amontiliado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας, επειδή είμαι άσχετος με το όλο θέμα των αγοραπωλησιών και θα ήθελα να δώσω ένα tablet το οποίο το έχω να "κάθεται" χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου, θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά την κοστολόγηση του Είναι Samsung Galaxy Tab 10.1 με 16 GB χωρητικότητα και 3.2 Android. Όταν το πήρα ήταν αρκετά ακριβό αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για το πόσο θα το κοστολογούσατε τώρα με βάση τα σημερινά δεδομένα. ΥΓ. Η κατάσταση του είναι σχεδόν άριστη, το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα και επίσης διαθέτει και θήκη με μαγνητάκι που είχα πάρει αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) κανένα 60-70αρι ?(και ας έκανε 300?).Το μόνο καλο πάνω του ειναι η μπαταριά νομίζω. Αν το βαλεις στις αγγελίες τοσο μπορει και να βρεις κάποιον . Δεν αξίζει πλεον να το πουλήσεις νομίζω . Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2016 από Chief90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εδώ http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amontiliado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 κανένα 60-70αρι ?(και ας έκανε 300?).Το μόνο καλο πάνω του ειναι η μπαταριά νομίζω. Αν το βαλεις στις αγγελίες τοσο μπορει και να βρεις κάποιον . Δεν αξίζει πλεον να το πουλήσεις νομίζω . Ευχαριστώ για την απάντηση, και εγώ κάπου εκεί το υπολόγιζα. Πράγματι 300 το είχα πάρει και θα είναι μεγάλη χασούρα να το πουλήσω τόσο λίγο, αλλά αφού δεν το χρησιμοποιώ πλέον καθόλου, δε με πειράζει και πολύ. Εδώ http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ Ευχαριστώ, ποστάρω και εκεί ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα