Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Φτιάχνω ένα site για ένα μικρό κατάστημα και θέλω να βάλω τα προϊόντα του, με κάποια περιγραφή και εικόνα τους.

Ξέρω πως να το κάνω με το WooCommerce. Το θέμα μου είναι όμως πως δεν θέλω να κάνω eShop, ούτε να έχω την τιμή τους. Μόνο να τα παρουσιάζω με υποκατηγορίες σε μία σελίδα με προϊόντα. Θα πρέπει να φτιάχνω σελίδα ξεχωριστά για το κάθε ένα ή μπορώ μέσω κάποιου plugin;

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Woocommerce για αυτη τη δουλειά και απλα να κρυψεις τα add to cart και τις τιμες.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχεις τιμες ειναι αχρηστο πιστεψε με

Μπορει αργοτερα να το μετατρεψει σε eshop. Γιατι να ξαναπερναει ολα τα προιοντα με φωτο περιγραφες κλπ;

Απλα εμφανιζει τις τιμες και τα κουμπακια και ειναι ετοιμος.

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Woocommerce για αυτη τη δουλειά και απλα να κρυψεις τα add to cart και τις τιμες.

+1

Μπορει αργοτερα να το μετατρεψει σε eshop. Γιατι να ξαναπερναει ολα τα προιοντα με φωτο περιγραφες κλπ;

Απλα εμφανιζει τις τιμες και τα κουμπακια και ειναι ετοιμος.

+100

• Like 1
Δημοσ.

Η μπακαλίστικη απάντηση είναι αυτή που έδωσε ο dominotrix και εφόσον είναι ένα μικρό κατάστημα (οπότε υποθέτω μικρή αμοιβή για τη δουλειά σου) ίσως είσαι ΟΚ με αυτό.

Προφανώς θα πρέπει να ενημερώσεις τον πελάτη για το τι κάνεις, τα συν και τα πλην αυτού.

Ένα μεγάλο συν, είναι ακριβώς το ότι μπορεί αργότερα να αποφασίσει ο πελάτης να φτιάξει e-shop, οπότε θα γλιτώσει από εκεί δουλειά.

Το μεγαλύτερο πλην όμως, είναι ότι το μπακαλίστικο "display: none" έχει "κόστος". Σκαλίζεις κάθε φορά τη βάση και κουράζεις τον server για να σου δώσει πράγματα που δεν έχεις σκοπό να δείξεις. Προφανώς δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος.

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι χασιμο χρονου και φορτου του σερβερ να εμφανιζει "αχρηστα" στοιχεια τα οποια εσυ μετα θα κρυψεις. Αλλα οπως ειπαμε για λιγα προιοντα δεν ειναι τοσο μεγαλη η "ζημια".

Αν θελεις να εμφανισεις τα προιοντα σου με τον σωστο τροπο θα πρεπει να βρεις ενα template που θα ταιριαζει στο στυλ και στο design που σου αρεσει, εμφανιζοντας τα στοιχεια/χαρακτηριστικα που θελεις να δειξεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αυτό που κάνω είναι η σελίδα μίας μικρής εταιρείας με γαλακτοκομικά, ακόμα δεν ξέρω πόσα προϊόντα έχει, υπολογίζω λιγότερα από 20 σε όλο τους το βάθος. Περισσότερο παρουσίαση της εταιρείας είναι, η οποία δεν πουλάει άμεσα στον τελικό καταναλωτή. Τώρα δεν έχουν καθόλου σελίδα. Δεν θα πάρω χρήματα, είναι φίλου. Και δεν είμαι προγραμματιστής, web designer ή κάτι τέτοιο.

Αν θέλω να χρησιμοποιήσω ένα free template, φαντάζομαι θα πρέπει να επικοινωνήσω με εκείνον που έχει τα δικαιώματα του - δημιουργό του και να του ζητήσω την άδεια. Σωστά;

Δημοσ.

Αν αποφασισει να δημιουργησει καποιος την επισημη ιστοσελιδα της επιχειρησης του ενας φιλος του, που τυχαινει να μην εχει ιδεα με το επαγγελμα (συγγνωμη κιολας) τοτε μονο κακο θα κανει στην ιδια του την εταιρια.

Καλυτερα να μην εχει καθολου ιστοσελιδα, παρα μονο για να λεει οτι εχει και μαλιστα οτι γλιτωσε και τα χρηματα κατασκευης της.

Αν εισαι οντως φιλος του, και σε νοιαζει να παει μπροστα αυτη η εταιρεια, συμβουλεψε τον να το αναλαβει μια σοβαρη εταιρεια που θα του φερει αποτελεσματα.

Παντα φιλικα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...