kostasbm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 αν ηταν ελευθερο στην αγορα κατι τετοιο θα ηταν ατομικη βομβα εδω οι ιδιοι οι αστυνομικοι δεν εχουν προσβαση σε τετοια αρχεια αλλα μονο συγκεκριμενοι
bananakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω ολους. Ο αδερφος μου τωρα ειναι 19 χρονων. Οτι και να κανω δεν μπορω να ξεκινησω απο καπου με χαρτια διοτι αυτο εγινε την ωρα τις γενας.Ηταν διδυμος και απλα τις ειπαν οτι το αλλο παιδι πεθανε. Στην κηδεια δεν την αφηναν να παει για πολλες δικαιολογιες οι γιατροι,Και για αυτο τον λογο υπαρχουν και οι αμφιβολιες
Myparadiseisyou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Και γω έχω ένα παρόμοιο θέμα ευκολότερο θα έλεγα αλλά σημαντικό για εμένα, εδώ και μερικές μέρες προσπαθώ να βρώ στοιχεία μιας παλιάς αμερικανίδας ηθοποιού βάση φωτογραφίας αλλά δεν τα καταφέρνω μάλλον για τον λόγω ότι πρόκειτε για σχετικά άσημο άτομο μιας και δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία στο internet για αυτή παρά μόνο ένα ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, εθνικότητα, και μια μόνο φωτογραφία και όλα αυτά σε παγμόσμιο ιστό που θεωρώ ότι είναι σεχτικά πολύ λίγα . Αν υπήρχε κάποιος εγγυημένος τρόπος κατά την γνώμη σας για να μπορέσω να έχω έστω κάποια λίγα παραπάνω στοιχεία απο κείνη είτε μέσω φωτογραφίας είτε με κάποιο άλλον τρόπο έτσι ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί της η έστω να μπορέσει να λάβει κάποιο μήνυμά μου μόνο, θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ πολύ.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Myparadiseisyou είπε Και γω έχω ένα παρόμοιο θέμα ευκολότερο θα έλεγα αλλά σημαντικό για εμένα, εδώ και μερικές μέρες προσπαθώ να βρώ στοιχεία μιας παλιάς αμερικανίδας ηθοποιού βάση φωτογραφίας αλλά δεν τα καταφέρνω μάλλον για τον λόγω ότι πρόκειτε για σχετικά άσημο άτομο μιας και δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία στο internet για αυτή παρά μόνο ένα ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, εθνικότητα, και μια μόνο φωτογραφία και όλα αυτά σε παγμόσμιο ιστό που θεωρώ ότι είναι σεχτικά πολύ λίγα . Αν υπήρχε κάποιος εγγυημένος τρόπος κατά την γνώμη σας για να μπορέσω να έχω έστω κάποια λίγα παραπάνω στοιχεία απο κείνη είτε μέσω φωτογραφίας είτε με κάποιο άλλον τρόπο έτσι ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί της η έστω να μπορέσει να λάβει κάποιο μήνυμά μου μόνο, θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ πολύ. Λογικά θα είναι μέλος σε κάποιο σωματείο ηθοποιών οπότε θα έχει τρόπο επικοινωνίας.Γράψε εδώ πως λέγεται μήπως βρούμε κάτι παραπάνω.Ελληνίδα ή ξένη;
odys03 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Τι λέτε βρε παιδιά σίγουρα υπάρχει. Εδώ υπάρχει ήδη το δωρεάν site που κάνει αναγνώριση pixel to pixel για να δεις αν μια φωτογραφία σου υπάρχει κάπου αλλού κλεμένη και την έχω δοκιμάσει λειτουργεί και σε πρόσωπα και με πρόσωπα.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, odys03 είπε Τι λέτε βρε παιδιά σίγουρα υπάρχει. Εδώ υπάρχει ήδη το δωρεάν site που κάνει αναγνώριση pixel to pixel για να δεις αν μια φωτογραφία σου υπάρχει κάπου αλλού κλεμένη και την έχω δοκιμάσει λειτουργεί και σε πρόσωπα και με πρόσωπα. Εκείνο που λέει είναι να παίρνει ένα πρόσωπο και να βρίσκει το ίδιο πρόσωπο σε τελείως διαφορετική φωτό..Επισης ότι είναι δίδυμοι δεν σημαίνει ότι έχουν και το ίδιο πρόσωπο .
Myparadiseisyou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Λογικά θα είναι μέλος σε κάποιο σωματείο ηθοποιών οπότε θα έχει τρόπο επικοινωνίας.Γράψε εδώ πως λέγεται μήπως βρούμε κάτι παραπάνω.Ελληνίδα ή ξένη; Λέγεται Deborah Reed αν και ευκολότερα με πιο σωστό τρόπο βρίσκεται με ελληνικά γράμματα γεννημένη το 1950 στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει παίξει σε μια παλιά γνωστή ταινία του 74 με τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Πρέκα Ψυχή και σάρκα. Σας ευχαριστώ για την προθυμία σας! Θα περιμένω απάντηση.☺
chrisde Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Για τη γυναίκα του Ving Rhames μιλάς; https://www.imdb.com/name/nm0005341/ Δεν ήταν και ό,τι πιο δύσκολο να τη βρείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα