_Biohazard_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 35 λεπτά πριν, nikwolf είπε Δηλαδή να καθεσε στο σπιτάκι σου και να σε πληρώνουν? Γιατί νομίζω ότι ο μίσος πλανήτης θέλει τέτοια δουλειά? Κι εμείς που τηλε-εργαζομαστε πια κατά 99%, είμαστε στο τυχερό μισό του πλανήτη;
mindreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Ρε κοιτα να δεις, που οταν καποιοι ελεγαν για περικοπες μισθων μελλοντικα στους τηλεργαζομενους, δεν ηθελε ο κοσμος να το πιστεψει... Μπραβο...δουρειος ιππος για χαμηλοτερους μισθους και η τηλεργασια... Anyway, υπαρχει κι αυτη η οψη του νομισματος, ας το εχουμε υποψη... https://www.wired.com/story/google-remote-work-pay-cuts-big-tech/#intcid=_wired-homepage-right-rail_1464b0cc-c61f-4228-af50-78e826d14c35_popular4-1
Papakaliati Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, mindreader είπε Ρε κοιτα να δεις, που οταν καποιοι ελεγαν για περικοπες μισθων μελλοντικα στους τηλεργαζομενους, δεν ηθελε ο κοσμος να το πιστεψει... Μπραβο...δουρειος ιππος για χαμηλοτερους μισθους και η τηλεργασια... Anyway, υπαρχει κι αυτη η οψη του νομισματος, ας το εχουμε υποψη... https://www.wired.com/story/google-remote-work-pay-cuts-big-tech/#intcid=_wired-homepage-right-rail_1464b0cc-c61f-4228-af50-78e826d14c35_popular4-1 Έχω αρκετά παραδείγματα που ο μισθός τους πολλαπλασιαστηκε λόγω home office και remote, μιας και δουλεύουν για εταιρείες εξωτερικού. Τώρα το τι λες εσυ και το verge για το τι σκοπεύει να κάνει η google σε μερικούς υπαλλήλους στο US A που δεν τους θεωρεί valuable ποσό με ενδιαφέρει, και ούτε εσένα θα έπρεπε. 2
mindreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Έχω αρκετά παραδείγματα που ο μισθός τους πολλαπλασιαστηκε λόγω home office και remote, μιας και δουλεύουν για εταιρείες εξωτερικού. Τώρα το τι λες εσυ και το verge για το τι σκοπεύει να κάνει η google σε μερικούς υπαλλήλους στο US A που δεν τους θεωρεί valuable ποσό με ενδιαφέρει, και ούτε εσένα θα έπρεπε. Κοιταξε, το teleworking ειναι τρομερο σαν δυνατοτητα. Εχω φιλο μου πολυ αξιο, με περγαμηνες, προύπηρεσιες κλπ. Μες τα χρονια της κρισης, στην Ελλαδα, αναζητωντας δουλεια με Ελληνικες εταιριες/εργοδοτες/εταιριες στην Ελλαδα, κυριολεκτικα, ψωμολυσσαξε! Και τωρα εχει δυο χρονια που δουλευει για αμερικανικη εταιρια, οντας εδω Ελλαδα, και μου εχει πει οτι παιρνει καλα λεφτα(δεν ξερω ποσα ομως). Λιγο προβλημα εχει με τα ωραρια, διαφορετικες ωρες σε διαφορα μερη του κοσμου, αλλα γενικως ειναι ευχαριστημενος. Εξαρταται λοιπον πως το βλεπει κανεις, και τι αλλες δυνατοτητες σου δινει το περιβαλλον στο οποιο ζεις.
kathytherion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Βλέπω υπάρχουν αρκετοί που δουλεύετε εξ αποστάσεως με καλές απολαβές για εταιριες εξωτερικού. Θέλω και εγώ να πάω προς αυτή την κατεύθυνση όμως δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω,πχ σε τι ειδικότητα να εξασκηθω,πως να αποκτήσω βασική εκπαίδευση και κάποια προϋπηρεσία κλπ. Θα ήθελα μια εικόνα πάνω στον τομέα της δουλειάς σας και τι κάνετε μέσα στο 8ωρο σας ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα