dk1210 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Υπάρχει αντίστοιχο παιχνίδι στο PlayStation 4 σαν την Ελληνική έκδοση του Buzz Quiz (αυτό με τα 4 χειριστήρια) όχι το music quiz... Ή έστω στα αγγλικά; 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλημερα φιλε. Απ'οτι ξερω οχι γιατι ψαχνω κι εγω κατι τετοιο.
kostiger Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν υπαρχει παιδες, ουτε εχει ανακοινωθει διαδοχος, αν και υπαρχει σχετικη φημολογια.
spacemonkey Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Παιδια ψαχνωντας ενα παρομοιο game με το buzz, εκανα το μοιραιο λαθος να αγορασω το TRIVIAL PIRSUIT ONLINE(μονο αγγλικα αλλα οκ) .... Χωρις καμια υπερβολη παιζει 1 στις 7 που θα δοκιμασω να το ανοιξω..Το εχω 20 μερες και εχω καταφερει να παιξω 2 φορες..απιστευτα lags, disconnects απο τους σαπιους hasbro gaming servers και γενικα μονο παραπονα. Να εισαι με παρεα τωρα και να σε πεταει για πλακα, να μην παιρνει τις απαντησεις και κατι τρελα σκηνικα..Δεν αξιζει ουτε κατα διανοια τα 12€ που εδωσα για να το παρω, οσο πιο μακριαα p.s. και το Monopoly απο τις ιδιες εταιριες (ubisoft-hasbro gaming) εχει θεματακια , οχι σε τοσο τραγικο βαθμο αλλα αρκετα αισθητα σε σχεση με το μεσο ορο των παιχνιδιων
duende Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ξεθαβω το παρον να ρωτησω μηπως εχει βγει τιποτα σχετικο στο ενδιαμεσο?..
xavier Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 το that trivia game, αλλα δεν εχει καλα reviews
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Ηνώση είναι δύναμη Είναι σχεδόν παρόμοιο. Εδώ και 3-4 παίζω με την παρέα.πλακα έχει. 9.99$ έχει στο store σε προσφορά και είναι με ελληνικό μενού κτλπ Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από stelios18120
Greenday13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 3/27/2018 στις 3:55 ΜΜ, stelios18120 είπε Η Ηνώση είναι δύναμη Είναι σχεδόν παρόμοιο. Εδώ και 3-4 παίζω με την παρέα.πλακα έχει. 9.99$ έχει στο store σε προσφορά και είναι με ελληνικό μενού κτλπ Πως ειναι με ελληνικο μενου; εγω απο οσο βλεπω, μου βγαζει Languages : English ,Turkish, και το ιδιο και οι υποτιτλοι. Αλλα και το μενου να ειναι ελληνικο, η γλωσσα ειναι ελληνικη στις ερωτησεις;
stelios18120 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, Greenday13 είπε Πως ειναι με ελληνικο μενου; εγω απο οσο βλεπω, μου βγαζει Languages : English ,Turkish, και το ιδιο και οι υποτιτλοι. Αλλα και το μενου να ειναι ελληνικο, η γλωσσα ειναι ελληνικη στις ερωτησεις; Όλα είναι ελληνικά Κάθε μέρα παίζω με την παρέα Όλα ελληνικά,μενού,ερωτήσεις,τα πάντα όλα.
Greenday13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Οι ερωτησεις εχουν καποια δυσκολια ή ειναι ευκολες;
stelios18120 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ε εντάξει αυτό είναι σχετικό για τον καθένα Εμένα μου φαίνονται νορμάλ δυσκολίας. Έχει και εύκολες αλλά και πολύ δύσκολες Γενικά είναι ανάλογα τις γνώσεις σου. Υπάρχει γενικά ποικιλία στις ερωτήσεις.
ikaros32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Στις 30/3/2018 στις 3:19 ΜΜ, stelios18120 είπε Όλα είναι ελληνικά Κάθε μέρα παίζω με την παρέα Όλα ελληνικά,μενού,ερωτήσεις,τα πάντα όλα. Αν κατεβάσω το decades που κοστίζει 9.90 στο playlink έχει ελληνικά;; Γιατί δεν το γράφει στα info. Κ αν έχει ποια είναι η διαφορά με το ελληνικό που βρισκω σε cd σε καταστήματα και κοστίζει σχεδόν 20 ευρώ;;
xavier Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, ikaros32 είπε Αν κατεβάσω το decades που κοστίζει 9.90 στο playlink έχει ελληνικά;; Γιατί δεν το γράφει στα info. Κ αν έχει ποια είναι η διαφορά με το ελληνικό που βρισκω σε cd σε καταστήματα και κοστίζει σχεδόν 20 ευρώ;; αν το παρεις απο το ελληνικο ps store θα εχει ελληνικα, η τιμη ειναι ιδια και στο store απλα τωρα το εχουν σε εκπτωση....
ikaros32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, xavier είπε αν το παρεις απο το ελληνικο ps store θα εχει ελληνικα, η τιμη ειναι ιδια και στο store απλα τωρα το εχουν σε εκπτωση.... Το ελληνικό ps store είναι το κανονικό ps store αρκεί να μπεις από Ελλάδα με ελληνικό λογαριασμό στο ps σου. Έτσι δεν είναι; Δεν θέλει κάτι άλλο για να μπεις στο ελληνικό ps store?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα