις σχετικά εύκολα με κωδικό ψηφιακό από τα πατατάκια πρινγκλς 1
xavier Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Eddy_Gordo είπε Μπορείς να το κερδίσεις σχετικά εύκολα με κωδικό ψηφιακό από τα πατατάκια πρινγκλς αντε ρε, τοσσο καιρο ετρωγα pringles χαμπαρι δεν πηρα...
Eddy_Gordo Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, xavier είπε αντε ρε, τοσσο καιρο ετρωγα pringles χαμπαρι δεν πηρα... Θέλει αυτά που γράφουν πάνω play link ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς
batman_gardiki Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Το 23 ώρες πριν, dinos234 είπε Το η γνώση είναι δύναμη είναι ωραίο παιχνίδι αξίζει για 10€ όσο για μεταχειρισμένο για κωδικούς δεν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ξανά παρά μόνο μια φορά. Μήπως ξέρεις και το rayman legends. Είναι προτιμότερο για ηλικίες 9-11 και γονείς; Legends Δεν ξέρω αν φενετε το παραπάνω μήνυμα και το ξαναγράφω. Το rayman legends είναι πιο διασκεδαστικό από το knowledge ; μηπως ταιριάζει καλύτερα σε ηλικίες 9-11 και γονείς;
dinos234 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, batman_gardiki είπε Το Μήπως ξέρεις και το rayman legends. Είναι προτιμότερο για ηλικίες 9-11 και γονείς; Legends Δεν ξέρω αν φενετε το παραπάνω μήνυμα και το ξαναγράφω. Το rayman legends είναι πιο διασκεδαστικό από το knowledge ; μηπως ταιριάζει καλύτερα σε ηλικίες 9-11 και γονείς; Και το rayman είναι διασκεδαστικό πολύ ωραίο παιχνίδι δεν έτυχε να το τερματίσω μια χαρά διασκεδαστικό είναι και για ποιο μικρές ηλικίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα