Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σκέφτομαι πολυ συντομα να αγοράσω το πρωτο μου mac μηχάνημα μιας και το χρειάζομαι για να μαθω το Final Cut Pro. Θα το αγοράσω κυριος για αυτον τον λογο γιατι θα μου χρειαστεί στο μελλον και δυστυχώς δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω σε windows (θα μου πειτε λογικο). Τελοσπαντον σε λιγες μερες θα πρεπει να επιλεξω ενα μοντελο. Κυριος βλεπω το MacBook PRO 13.3'' with retina display. 

αυτο εδω δηλαδη. http://www.johnlewis.com/apple-macbook-pro-with-retina-display-intel-core-i5-8gb-ram-128gb-flash-storage-13-3-/p1911263?navAction=jump

κυριος θελω να μαθω το προγραμμα και το Interface οπως και της λειτουργίες του αλλα ακομα κ σαν λειτουρικο ΜΑC OS

πιστεύετε ειναι μια καλη επιλογή ? έχετε να μου προτείνετε κατι αλλο ?

σας ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια σκέφτομαι πολυ συντομα να αγοράσω το πρωτο μου mac μηχάνημα μιας και το χρειάζομαι για να μαθω το Final Cut Pro. Θα το αγοράσω κυριος για αυτον τον λογο γιατι θα μου χρειαστεί στο μελλον και δυστυχώς δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω σε windows (θα μου πειτε λογικο). Τελοσπαντον σε λιγες μερες θα πρεπει να επιλεξω ενα μοντελο. Κυριος βλεπω το MacBook PRO 13.3'' with retina display. 

αυτο εδω δηλαδη. http://www.johnlewis.com/apple-macbook-pro-with-retina-display-intel-core-i5-8gb-ram-128gb-flash-storage-13-3-/p1911263?navAction=jump

κυριος θελω να μαθω το προγραμμα και το Interface οπως και της λειτουργίες του αλλα ακομα κ σαν λειτουρικο ΜΑC OS

πιστεύετε ειναι μια καλη επιλογή ? έχετε να μου προτείνετε κατι αλλο ?

σας ευχαριστω

final cut σε 13αρι θα βγάλεις λίγο τα ματιά σου επίσης ο δίσκος μου φαίνεται μικρός έκτος και αν δεν βάλεις τίποτα άλλο μέσα και δουλεύεις μόνο final cut και ότι φτιάχνεις να τα βάζεις σε εξωτερικό δίσκο .

Δημοσ.

Οχι φίλε η τιμή είναι super!

ΓΕνικά σαν μηχάνημα τα σπάει και είναι απο τα καλύτερα λάπτοπ που κυκλοφορούν.

Τωρα όσο για το μέγεθος θα σου πρότεινα και εγω να πας σε 15αρι ή ακόμα καλύτερα να πας σε iMac.

Τέλος σκέψου οτι μπορείς να πάρεις και ενα τούμπανο Mac Mini με κόστος γύρω στα 500-600€.

Δημοσ.

Οχι φίλε η τιμή είναι super!

ΓΕνικά σαν μηχάνημα τα σπάει και είναι απο τα καλύτερα λάπτοπ που κυκλοφορούν.

Τωρα όσο για το μέγεθος θα σου πρότεινα και εγω να πας σε 15αρι ή ακόμα καλύτερα να πας σε iMac.

Τέλος σκέψου οτι μπορείς να πάρεις και ενα τούμπανο Mac Mini με κόστος γύρω στα 500-600€.

Ότι ειναι ότι καλύτερο σαν κατασκευή laptop το ξέρω και ειναι ίσως η καλύτερη επιλογή για Mac απο ότι τα Mac mini και τα iMac που έχουν hdd.

Απλά ο ts μου έβαλε τιμή http://www.johnlewis.com/apple-macbook-pro-with-retina-display-intel-core-i5-8gb-ram-128gb-flash-storage-13-3-/p1911263?navAction=jump

Λίγο ακριβότερη απο αυτη του skroutz... Που με τα λίγα αυτά διαφορά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για καποιο προγραμμα ή κάποιο αξεσουάρ.

Δημοσ.

φίλε μου εδω και ενα μηνα παρακολουθω την τιμη του εν λογω μηχανηματος και εχω να σου πω οτι εχει πεσει κατακορυφα ελεω και της φημης περι ανακοινωσης νεου μοντελου στις 21 μαρτιου. αφου κατι τετοιο δεν εγινε, πλεον ανεβαινει ξανα..

οποτε αν ειναι να το παρεις απο σκρουτζομαγαζο παρ'το τωρα..

το μηχανημα ειναι τουμπανο και πιστευω θα σε κρατησει για χρονια.. εχω ενα μακ μινι εδω και 4 χρονια και δουλευει ακομα σαν καινουριο.. περιμενω το ιδιο και περισσοτερα απο το macbook pro..

οσον αφορα τη μνημη του, ειναι οντως σχετικα μικρη, αλλα ταχυτατη.. νομιζω πως ενας εξωτερικος θα αποτελεσει την ιδανικη λυση.. ή αλλα μεσα επεκτασης της..

Δημοσ.

Το γνωρίζω για τον δισκο, αλλα οτι κανω θα το εξωτερικο δισκο. Το 13" ειναι σίγουρα αλλα βλεπω οτι εχει Hdmi που θα το συνδεω σε tv, οπωτε αυτο το ξεπερναω. Απλα βλεπω οτι ειναι απο τα οικονομικα mac μιας κ ειναι η 1η φορα που θα ασχοσωβαρα σοβαρά με mac os. Σαν χαρακτηριστκα ομως σαν λαπτοπ θα μπορώ να κανω την δουλεια μου ανετα?

Εβαλα το κατάστημα του john lewis γιατι βρίσκομαι αγγλια κ γιατι εχει 3 χρονια εγγύηση, Απο amazon το βρισκω 100£ λιγότερο δηλαδη 899£ και με ενα χρονο εγγύηση. Η apple το εχει κ αυτη 999£

Στην ελλαδα βλεπω ξεκιναει απο 1175€ κ εδω Λονδινο εχει 1200€ (απλα θα εχω την 3χρονη εγγύηση αν την προλάβω).

Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις

Δημοσ.

Το γνωρίζω για τον δισκο, αλλα οτι κανω θα το εξωτερικο δισκο. Το 13" ειναι σίγουρα αλλα βλεπω οτι εχει Hdmi που θα το συνδεω σε tv, οπωτε αυτο το ξεπερναω. Απλα βλεπω οτι ειναι απο τα οικονομικα mac μιας κ ειναι η 1η φορα που θα ασχοσωβαρα σοβαρά με mac os. Σαν χαρακτηριστκα ομως σαν λαπτοπ θα μπορώ να κανω την δουλεια μου ανετα?

Εβαλα το κατάστημα του john lewis γιατι βρίσκομαι αγγλια κ γιατι εχει 3 χρονια εγγύηση, Απο amazon το βρισκω 100£ λιγότερο δηλαδη 899£ και με ενα χρονο εγγύηση. Η apple το εχει κ αυτη 999£Στην ελλαδα βλεπω ξεκιναει απο 1175€ κ εδω Λονδινο εχει 1200€ (απλα θα εχω την 3χρονη εγγύηση αν την προλάβω).

Αν η εγγύηση η Αγγλική δεν καλύπτει dead pixel, τσάμπα θα την πάρεις. Το μηχάνημα ειναι σκυλί και δεν καταλαβαίνει τίποτα πέρα απο καποιο καμένο πιξελ στην οθόνη που μπορεί και να μην το δεις ποτέ....
Δημοσ.

Εβαλα το κατάστημα του john lewis γιατι βρίσκομαι αγγλια κ γιατι εχει 3 χρονια εγγύηση, Απο amazon το βρισκω 100£ λιγότερο δηλαδη 899£ και με ενα χρονο εγγύηση. Η apple το εχει κ αυτη 999£

Στην ελλαδα βλεπω ξεκιναει απο 1175€ κ εδω Λονδινο εχει 1200€ (απλα θα εχω την 3χρονη εγγύηση αν την προλάβω).

~1250€ ειναι μια χαρα για το μηχανημα και με 3ετη εγγυηση. Θα δωσεις αρκετα χρηματα , οποτε ειναι κριμα να μην προστατευσεις την επενδυση σου με 3ετη εγγυηση, επειδη η apple εμπιστευεται τα μηχανηματα της μονο με 1 χρονο εγγυηση.

Απο επιδοσεις δεν θα εχεις προβλημα, ειναι δυνατο το λαπτοπ. Ενα 15αρι βεβαια ειναι αρκετα δυνατοτερο για αυτα που θελεις, αλλα κ αρκετα ακριβοτερο.

Δημοσ.

ναι συμφωνώ για το 15"αλλα οικονομικά δεν μπορω να το παρω. Ηδη τα 1200€ ειναι παρα πολλα. Ισως παω στο 13" μάλλον. Ηλπιζα τωρα που ειναι πασχα εδω μήπως το ρίξουν ακομα λιγο αλλα δε το βλέπω.

Δημοσ.

Ότι ειναι ότι καλύτερο σαν κατασκευή laptop το ξέρω και ειναι ίσως η καλύτερη επιλογή για Mac απο ότι τα Mac mini και τα iMac που έχουν hdd.

Απλά ο ts μου έβαλε τιμή http://www.johnlewis.com/apple-macbook-pro-with-retina-display-intel-core-i5-8gb-ram-128gb-flash-storage-13-3-/p1911263?navAction=jump

Λίγο ακριβότερη απο αυτη του skroutz... Που με τα λίγα αυτά διαφορά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για καποιο προγραμμα ή κάποιο αξεσουάρ.

A σορρυ νομιζα οτι έλεγες γενικά για το macbook και οχι για το συγκεκριμένο website!

Δημοσ.

παιδια βοηθεια

το αγορασα το μοντελο και εχω θεμα με το logo  στην οθονη

ειναι καπως ροζε το χρωμα αντι για ασπρο

πως αλλαζει αυτο;

Τι εννοείς ροζέ? Μιλάς για το μήλο από την πίσω πλευρά της οθόνης?

Προφανώς παίζει ρολο ο φωτισμός του δωματιου που το βλέπεις. Τώρα που το κοιτάω εγώ το δικό μου και ξεκινάει να σκοτεινιάζει είναι ροζέ όντως. Το πρωί όπως πήγαινα να καθησω στο λάπτοπ και τυχαία το κοίταξα είναι ασπρο και το βραδυ επίσης. χααχαχαχαχ. ρε με τι ασχολούμαστε

Δημοσ.

Βλέπω το δικό μου, δεν μπορείς να το πεις και ροζέ...είναι κάπως off white, όχι γκρι πάντως.

Βρε μπας και τα πήρατε από κανά περίεργο μαγαζί;  :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...