Προς το περιεχόμενο

βαφή κάρτας γραφικών

menelaos.TS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα
έχω τα εξής κολληματάκια
έχω ένα phantek ethno προ και θέλω να βάψω το κάτω κομμάτι που καλύπτει το psu
αλλα όχι απλή βαφή με σχέδιο πάνω αν και εκεί μπαίνει και αυτοκόλλητο μετά την βαφή
τώρα το δύσκολο κομμάτι
έχω μια μητρική am3+ μπλε  ram μπλε

και μια κάρτα γραφικών την 390x devil
η οποια είναι μαύρο-γκρι-κόκκινο
και θέλω να βάψω το πλαστικό της
επίσης να βάψω και το back plate αλλα με σχέδιο και αυτό επάνω

υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορώ να κάνω επαγγελματική δουλειά ?
γιατί άμα το κάνω solo βλέπω να τρέχω για νέο pc

edit ξέχασα να αναφέρω ότι μένω αθηνα
έψαξα για μαγαζιά αλλα δεν μπορώ να βρω κάποιο να κάνει την δουλειά που θέλω εκτος από απλό βάψιμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα

έχω τα εξής κολληματάκια

έχω ένα phantek ethno προ και θέλω να βάψω το κάτω κομμάτι που καλύπτει το psu

αλλα όχι απλή βαφή με σχέδιο πάνω αν και εκεί μπαίνει και αυτοκόλλητο μετά την βαφή

τώρα το δύσκολο κομμάτι

έχω μια μητρική am3+ μπλε  ram μπλε

και μια κάρτα γραφικών την 390x devil

η οποια είναι μαύρο-γκρι-κόκκινο

και θέλω να βάψω το πλαστικό της

επίσης να βάψω και το back plate αλλα με σχέδιο και αυτό επάνω

υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορώ να κάνω επαγγελματική δουλειά ?

γιατί άμα το κάνω solo βλέπω να τρέχω για νέο pc

edit ξέχασα να αναφέρω ότι μένω αθηνα

έψαξα για μαγαζιά αλλα δεν μπορώ να βρω κάποιο να κάνει την δουλειά που θέλω εκτος από απλό βάψιμο

Δεν νομίζω να υπάρχει μαγαζί στην Ελλάδα που να αναλαμβάνει αποσυναρμολογιση-βαψιμο-συναρμολογιση hardware.

Θα σου πρότεινα να τα αφήσεις όπως είναι.

Αν πάλι θές να πειραματιστεις μπορείς να αποσυνδεσεις μόνος σου τα πλαστικά της κάρτας γραφικών που θες να βάφουν και να τα πας σε ένα μαγαζί που βάφουν κρανοι μηχανών

ok  ευχαριστώ από την αρχή μονος μου σκόπευα να την αποσυναρμολογήσω το θέμα είχα στην βαφή αλλα θα πάω να ρωτήσω σε μαγαζί που κάνει βαφές σε κράνη όπως είπες δεν μου είχε περάσει από το μυαλό
αν και μπορεί να το αφήσω γιά το άμεσο μέλλον γιατί λυπάμαι την εγγύηση xD
4 μηνών είναι η κάρτα

Μπορεις να την βαψεις και μονος σου με Plasti Dip. Το σπρει αυτο ειναι υγρο καοτσουκ το οποιο δεν προκειται να κανει καμια ζημια στην καρτα σου (βραχυκυκλωμα) διοτι ειναι πλαστικο. Δεν χρειαζεται να αποσυναρμολογησεις την καρτα σου αρκει να καλυψεις τα μερη που δεν θελεις να βαψεις με χαρτοταινια και στο τελος αν αποφασεις να το βγαλεις γιατι θελεις να πουλησεις την καρτα, πολυ απλα το τραβας και το βγαζεις ολο μαζι σαν πετσα.

Δες στο youtube βιντεο για περισσοτερες πληροφοριες.

• Like 3

Μπορεις να την βαψεις και μονος σου με Plasti Dip. Το σπρει αυτο ειναι υγρο καοτσουκ το οποιο δεν προκειται να κανει καμια ζημια στην καρτα σου (βραχυκυκλωμα) διοτι ειναι πλαστικο. Δεν χρειαζεται να αποσυναρμολογησεις την καρτα σου αρκει να καλυψεις τα μερη που δεν θελεις να βαψεις με χαρτοταινια και στο τελος αν αποφασεις να το βγαλεις γιατι θελεις να πουλησεις την καρτα, πολυ απλα το τραβας και το βγαζεις ολο μαζι σαν πετσα.

Δες στο youtube βιντεο για περισσοτερες πληροφοριες.

Ζημια οντως μπορει να μην κανει αλλα η εγγυηση χανεται αυτοματως μολις βαφει μια καρτα.Εγω δεν θα επαιρνα αυτο το ρισκο σε μια τοσο ακριβη καρτα.Αν ηθελα για την μοντα να βαψω μια gpu ισως να πειραματιζομουνα σε καποια φτηνη κατω των 100 ευρω.

Μην το πας σε μαγαζι, εσυ πιο πολυ θα την προσεξεις απο αυτους μην γινει καμια στραβη. Επισης το κοστος σε μαγαζι θα ειναι απαγορευτικο. Δες το ποστ του irakli και ακολουθησε αυτο το δρομο

Ζημια οντως μπορει να μην κανει αλλα η εγγυηση χανεται αυτοματως μολις βαφει μια καρτα.Εγω δεν θα επαιρνα αυτο το ρισκο σε μια τοσο ακριβη καρτα.Αν ηθελα για την μοντα να βαψω μια gpu ισως να πειραματιζομουνα σε καποια φτηνη κατω των 100 ευρω.

Η εγγυηση με το Plasti dip δεν χανεται διοτι δεν αποσυναρμολογεις την καρτα και αμα ποτε γινει καμια στραβη με την καρτα και χαλασει απλα ξεφλουδιζεις το plasti dip και στελνεις την καρτα για RMA.

Tα γράφετε και σοβαρά τι δεν δε χανεται???, Βάψε την κάρτα γραφικών και πήγαινε τη μετα για RMA, ελεός δηλαδη

Μαλλον δεν διαβασες το ποστ μου η δεν γνωριζεις πως δουλευει το πλαστι ντιπ...

Ρίξε μια ματιά. Μπορεί να μην είναι η ίδια κάρτα με την δική σου, όμως αν δεν διαφέρουν πολύ λογικά θα μπορούσες να το προσπαθήσεις. Δεν φαίνεται δύσκολη διαδικασία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο ολόκληρο. Θα σας λύσει όλες (ΜΑ ΟΛΕΣ τις απορίες). Πώς βάφεις, Τί παίζει με εγγυήσεις και τι με Plasti Dip.

Edit: Ποστάραμε ταυτόχρονα με τον petran πάνω αλλά διαφορετικό βίντεο.

το θέμα δεν είναι μονο στην κάρτα αλλα και στο back plate της οποτε δουλειά δεν γίνετε άμα δεν βγει επίση δεν θέλω απλό βάψιμο γιατί ναι όντως με το πλαστικ γίνετε δουλειά εγώ στο χρώμα θέλω κάποιες γραμμές +γράμματα όπως το έχω στο μυαλό μου αλλα τέλος πάντων για τώρα θα κρατηθώ λιγάκι
γιατί βλέπω με αυτό το project να φεύγει τριψήφιος αριθμός από την τσέπη μου

Αν δεν νιώθεις άνετα με τον κίνδυνο:

α) να χάσεις την εγγύηση

β) να χαλάσει/σπάσει/αχρηστευτεί/-άλλη κακιά εκδοχή- κάτι στην πορεία

γ) να μην σε ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα

άστα όπως είναι.

Αν ψάχνεις μαγαζί για να σου κάνουν τη δουλειά δες εδώ: https://polytopesystems.gr/

• Moderators

Η εγγυηση με το Plasti dip δεν χανεται διοτι δεν αποσυναρμολογεις την καρτα και αμα ποτε γινει καμια στραβη με την καρτα και χαλασει απλα ξεφλουδιζεις το plasti dip και στελνεις την καρτα για RMA.

Έχεις δοκιμάσει πότε να ξεφλουδισεις plasti dip? Ειδικά σε σημεία που δεν έπιασε καλά? Μάλλον όχι, βραχυκυκλωμα δεν θα κάνει σκέφτηκες πόσο θα ανεβάσει της θερμοκρασίες σε ολα τα ηλεκτρονικά που θα καλύψει?

Αν θέλει να κάνει σωστή δουλειά θα βγάλει την ψυκτρα και θα την βάψει και πάλι επειδή το έκανα δεν το συνιστώ η αφαίρεση ειδικά από γωνίες και σημεία που δεν έπιασε καλά είναι πολύ δύσκολη (από την ψυκτρα της tri-x 290x έφαγα 3 μέρες να καθαρίζω και πάλι δεν το έβγαλα τελείως πάλι καλά δεν το πρόσεξε το κατάστημα και την πέρασε σε εγγύηση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...