crx_zkn Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εμένα ευτυχώς την πήρε χωρίς πρόβλημα.... υπάρχη πρόγραμμα στο υπολογιστεί το οποίο την ξανακατευαζει πάλι αν ψαξεις στο google
giomef Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Kαλημερα σε ολους.Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το G3.Τελικα υπαρχει λυση στο θεμα;Καποιος απο εσας που ειχαν το ιδιο προβλημα βρηκαν λυση και εαν ναι ποια ειναι αυτη;....Ευχαριστω εκ των προτερων.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν το έκανα uptade.. Πιο απλά μην κάνετε backup και restore κατευθείαν. (Εγω έτσι και αλλιώς με otg έκανα backup φωτογραφίες, μουσικές τίποτα άλλο.) Τέλος πάντων μόλις έγινε η εγκατάσταση, έκανε μόνο ένα boot και τίποτα άλλο. Μετά το έκανα format απο τις ρυθμίσεις και το τηλέφωνο είναι αστραπή. 10 φορές καλύτερο απο το lollipop. Αλλά το μόνο πράγμα που με πείραξε ήταν οτι έκαναν disable/delete το adopted storage που ήταν χρήσιμο για εμένα.. Αλλά τέλος πάντων αν θέλετε να βάλλεται το marshmallow κάντε backup απο την εφαρμογή του τηλεφώνου,Μονο εικόνες,βίντεο και μουσική.(εφαρμογές όχι γιατί μερικές δεν θα τρέχουν καλά) μετά το κάνετε move στο pc, κάνετε uptade χωρίς backup απο το pc suite και περιμένετε να τελειώσει. Μετά κάνετε format απο ρυθμίσεις και όταν τελειώσει,το backup το κάνετε move στο τηλέφωνο, το κάνετε restore και τέλος. P.S:Αν σας κάνει bootloop τότε κάνετε format από recovery. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2016 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Kαλημερα σε ολους.Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το G3.Τελικα υπαρχει λυση στο θεμα;Καποιος απο εσας που ειχαν το ιδιο προβλημα βρηκαν λυση και εαν ναι ποια ειναι αυτη;....Ευχαριστω εκ των προτερων.Απλά κανείς ένα format από το recovery. http://www.hard-reset.com/lg-g3-hard-reset.html Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2016 από Επισκέπτης
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Απλά κανείς ένα format από το bios.http://www.hard-reset.com/lg-g3-hard-reset.html Ειναι η δευτερη φορα που κανεις το ιδιο λαθος,και οι αρχαιοι λεγαν:"το δις εξ'αμαρτειν,ουκ ανδρος σοφου". Στο ανδροιδ ονομαζεται recovery,στα windows ονομαζεται bios
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ειναι η δευτερη φορα που κανεις το ιδιο λαθος,και οι αρχαιοι λεγαν:"το δις εξ'αμαρτειν,ουκ ανδρος σοφου". Στο ανδροιδ ονομαζεται recovery,στα windows ονομαζεται bios Μάλιστα... Ένα edit και για εσένα windows/linux/ios P.S:Παλιά είχα ασχοληθεί με recovery/root/roms. Ενώ αυτόν τον καιρό δεν ασχολούμαι με αυτά.. Έκανα install διάφορα OS σε ένα pc που είχα και ξεχάστηκα πως ονομάζετε στα android. Αλλά τέλος πάντων... Ευχαριστώ για την πληροφόρηση..
dexters Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα παιδια εχτες εβαλα το android 6.0 στο g3 μου αλλα οταν παταω το κουμπι της αρχικης οθονης η βγαινω απ το task manager μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα Επιλεξτε αρχικη σελιδα1. Αρχική2. Easy homeΑυτο μου βγαζει και ενω ειναι τικαρισμενο σαν προεπιλογη μου το πεταει συνεχεια! τι μπορω να κανω???
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Υποθετω οτι απο κατω σου δινει 2 επιλογες. Παντα ή μονο μια φορα. Πρεπει να πατησεις παντα
dexters Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Υποθετω οτι απο κατω σου δινει 2 επιλογες. Παντα ή μονο μια φορα. Πρεπει να πατησεις παντα δυστυχως δεν μου δινει κατι τετοιο απλα μου λεει να τικαρω ως προεπιλογη και παρολο που ειναι τικαρισμενο το βγαζει συνεχεια...
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα παιδια εχτες εβαλα το android 6.0 στο g3 μου αλλα οταν παταω το κουμπι της αρχικης οθονης η βγαινω απ το task manager μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα Επιλεξτε αρχικη σελιδα 1. Αρχική 2. Easy home Αυτο μου βγαζει και ενω ειναι τικαρισμενο σαν προεπιλογη μου το πεταει συνεχεια! τι μπορω να κανω??? Αλλαξε Launcher
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 οκ... κανα παραδειγμα?Βαλε τον Nova Launcher απο το Play store.Στις ρυθμισεις του Nova πήγαινε και καντο αρχικο Launcher
dexters Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Βαλε τον Nova Launcher απο το Play store. Στις ρυθμισεις του Nova πήγαινε και καντο αρχικο Launcher εκανα κατι ρυθμισεις μεσα απ αυτο που λες κατι διεγραψε κατι προεπιλογες εβαλα απο κει μετα πηγα ρυθμισεις προεπιλογη αρχικης εβαλα αυτη που ειχα και απο τοτε δεν το ξαναβγαλε... λες να με αφησει στην ησυχια μου? το nova launcher θα καθυστερει την αποδοση του κινητου? ειναι βαρυ προγραμμα?
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 εκανα κατι ρυθμισεις μεσα απ αυτο που λες κατι διεγραψε κατι προεπιλογες εβαλα απο κει μετα πηγα ρυθμισεις προεπιλογη αρχικης εβαλα αυτη που ειχα και απο τοτε δεν το ξαναβγαλε... λες να με αφησει στην ησυχια μου? το nova launcher θα καθυστερει την αποδοση του κινητου? ειναι βαρυ προγραμμα? Ειναι ο καλυτερος Launcher μεχρι στιγμης.Αν τον ψαξεις λιγο εχει και να ρυθμισεις και την ταχυτητα που θα ανοιγει τους φακελους και το συστημα. http://www.doctorandroid.gr/2016/12/nova-launcher-version-5.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα