polteris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Βλέπω το δικό μου, δεν μπορείς να το πεις και ροζέ...είναι κάπως off white, όχι γκρι πάντως. Βρε μπας και τα πήρατε από κανά περίεργο μαγαζί; 1 x Macbook Air 11,6 mid 2013 2 x Macbook pro 13,3 mid 2014 2 x Macbook pro 13,3 early 2015 Όλα αγορασμένα από διαφορετικά μαγαζιά και όλα είχαν το ίδιο χρώμα!!! 1
somniakiasuser Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Tim Cook guys......Tim Cookαχχχχχχχ..... τον π..... (κυριολεκτικα ομως) 1
jose Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ερωτηση : κατα ποσο ειναι ευκολο αν παρω το μοντελο με 128gb δισκο, να τον αλλαξω και να βαλω εναν 256 ή 500 gb ssd? και αν ειναι ευκολο, θα μπορω να περασω το λειτουργικο ξανα επανω στον καινουριο δισκο ?
polteris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ερωτηση : κατα ποσο ειναι ευκολο αν παρω το μοντελο με 128gb δισκο, να τον αλλαξω και να βαλω εναν 256 ή 500 gb ssd? και αν ειναι ευκολο, θα μπορω να περασω το λειτουργικο ξανα επανω στον καινουριο δισκο ? Αν μιλάμε για αγορά καινούριου δεν συμφέρει αυτό που λες μιας και θα σου βγει σε τιμή το ίδιο οπότε καλύτερα να το αγοράσεις κατευθείαν με μεγάλο δίσκο. Τώρα αν θέλεις να περάσεις καινούριο δίσκο δεν είναι και κάτι τρομερά δύσκολο αρκεί να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και να πιάνουν λίγο τα χέρια σου.
jose Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το ξερω οτι δεν ειναι κατι τρομερό, το εχω κανει πολλες φορες σε διαφορα λαπτοπ, αλλα ποσο ευκολο ειναι να περασω παλι το λειτουργικο? Η διαδικασία ειναι ιδια με των windows? Κατεβάζω την version κ μετα βαζω το serial που εχω??
ziaba Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Παιδια σκέφτομαι πολυ συντομα να αγοράσω το πρωτο μου mac μηχάνημα μιας και το χρειάζομαι για να μαθω το Final Cut Pro. Θα το αγοράσω κυριος για αυτον τον λογο γιατι θα μου χρειαστεί στο μελλον και δυστυχώς δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω σε windows (θα μου πειτε λογικο). Τελοσπαντον σε λιγες μερες θα πρεπει να επιλεξω ενα μοντελο. Κυριος βλεπω το MacBook PRO 13.3'' with retina display. αυτο εδω δηλαδη. http://www.johnlewis.com/apple-macbook-pro-with-retina-display-intel-core-i5-8gb-ram-128gb-flash-storage-13-3-/p1911263?navAction=jump κυριος θελω να μαθω το προγραμμα και το Interface οπως και της λειτουργίες του αλλα ακομα κ σαν λειτουρικο ΜΑC OS πιστεύετε ειναι μια καλη επιλογή ? έχετε να μου προτείνετε κατι αλλο ? σας ευχαριστω θα σκασεις κοντα 1,5 χηνες για 13αρι λαπτοπ που δεν εχει ουτε ενα σοβαρο spec για ενα προγραμμα που θες να μαθεις....? με τοσο χρημα φτιαχνεις ενα τουμπανακι hackintosh
jose Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 αναζητω laptop διότι μετακινούμε συνεχεια , οποτε ενα hackintosh δεν με βολευει καθολου.το βρίσκω εως 1100€ .
polteris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το ξερω οτι δεν ειναι κατι τρομερό, το εχω κανει πολλες φορες σε διαφορα λαπτοπ, αλλα ποσο ευκολο ειναι να περασω παλι το λειτουργικο? Η διαδικασία ειναι ιδια με των windows? Κατεβάζω την version κ μετα βαζω το serial που εχω?? Ότι κι αν έχεις κάνει σε διάφορα λάπτοπ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι να κάνει στο Mac. Googlαρε το πως αλλάζει ο δίσκος στα Mac και θα δεις ότι δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα