Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει αντίστοιχο παιχνίδι στο PlayStation 4 σαν την Ελληνική έκδοση του Buzz Quiz (αυτό με τα 4 χειριστήρια) όχι το music quiz... 

Ή έστω στα αγγλικά;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ψαχνωντας ενα παρομοιο game με το buzz, εκανα το μοιραιο λαθος να αγορασω το TRIVIAL PIRSUIT ONLINE(μονο αγγλικα αλλα οκ) .... Χωρις καμια υπερβολη παιζει 1 στις 7 που θα δοκιμασω να το ανοιξω..Το εχω 20 μερες και εχω καταφερει να παιξω 2 φορες..απιστευτα lags, disconnects απο τους σαπιους hasbro gaming servers και γενικα μονο παραπονα. Να εισαι με παρεα τωρα και να σε πεταει για πλακα, να μην παιρνει τις απαντησεις και κατι τρελα σκηνικα..Δεν αξιζει ουτε κατα διανοια τα 12€ που εδωσα για να το παρω, οσο πιο μακριαα 

p.s. και το Monopoly απο τις ιδιες εταιριες (ubisoft-hasbro gaming) εχει θεματακια , οχι σε τοσο τραγικο βαθμο αλλα αρκετα αισθητα σε σχεση με το μεσο ορο των παιχνιδιων

• 6 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ηνώση είναι δύναμη

Είναι σχεδόν παρόμοιο.

Εδώ και 3-4 παίζω με την παρέα.πλακα έχει.

9.99$ έχει στο store σε προσφορά και είναι με ελληνικό μενού κτλπ

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
Στις 3/27/2018 στις 3:55 ΜΜ, stelios18120 είπε

Η Ηνώση είναι δύναμη

Είναι σχεδόν παρόμοιο.

Εδώ και 3-4 παίζω με την παρέα.πλακα έχει.

9.99$ έχει στο store σε προσφορά και είναι με ελληνικό μενού κτλπ

Πως ειναι με ελληνικο μενου; εγω απο οσο βλεπω, μου βγαζει Languages : English ,Turkish, και το ιδιο και οι υποτιτλοι.

Αλλα και το μενου να ειναι ελληνικο, η γλωσσα ειναι ελληνικη στις ερωτησεις; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Greenday13 είπε

Πως ειναι με ελληνικο μενου; εγω απο οσο βλεπω, μου βγαζει Languages : English ,Turkish, και το ιδιο και οι υποτιτλοι.

Αλλα και το μενου να ειναι ελληνικο, η γλωσσα ειναι ελληνικη στις ερωτησεις; 

Όλα είναι ελληνικά

Κάθε μέρα παίζω με την παρέα 

Όλα ελληνικά,μενού,ερωτήσεις,τα πάντα όλα.

Δημοσ.

Ε εντάξει αυτό είναι σχετικό για τον καθένα

Εμένα μου φαίνονται νορμάλ δυσκολίας.

Έχει και εύκολες αλλά και πολύ δύσκολες

Γενικά είναι ανάλογα τις γνώσεις σου. Υπάρχει γενικά ποικιλία στις ερωτήσεις.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 30/3/2018 στις 3:19 ΜΜ, stelios18120 είπε

Όλα είναι ελληνικά

Κάθε μέρα παίζω με την παρέα 

Όλα ελληνικά,μενού,ερωτήσεις,τα πάντα όλα.

Αν κατεβάσω το decades που κοστίζει 9.90 στο playlink έχει ελληνικά;; Γιατί δεν το γράφει στα info. Κ αν έχει ποια είναι η διαφορά με το ελληνικό που βρισκω σε cd σε καταστήματα και κοστίζει σχεδόν 20 ευρώ;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ikaros32 είπε

Αν κατεβάσω το decades που κοστίζει 9.90 στο playlink έχει ελληνικά;; Γιατί δεν το γράφει στα info. Κ αν έχει ποια είναι η διαφορά με το ελληνικό που βρισκω σε cd σε καταστήματα και κοστίζει σχεδόν 20 ευρώ;;

αν το παρεις απο το ελληνικο ps store θα εχει ελληνικα, η τιμη ειναι ιδια και στο  store απλα τωρα το εχουν σε εκπτωση....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xavier είπε

αν το παρεις απο το ελληνικο ps store θα εχει ελληνικα, η τιμη ειναι ιδια και στο  store απλα τωρα το εχουν σε εκπτωση....

Το ελληνικό ps store είναι το κανονικό ps store αρκεί να μπεις από Ελλάδα με ελληνικό λογαριασμό στο ps σου. Έτσι δεν είναι; Δεν θέλει κάτι άλλο για να μπεις στο ελληνικό ps store?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...