bananakos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα αν δεν ειμαι παρακαλω να μεταφερθει. Υπαρχει καποιο προγραμμα στο διαδυκτιο ετσι ωταν βαζω μια φωτογραφια ενος ατομου να μπορει να μου βρει καποια στοιχεια? Παλια ηχα ακουσει κατι για το facebook αλλα δεν τα καταφερα. Ειναι πολυ σημαντικο για εμενα αν υπαρχει κατι τετοιο. Ευχαριστω εκ τον προτερων
bananakos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Υπάρχει Site: Αυτό Το θελω για παρα πολυ σοβαρο σκοπο. Δεν ειναι αστειο
driverpit Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το θελω για παρα πολυ σοβαρο σκοπο. Δεν ειναι αστειο Γιατί αν ψάξεις με το όνομα στο facebook twiter δεν βρίσκεις κάποιο στοιχείο για αυτόν. Από όσο ξέρω μόνο κρατικές υπηρεσίες μπορεί να διαθέτουν τόσο εξειδικευμένα προγράμματα.
bananakos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ειναι μπερδεμα.Βασικα εχει θεμα με παρανομες υοθεσιες. Ειναι διδυμος αν (υπαρχει)με τον αδερφο μου.Γ αυτο λεω για φωτογραφιες διοτι λογικα θα ειναι ιδιοι.
driverpit Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ειναι μπερδεμα.Βασικα εχει θεμα με παρανομες υοθεσιες. Ειναι διδυμος αν (υπαρχει)με τον αδερφο μου.Γ αυτο λεω για φωτογραφιες διοτι λογικα θα ειναι ιδιοι. Αυτές η καταστάσεις με παράνομες υιοθεσιες θέλουν ψάξιμο με διαφορετικό τρόπο ιδιωτικο ντετέκτιβ ο οποίος θα σου κοστίσει ένα κάρο λεφτά και αν κάνεις δουλειά.
keravnos21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αγορασε έναν terminator εχει ενσωματωμενο το πρόγραμμα. 3
Euclides Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 To google ψάχνει και για φωτογραφίες. Αν υπάρχει κάτι καταχωρημένο στο διαδίκτυο, ίσως το βρει.
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 δεν υπάρχει αυτό που ζητάς. για να μπορουν να βρεθουν τα στοιχεια ενος ατομου με βαση μια φωτογραφια, θα πρεπει να υπαρχει μια βαση δεδομενων απο πισω με τα στοιχεια ολων των ανθρωπων και μια φωτογραφια τους. μια τέτοια βαση δεδομενων δεν θα ηταν για δημόσια χρήση αλλα θα ηταν αποκλειστικα για υπηρεσιες που εχουν σχεση με την ασφαλεια όπως η NSA. ακόμα και αν ήταν δημοσια, το να βαλεις εσυ μια φωτογραφια και να περιμενεις να βρεις σωστο αποτελεσμα ειναι σχεδον αδυνατον μιας και χρησιμοποιουναι πολυ κοντινες φωτογραφιες προσωπου σε στυλ ταυτοτητα για τετοιες αναζητησεις, ωστε τα χαρακτηριστικα του προσωπου να φαινονται τελεια. για αναζητηση φωτογραφιων στο google, ισχυει το ιδιο. αν τα χαρακτηριστικα δεν φαινονται τελεια στις φωτογραφιες που εχεις, μπορει να σου βγαλει οτι πιο ακυρο υπαρχει.
bananakos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δοκιμασα ποσες φωτογραφιες αρκετα καλες και καθαρες απο τον αδερφο μου. Το ξερω οτι ψαχνω βελονα στα αχυρα.
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αν πρόκειται για παράνομες υιοθεσίες γιατί δεν απευθύνεσαι στην αστυνομία; Η βιομετρική αναγνώριση και ταυτοποίηση προσώπων δεν είναι κάτι που το κάνεις έτσι απλά στο internet. Τη φωτογραφία την κρόπαρες ώστε να φαίνεται μόνο το πρόσωπο και ο λαιμός; Δοκίμασε να την κάνεις σαν φωτογραφία ταυτότητας. Μετά, αν έχεις βάσιμα στοιχεία, υπάρχει και η Νικολούλη.
Georgc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 παμε πακετο στειλε στοιχεια και με λιγη τυχη ισως σε 1-2 χρονια υπαρχει αποτελεσμα
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 παμε πακετο στειλε στοιχεια και με λιγη τυχη ισως σε 1-2 χρονια υπαρχει αποτελεσμα Αυτό θέλει λίγο σκέψη πριν το κάνεις γιατί αν σου βρουν τίποτα, μετά θα πρέπει να κλαις 1,5 ώρα και να βγάζεις τα εσώψυχα σου μπροστά στις κάμερες και θα πρέπει να ανεχτείς τον κάμεραμαν να σου χώνει την κάμερα στη μούρη για να πάρει κοντινό το δάκρυ που θα τρέξει από το μάτι και τις μύξες από τη μύτη .
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ειναι παρανομο κατι τετοιο (παραβιασω ιδιωτικης ζωης και προσωπικων δεδομενων) και για αυτο δεν λειτουργει και αυτη η υπηρεσια του φβ στην Ευρωπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα