Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον γεια σας, εχω εδω τους παππουδες μου που ολο γκρινιαζουν που πληρωνουν τα κερατα τους στον ΟΤΕ. Εχουν το COSMOTE M280 το οποιο δινει πολυ λιγα δωρεαν λεπτα. Μου φανηκε καλη η προσφορα της Hol με 21 ευρω (απο 23) απεριοριστα σταθερα και 300 κινητα και 24αρι ιντερνετ που μας ειναι αδιαφορο. Δυστυχως στο κινητο εχει παγιο λιγο κατω απο 15 ευρω και δεν μπορει να επωφεληθει ωστε να πληρωνει μονο 18 το μηνα.

Εσεις τι λετε? Υπαρχει κατι φθηνοτερο με απεριοριστα σταθερα και λιγα λεπτα προς κινητα?

Επισης ρωτησα στην vodafone και αφου τους εδωσα το νουμερο με διαβεβαιωσαν οτι η τηλεφωνια θα ειναι pstn. Δεν θελω να μπλεξω με voip.

Να σημειωσω οτι δεν μας ενδιαφερει το ιντερνετ απλα στην vodahol ειναι πιο φθηνο αυτο το πακετο απο την σκετη τηλεφωνια με τα ιδια λεπτα που ειναι 26 ευρω.

Το συμβολαιο δεν μας νοιαζει να ειναι 2ετες απλα δεν θελουμε προπληρωμη!

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι πως λέγεται το πρόγραμμα αλλά υπάρχει από την Cosmote και είναι περίπου 10 ευρώ το μήνα. Στην ουσία είναι σταθερό αλλά με το συμβόλαιο σου δίνουν συσκευή που λειτουργεί και εκτός σπιτιού (πρακτικά σαν κινητό). Σε παλιές συνδέσεις ισχύει ακόμα, για καινούριες δεν γνωρίζω.

Περισσότερες πληροφορίες σε κατάστημα Γερμανός.

Δημοσ.

(όχι δεν έχω να σου προτείνω "κάτι καλύτερο σε σταθερό")

...από τη στιγμή που δεν χρειάζονται Ίντερνετ, το να διατηρούν σταθερό είναι υπερβολή.

Καλύτερα να τους βάλεις σε κάποιο πακέτο κινητής με μεγαλύτερο πάγιο και περισσότερο χρόνο αλλά τέρμα το πάγιο σταθερού.

Όσα ξέρει βέβαια ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, αλλά απλά λέω.....

Δημοσ.

http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7797   

forthnet double play  24,90 τον μηνα , 24adsl (για οταν πας στους παπουδες lol ) 

απεριοριστα σταθερα

12 ωρες δωρεαν για κινητα 

ολα αυτα για παντα , δεν χρειαζεσαι να ψαχνεσε καθε χρονο.

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι πως λέγεται το πρόγραμμα αλλά υπάρχει από την Cosmote και είναι περίπου 10 ευρώ το μήνα. Στην ουσία είναι σταθερό αλλά με το συμβόλαιο σου δίνουν συσκευή που λειτουργεί και εκτός σπιτιού (πρακτικά σαν κινητό). Σε παλιές συνδέσεις ισχύει ακόμα, για καινούριες δεν γνωρίζω.

Περισσότερες πληροφορίες σε κατάστημα Γερμανός.

Εγω ηξερα οτι αυτο υπαρχει στη vodafone! (Το εχουν οι αλλοι παππουδες!) Αλλα αυτοι οι παππουδες δεν το θελουν!

(όχι δεν έχω να σου προτείνω "κάτι καλύτερο σε σταθερό")

...από τη στιγμή που δεν χρειάζονται Ίντερνετ, το να διατηρούν σταθερό είναι υπερβολή.

Καλύτερα να τους βάλεις σε κάποιο πακέτο κινητής με μεγαλύτερο πάγιο και περισσότερο χρόνο αλλά τέρμα το πάγιο σταθερού.

Όσα ξέρει βέβαια ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, αλλά απλά λέω.....

Αυτο τους λεω και εγω αλλα δεν ακουνε γαμωτο! Θελουν σταθερο! Παλι καλα που τους εκοψε και καταργησαν το σταθερο στο εξοχικο γιατι ηταν σε αυτο το ωραιο προγραμμα του ΟΤΕ με 15+ παγιο το μηνα και τηλεφωνο μονο το μισο χρονο! :confused:

http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7797   

forthnet double play  24,90 τον μηνα , 24adsl (για οταν πας στους παπουδες lol ) 

απεριοριστα σταθερα

12 ωρες δωρεαν για κινητα 

ολα αυτα για παντα , δεν χρειαζεσαι να ψαχνεσε καθε χρονο.

Το σκεφτηκα αλλα και που ειναι για 2 χρονια στη vodahol με ενα τηλεφωνο συνηθως ανανεωνουν. Ασε που τιποτα δεν ειναι πραγματικα  "για παντα".

Δημοσ.

Πάρε σε πια εταιρία θες

οτε 2106513888

wind 2112116550

hol 2130013844

forthnet 2119552000

cyta 2155013877

αλλα cyta οχι γιατι δίνει voip

Βέβαια στο voip εχεις καπια θετικα δεν μπορει ο καθενας να σου κάνει εύκολα υποκλοπή και δεν έχει τάση πάνω η γραμμή σου

αλλα τα αρνητικα είναι ότι αν κοπεί το ρευμα χαλάσει το ρουτερ δεν θα έχει σταθερό τηλέφωνο αλλα μέχρι το 2020 όλοι έτσι θα είναι

Δημοσ.

τα αρνητικα είναι ότι αν κοπεί το ρευμα χαλάσει το ρουτερ δεν θα έχει σταθερό τηλέφωνο αλλα μέχρι το 2020 όλοι έτσι θα είναι

Στον ΟΤΕ δηλώνεις ότι έχεις συναγερμό και σου δίνουν τσάμπα mini ups!!

Δημοσ.

Αρκεί να μην έχεις τηλεφωνικό κέντρο και η κλήση του συναγερμού να περνάει μέσα από το κέντρο μιας και στην περίπτωση αυτή δεν σου στέλνουν mini ups.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...