GianniSM Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 το moto ειναι καλυτερο? αντε παλι... γιατι ειναι καλυτερο? για την 1 giga ram μηπως? ποιο ειναι αυτο το τεραστιο πλεονεκτημα που το κανει καλυτερο? κι εγω οπως κι οι πιο πανω προτεινω j5 ή lumia 640 σε αυτην την τιμη. ή και huwai p8 lite. ολα πολυ καλυτερα του moto 3rd gen Δεν έχει σημασία το ότι έχει λιγότερη ραμ, αλλά το γεγονός ότι είναι καθαρό android, με δεδομένες τις αναβαθμίσεις. Είναι water resistant,έχει ψηλότερο χρονισμό του SoC, gorilla glass 3 Η κάμερα του επίσης είναι εξαιρετική, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από του J5. Δεν λέω πως η διαφορά είναι μεγάλη, λέω απλά πως στα σημεία είναι καλύτερο. 1
disqualified Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 κοιτα και xiaomi Redmi 3 φαίνεται να έχει και την καλύτερη μπαταρία όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε μέτρηση στο gsmarena Δεν έχει σημασία το ότι έχει λιγότερη ραμ, αλλά το γεγονός ότι είναι καθαρό android, με δεδομένες τις αναβαθμίσεις. Είναι water resistant,έχει ψηλότερο χρονισμό του SoC, gorilla glass 3 Η κάμερα του επίσης είναι εξαιρετική, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από του J5. Δεν λέω πως η διαφορά είναι μεγάλη, λέω απλά πως στα σημεία είναι καλύτερο. για το water resistant έχω μια επιφύλαξη για το αν είναι θετικό για ένα κινητό γιατί έχω διαβάσει σχόλια π.χ για κάποια sony πως μειώνει την ένταση ηχείου και μικροφωνου το οποίο είναι βασικά κομμάτια ενός κινητού. Βέβαια μπορεί για το Moto g να μην υφίσταται τέτοιο θέμα
GianniSM Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 κοιτα και xiaomi Redmi 3 φαίνεται να έχει και την καλύτερη μπαταρία όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε μέτρηση στο gsmarena για το water resistant έχω μια επιφύλαξη για το αν είναι θετικό για ένα κινητό γιατί έχω διαβάσει σχόλια π.χ για κάποια sony πως μειώνει την ένταση ηχείου και μικροφωνου το οποίο είναι βασικά κομμάτια ενός κινητού. Βέβαια μπορεί για το Moto g να μην υφίσταται τέτοιο θέμα Στα reviews δεν παρουσιάζεται χειρότερο από το J5, οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα. 1
vanmour Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Με 100-150 ευρώ δεν παίρνεις συσκευή τέλεια σε όλα, οπότε θα πρέπει να βάλεις κάποιες προτεραιότητες. - Θέλεις την καλύτερη (πιο εντυπωσιακή) οθόνη; Θα πας στο j5 - Θέλεις την καλύτερη εμπειρία χρήσης (μηδέν κολλήματα κτλ); Θα πας στο lumia 640 - Θέλεις οπωσδήποτε android και με ορίζοντα αναβαθμίσεων; Θα πας στο moto g. Εγώ για μένα θα έπαιρνα το 640, καθώς θεωρώ το android προβληματικό, ειδικά στις φτηνότερες συσκευές. Για τη γυναίκα μου όμως, μάλλον θα κοίταγα το J5. Αν υπήρχε απεριόριστο μπάτζετ π.χ θα πήγαινα σε iphone (εμπειρία χρήσης εφάμιλλη και καλύτερη των windows αλλά και με καλύτερο store + σωστές διαστάσεις) Aυτό δε σημαίνει ότι στους άλλους τομείς που δεν αποτελούν ατού τα παραπάνω θα είναι άχρηστα, ίσα - ίσα. Απλά είναι που θα δώσεις το βάρος. Π.χ. για μένα το πρώτο dealbreaker είναι οι 5 ίντσες, το θεωρώ τεράστιο. Για άλλον είναι οκ. Το σίγουρο είναι ότι στα λεφτά σου παίρνεις από Ελλάδα και με εγγύηση καλές συσκευές, οπότε δεν χρειάζεται να μπλέξεις με κίνα.
KOSTASD. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Α3 ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ.ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ..ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ SONY XPERIA U. AYTO EINAI SE VIDEO..
disqualified Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Με 100-150 ευρώ δεν παίρνεις συσκευή τέλεια σε όλα, οπότε θα πρέπει να βάλεις κάποιες προτεραιότητες. - Θέλεις την καλύτερη (πιο εντυπωσιακή) οθόνη; Θα πας στο j5 - Θέλεις την καλύτερη εμπειρία χρήσης (μηδέν κολλήματα κτλ); Θα πας στο lumia 640 - Θέλεις οπωσδήποτε android και με ορίζοντα αναβαθμίσεων; Θα πας στο moto g. Εγώ για μένα θα έπαιρνα το 640, καθώς θεωρώ το android προβληματικό, ειδικά στις φτηνότερες συσκευές. Για τη γυναίκα μου όμως, μάλλον θα κοίταγα το J5. Αν υπήρχε απεριόριστο μπάτζετ π.χ θα πήγαινα σε iphone (εμπειρία χρήσης εφάμιλλη και καλύτερη των windows αλλά και με καλύτερο store + σωστές διαστάσεις) Aυτό δε σημαίνει ότι στους άλλους τομείς που δεν αποτελούν ατού τα παραπάνω θα είναι άχρηστα, ίσα - ίσα. Απλά είναι που θα δώσεις το βάρος. Π.χ. για μένα το πρώτο dealbreaker είναι οι 5 ίντσες, το θεωρώ τεράστιο. Για άλλον είναι οκ. Το σίγουρο είναι ότι στα λεφτά σου παίρνεις από Ελλάδα και με εγγύηση καλές συσκευές, οπότε δεν χρειάζεται να μπλέξεις με κίνα. δυστυχώς ενώ είμαι fan των WP το android έχει βελτιωθεί πολύ. Το λειτουργικό χαντακώνεται από την απόδοση των 3rd party εφαρμογών. Εκεί φαίνεται πολλές φορές αργό σε σχέση με το android ακόμα και σε φθηνές συσκευές. Ναι το android μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα ειδικά τα φθηνά (π.χ. προβλήματα με το gps) και τα WP είναι συνολικά πιο σταθερό και αξιόπιστο αλλά κάποιος που δεν θα το πάρει συνειδητοποιημένα μπορεί να κλωτσήσει πολύ (ειδικά για κάποιες ελλείψεις σε εφαρμογές)
chios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σε αυτά τα λεφτά αν θέλεις γρήγορο αξιόπιστο με τέρας μπαταρία πας σε xiaomi redmi 3 τα άλλα που κοιτάς είναι σαβουρες μπροστά του .
KOSTASD. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ Α3 2016 ΗΔΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ 213 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 180.ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ. REVIEW
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ Α3 2016 ΗΔΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ 213 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 180.ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ. REVIEW Εγω ξερω οτι ανοιξες θεμα για να ρωτησεις αν το κινητο που θες αξιζει,σου ειπανε ολοι ομοφωνα οχι και εσυ εκει επιμενεις.Δεν λεω με γεια σου με χαρα σου να παρεις οτι θελεις,αλλα γιατι ανοιξες τοτε το θεμα.Ενταξυ αφου στο ειπε η κοπελα που δουλευει σε μαγαζι εμεις να σηκωσουμε τα χερια ψηλα...... Επισης η μπακαλικη λογικη υπολογισμου των τιμων σου ειναι τελειως για γελια. https://www.skroutz.gr/s/8221631/Samsung-Galaxy-A3-2016-16GB.html Ναι μεν κοιταμε τις χαμηλοτερες τιμες,αλλα κοιταμε και καταστηματα ψιλο αξιολογα για να εχουμε καπως το κεφαλι μας ησυχο σε περιπτωση βλαβης. Επισης ειναι λογικο καποια στιγμη να πεσει η τιμη του γιατι το κινητο ειναι υπερκοστολογημενο μεχρι αηδιας. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν θα το προτιμησει αυτο απο το Flex 2 εκτως αν θελει μικροτερη οθονη. 2
KOSTASD. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εγω ξερω οτι ανοιξες θεμα για να ρωτησεις αν το κινητο που θες αξιζει,σου ειπανε ολοι ομοφωνα οχι και εσυ εκει επιμενεις.Δεν λεω με γεια σου με χαρα σου να παρεις οτι θελεις,αλλα γιατι ανοιξες τοτε το θεμα.Ενταξυ αφου στο ειπε η κοπελα που δουλευει σε μαγαζι εμεις να σηκωσουμε τα χερια ψηλα...... Επισης η μπακαλικη λογικη υπολογισμου των τιμων σου ειναι τελειως για γελια. https://www.skroutz.gr/s/8221631/Samsung-Galaxy-A3-2016-16GB.html Ναι μεν κοιταμε τις χαμηλοτερες τιμες,αλλα κοιταμε και καταστηματα ψιλο αξιολογα για να εχουμε καπως το κεφαλι μας ησυχο σε περιπτωση βλαβης. Επισης ειναι λογικο καποια στιγμη να πεσει η τιμη του γιατι το κινητο ειναι υπερκοστολογημενο μεχρι αηδιας. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν θα το προτιμησει αυτο απο το Flex 2 εκτως αν θελει μικροτερη οθονη. TO FLEX 2 DEN TO IKSERA KAN.TORA TO EIDA KAI EINAI POLY KALO KAI ORAIO.DEN EIMAI GNOSTIS GIAYTO ROTISA EDO.SORRY GIA TA GREEKLISH ALLA DEN GRAFEI ALIOS TO PC TIS DOYLEIAS(MPAKALIS DEN EIMAI).GNOMES APLA PERNO KAI AYTO POY PROTEINES EINAI NO1 STIN PROTIMISI MOY PLEON.
costacurta Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Φίλε με μπατζετ ταβάνι 150 το μότο που σου πρότειναν τα παιδιά σε θέμα λειτουργίας είναι πιθανόν η καλύτερη επιλογή . Τα δύο σαμσουνγκ μοντέλα που αναφέρεις, a/j, είναι πιο αργά αλλά πολύ καλύτερα αισθητικά και επιπλέον έχουν καλύτερες κάμερες. 1
Pseudonumo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι και να πάρεις ανάμεσα σε motorola moto g 3rd gen, samsung galaxy j5 θα σε ικανοποιήσει. και τα 2 έχουν καλή κάμερα. To moto είναι αδιάβροχο. To samsung με το 1.5gb Ram θα τα πηγαίνει καλύτερα σε multi tasking, χωρίς το moto να υστερεί πολύ. Το moto έχει σίγουρα περισσότερες πιθανότητες για updates αλλά το 1gb ram θα σε περιορίζει. φαίνεται το samsung να ανοίγει λίγο ταχύτερα τις εφαρμογές, ενώ το moto να είναι λίγο ταχύτερο στο browsing. Στη θέση σου θα διάλεγα το Samsung J5 Duos λόγω της καλύτερης οθόνης (super amoled-->καλύτερα μαύρα και γωνίες θέασης) και μεγαλύτερης Ram (ταχύτερο multi tasking) -αν η αδιαβροχοποίηση δεν σε ενδιαφέρει-. Επίσης, νομίζω είναι και πιο όμορφο με μεταλλικές λεπτομέρειες (το moto πλαστικούρα). Τέλος έχει αποσπώμενη μπαταρία και είναι Dual Sim, σημαντικά στοιχεία για αρκετούς χρήστες. Η ουσία είναι ότι το ένα υπερτερεί σε κάποια σημεία, το άλλο σε άλλα. Αναλόγως τις ανάγκες σου διαλέγεις. ΥΓ. Το έκανα copy-paste από άλλο ίδιο θέμα 1
AntiCambeR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σκοπευω να αγορασω το σαμσουνγκ α3 καινουργιο με 150 ευρω.Ειναι καλη επιλογη? Το θελω μονο για ιντερνετ και καμια φωτο.Εκτος αν προτεινει κατι αλλο καποιος πανω περιπου σε αυτα τα λεφτα.Ευχαριστω... Να μην αγοράσεις το Α3 Να μην αγοράσεις το Α3 Να μην αγοράσεις το Α3 Να μην αγοράσεις το Α3 Να μην αγοράσεις το Α3 Να αγοράσεις το J5 γιατί είναι καλύτερο Να αγοράσεις το J5 γιατί είναι καλύτερο Να αγοράσεις το J5 γιατί είναι καλύτερο Να αγοράσεις το J5 γιατί είναι καλύτερο Να αγοράσεις το J5 γιατί είναι καλύτερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα