KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Θέέλω να αντικαταστήσω τα fans που έχω στο παλιό PC με αθόρυβα. Τα case/cpu/psu fans συν δύο ακόμη έξτρα που είχα βάλει παλιότερα. Πώς μετράω τις διαστάσεις τους για να ξέρω τι τύπος είναι το καθένα, προκειμένου να κάνω τις αντίστοιχες αγορές; 120mm, 40mm, κτλ. πως βγαίνουν αυτά τα νούμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Θέέλω να αντικαταστήσω τα fans που έχω στο παλιό PC με αθόρυβα. Τα case/cpu/psu fans συν δύο ακόμη έξτρα που είχα βάλει παλιότερα. Πώς μετράω τις διαστάσεις τους για να ξέρω τι τύπος είναι το καθένα, προκειμένου να κάνω τις αντίστοιχες αγορές; 120mm, 40mm, κτλ. πως βγαίνουν αυτά τα νούμερα; δες ποιο κουτι εχεις και googlareto να δεις τι περνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 μετρα την μια πλευρα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Οι διαστασεις του πλαισιου δεν ειναι(πλευρα του πλαισιου=120μμ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέτρησε την απόσταση από βίδα σε βίδα(όχι την διαγώνιο). Edit: Θα σου βγει λίγο μικρότερος με αυτόν τον τρόπο. Καλύτερα μέτρησε την πλευρά όπως σου είπαν παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 αρα εγω εχω 108mm fans πισω και 155mm πανω πλαι και μπροστα. good to know sarcasm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 αρα εγω εχω 108mm fans πισω και 155mm πανω πλαι και μπροστα. good to know όχι 120 φαν έχεις, απλά η διαδρομή από τρύπα σε τρύπα είναι 108mm η μάλλον 105, κέντρο με κέντρο τρύπας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα