papchan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια,μου ηρθε αναβαθμιση για android 6 στο δικο μου lg g3 την εκανα κ το κινητο πανω ποθ παει να εκκινησει μολις παει να μπει στην αρχικη οθονη κανει μονο του επανεκκινηση,και αυτο γινεται επαναλαμβανομενα!!τι επαθε?? τι να κανω??
carolosjk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Το μεσημέρι που έκανα το update μου έκανε κάπου 3-4 επανεκκινήσεις. Άμα μιλάς για τέτοιο αριθμό επανεκκινήσεων μου ακούγεται λογικό. Απλά δώσ'του χρόνου και περίμενε. 1
papchan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Απο το απογευμα προσπαθω.μολις παει να μπει στην αρχικη οθονη επανεκκινει? μπορω να κανω κατι να δω τι γινεται? Το μεσημέρι που έκανα το update μου έκανε κάπου 3-4 επανεκκινήσεις. Άμα μιλάς για τέτοιο αριθμό επανεκκινήσεων μου ακούγεται λογικό. Απλά δώσ'του χρόνου και περίμενε. Απο το απογευμα προσπαθω.μολις παει να μπει στην αρχικη οθονη επανεκκινει? μπορω να κανω κατι να δω τι γινεται?
carolosjk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Απο το απογευμα προσπαθω.μολις παει να μπει στην αρχικη οθονη επανεκκινει? μπορω να κανω κατι να δω τι γινεται? Απο το απογευμα προσπαθω.μολις παει να μπει στην αρχικη οθονη επανεκκινει? μπορω να κανω κατι να δω τι γινεται? Δυστυχώς αν γίνεται από το απόγευμα δεν γνωρίζω τι μπορεί να έχει. Εμένα μου πήρε 10-15 λεπτά η εγκατάσταση του 6, και έκανε κάπου 3-4 επανεκκινήσεις ενδιαμέσα των οποίων όμως έβγαζε οθόνες που λέγαν 'Ενημέρωση Λογισμικού' και 'Ενημέρωση εφαρμογής 1 από χ' ή κάτι αντίστοιχο. 1
NACHO32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλημέρα Εγώ έκανα χθές την αναβάθμιση σε marshmallow κανονικά έκανε αρκετές επανεκκινήσεις το κινητό αλλά μετά δούλεψε και πήγαινε ρολόι.Το βράδυ το έκλεισα και σήμερα που πήγα να το ανοίξω,όταν ξεκίνησε έβγαλε μήνυμα "Το Android ξεκινάει βελτιστοποίηση εφαρμογής 1 απο 44 ...κλπ" το έχει κάνει καμιά 3-5 φορές αυτό,κάνει επανεκκίνηση και ξανά τα ίδια κάνει και το κινητό δεν ανοίγει καθόλου.Τι μπορώ να κάνω;; να απευθυνθώ στην lg Ευχαριστώ.
Sarandis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σε εσάς που ήρθε update απο που είναι το τηλέφωνό σας; Εμένα ακόμα τίποτα, d855 32gb grc
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ερωτηση: Πριν το update ,factory reset(και αυτο προυποθετει μπακαπ των αρχειων) ,κανατε;;
saruman123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μπες σε recovery mode και κανε τα εξεις: επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset" επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σε εσάς που ήρθε update απο που είναι το τηλέφωνό σας; Εμένα ακόμα τίποτα, d855 32gb grc Μπορει να ειναι πολωνεζικο ή γερμανικο... Δεν λεει κατι... Θα σου ερθει συντομα...
Vicmar Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Παιδία εμένα μου κόλλησε και δν ανοίγει καθόλου κολλαει στο λογοτυπο.... να του κανω factory reset απο το bios?
carolosjk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν βλέπω το λόγο για factory reset πριν το update. Προσωπικά με Ευρωπαϊκή έκδοση του G3 D855 έλαβα χθες το update και εγκαταστάθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Πειραματίστικα με όλες τις εφαρμογές που είχα και δούλευαν κι αυτές όλες κανονικά πλην του spotify που δεν άνοιγε και μου βγάζε ένα μήνυμα περί χώρου αποθήκευσης αλλά μετά από απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση έφτιαξε. Άμα δεν ανοίγει δοκιμάστε να ανοίξετε το κινητό σε safe mode αλλιώς ίσως πρέπει να πάτε σε factory reset αν δεν βλέπετε αποτέλεσμα.
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Διαπιστωνω οτι υπαρχουν πολλοι που κανουν την μεταβαση απο μια εκδοση σε αλλη ,χωρις να γνωριζουν τον σωστο τροπο... Υπαρχουν ομως και αλλοι,που λογω βαρεμαρας να κρατησουν μπακαπ,να κανουν φακτορυ ρεσετ και να ξαναεγκαταστησουν τις εφαρμογες τους,τα προσπερνουν ολα αυτα και μετα ερχονται εδω και ρωτανε πως θα "αναστησουν" το κινητο τους... https://www.androidpit.com/what-to-do-before-an-android-update
xatzis_n Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θέλω να κάνω αναβαθμιση σε android 6 μέσω LG Mobile suppodt tool γνωρίζουμε αν υπάρχει προβλημα ακόμη με τις αναβαθμίσεις ή έχει λυθεί? Χρειάζεται να κάνω κάτι πρίν την αναβάθμιση?
Kourkounatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εχουμε καμμια ιδεα ποτε θα ερθει η αναβαθμιση σε G2?
GeorgeAson Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Παιδια δυστυχώς αυτό ειναι πρόβλημα π λέγεται bootloop και η LG έχει μεγάλο ιστορικό και με το G3 και με το G4. Πολύ απλά έκαναν @#$ στο software και το κινητο κολλάει στο boot. Η μόνη λύση είναι factory reset και μετά downgrade σε Lollipop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα