Προς το περιεχόμενο

i7-4770k θερμοκρασίες

alsakari

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά.Εχω τον i7-4770k stock ψύχτρα σε κουτί 912+

Κάνοντας το IPDT της intel έδειξε στο 100% και με 3900 ρολόγια 85 βαθμοί.Σε stock ρολόγια είχα 40.Μήπως είναι καιρός για αλλαγή ψύχτρας;Δεν κάνω o/c

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τσέκαρες ότι στο ΜΑΧ πιάνεις 85 , τι σε προβληματίζει?

Αν πιέζεις πολύ τον επεξεργαστή πολύ παραπάνω από μέση χρήση , χρειάζεσαι τουλάχιστον μια EVO212.

Αν έχεις μέση χρήση , ο επεξεργαστής "προσαρμόζει" τα ρολόγια του και φροντίζει να είναι πάντα κρύος (τα 40 που έβλεπες). Ποιος σου είπε ότι η πίεση του επεξεργαστή στα 3900 είναι φυσιολογική? 

Καλημέρα παιδιά.Εχω τον i7-4770k stock ψύχτρα σε κουτί 912+

Κάνοντας το IPDT της intel έδειξε στο 100% και με 3900 ρολόγια 85 βαθμοί.Σε stock ρολόγια είχα 40.Μήπως είναι καιρός για αλλαγή ψύχτρας;Δεν κάνω o/c

Σε στοκ ρολογια μηπως εννοεις σε idle κατασταση?Αποκλειεται με στοκ ψυκτρα σε 4770κ να εχεις 40 βαθμους full load.Και ναι 85 βαθμοι ειναι αρκετα ψηλα παρε μια aftermarket ψυκτρα.

Εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html

Οι θερμοκρασίες, δυστυχώς είναι φυσιολογικές. Η EVO που σου πρότειναν θα βοηθήσει αρκετά, αλλά ο 4770Κ έχει γενικά θέμα με την πάστα κάτω απ'το καπάκι. Αν ψάξεις στο Internet για 4770Κ και Delid θα καταλάβεις. Εννοείται πως δεν σου συνιστώ να κάνεις Delid, αλλά επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πήρες ξεκλείδωτο επεξεργαστή αφού δεν έχεις σκοπό να κάνεις O/C...

• Like 2

τώρα με το core temp και ύστερα απο 20 λεπτά idle λειτουργίας λέει 37 βαθμούς(και εκεί κρατάει).Με κανένα παιχνίδι δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα(reset-κολλήματα κλπ),ούτε με τα απαιτητικά,αν και δεν παίζω FPS.Τον επεξεργαστή μου τον έδωσε ενα φιλαράκι 200e πριν 2 χρόνια γιατί είχε 2 τέτοιους,και με εγγύηση που ακόμα ισχύει.Πόσο μακάκας θα ήμουν να μην τον πάρω :-D και ας μην κάνω o/c

Μπάτζετ μια φτηνή αξιοπρεπής ψύχτρα,αλλά όντως χρειάζομαι ψύχτρα με 120αρι fan και 160mm εφόσον δεν υπερχρονίζω;Ελεγα να έπαιρνα μιά πιό μικρή ψύχτρα σε μέγεθος ,μια TX3 evo πχ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

τώρα με το core temp και ύστερα απο 20 λεπτά idle λειτουργίας λέει 37 βαθμούς(και εκεί κρατάει).Με κανένα παιχνίδι δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα(reset-κολλήματα κλπ),ούτε με τα απαιτητικά,αν και δεν παίζω FPS.Τον επεξεργαστή μου τον έδωσε ενα φιλαράκι 200e πριν 2 χρόνια γιατί είχε 2 τέτοιους,και με εγγύηση που ακόμα ισχύει.Πόσο μακάκας θα ήμουν να μην τον πάρω :-D και ας μην κάνω o/c

Μπάτζετ μια φτηνή αξιοπρεπής ψύχτρα,αλλά όντως χρειάζομαι ψύχτρα με 120αρι fan και 160mm εφόσον δεν υπερχρονίζω;Ελεγα να έπαιρνα μιά πιό μικρή ψύχτρα σε μέγεθος ,μια TX3 evo πχ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Ο μόνος λόγος να μην πας στην 212 evo είναι να μην την χωράει το κουτί σου γιατί η τιμή της είναι τέλεια για αυτά που προσφέρει.Αν δεν την χωράει το κουτί σου και η tx3 θα βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...