Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
μια βοήθεια χρειάζομαι αν είναι εφικτό και δυνατόν. Έχω ένα σκληρό δίσκο 2.5'' HGST 1TB από laptop Dell και είναι χωρισμένος όπως βλέπετε στην εικόνα σε 6 κομμάτια. Τον έχω συνδέσει στο Desktop PC και στη διαχείριση υπολογιστή/διαχείριση δίσκων είναι ορατός αλλά όχι και στην εξερεύνηση των Windows. Τι πρέπει να κάνω ώστε να είναι ορατός και να μπορέσω να τον διαμορφώσω σε ένα κομμάτι NTFS; Θα σας είμαι ευγνώμων αν γνωρίζετε και μου υποδείξετε μια λύση. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

post-388232-0-21141400-1458777503_thumb.jpg

Δημοσ.

Θέλεις τίποτα από μέσα; Αν όχι μπορείς να κάνεις διαγραφή όλα τα κομμάτια να γίνει ένα και μετά διαμόρφωση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Όχι δεν θέλω τίποτα. Πως θα κάνω τη διαγραφή και τι πρέπει να κάνω μετά;

Σε κάθε κομμάτι αν κάνεις δεξί κλικ έχει επιλογές για διαγραφή ή συρρίκνωση. Όταν γίνει ένα κομμάτι πάλι δεξί κλικ και κάνεις διαμόρφωση,

Δημοσ.

Αν είδες τη φωτογραφία, στα 4 μπλε κομμάτια που υπάρχουν, ότν κάνω δεξί κλικ το μόνο που εμφανίζει είναι βοήθεια

Το στυλ διαμερισμάτων είναι GUID(GPT)

Δημοσ.

Από winxp 32bit δε μπορείς να έχεις πρόσβαση σε GPT δίσκο.

Πρέπει να τον μετατρέψεις σε MBR πρώτα.

cmd-> diskpart-> listdisk-> select disk #-> clean.

Στη συνέχεια initialize το δίσκο και τέλος new partition.

Δημοσ.

win 7 64bit εχω

Με μπέρδεψε το πολύ μικρό screenshot μάλλον και το ότι αναφέρεις πως δε μπορείς να τον κάνεις τίποτα.

Still, οι οδηγίες ισχύουν...

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ όλους. το πρόβλημα λύθηκε με διαγραφή των διαμερισμάτων κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των windows 10 σε αυτόν το δίσκο. διέγραψα τα διαμερίσματα όλα και δημιουργήθηκε αυτόματα 1 διαμέρισμα στο οποίο έκανα φορμάτ και όλα καλά.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...