Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

La_MoRt, Το θέμα έχει ξεκινήσει από 7/3/2016 και έχω επικοινωνήσει μέσο email με την Asus.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα με κάλεσαν από το support της Asus στο κινητό και μου είπαν ότι η κάρτα έχει αγοραστεί από κατάστημα ( το οποίο δεν μπορούν να γνωρίζουν ) με προμηθευτή την Oktabit . 

Μιάς και εργαζόμουν παλαιότερα σε κατάστημα που εμπορευόταν προϊόντα από Oktabit, ήξερα ότι υπάρχει online εργαλείο αναζήτησης  εγγύησης μέσο serial , οπότε επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη και βρήκα ότι η εγγύηση της κάρτα έχει λήξει από 22/2/2015

Οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση RMA.  

Δημοσ.

Τι να πω καλά ξεμπερδέματα εύχομαι. Αν και να ξέρεις που φυσικά το γνωρίζεις ήδη από εδώ και πέρα άτομα χωρίς αξιολογήσεις χωρίς να το δοκιμάσεις δε το παίρνεις. Δε προσπαθώ να στο παίξω έξυπνος ούτε να στη πω μη παρεξηγηθώ κιόλας απλά την έχω πατήσει και εγώ και σε καταλαβαίνω...

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, πιστεύω ότι ο Μιχάλης ( πωλητής )  δεν είχε πρόθεση να με εξαπατήσει και απλά έτυχε.. Ελπίζω να μην κάνω λάθος. 

Δημοσ.

Με 2 αξιολογήσεις (βραχιόλι και ρολόι) και αποστολή δεν θα περίμενα πολλά.

Σε τέτοια περίπτωση μόνο από κοντά και με έλεγχο του προϊόντος.

Δεν λέω ότι ι πωλητής φταίει γιατί και εσύ μπορεί να έκανες κάτι, απλά αναφέρω τι θα έκανα εάν ήταν να αγοράσω την συγκεκριμένη.

Τέλος καλά θα ήταν εάν κάποιος δεν έχει αξιολογήσεις να μην βάζει αποστολή παρά μόνο χέρι χέρι για να είναι και εκείνος εξασφαλισμένος.

Δημοσ.

Και εγώ πχ έχω 2 κάρτες τραβάω το video και στέλνω την χαλασμένη.

Το ίδιο ισχύει για τον αγοραστή, μπορεί να είχε και άλλη προβληματική και ορίστε το αποτέλεσμα ;)

Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα με πώληση και μόνο μία φορά με αγορά αλλά έπεσα σε επαγγελματία με ιστορικό όπως έμαθα αργότερα δυστυχώς.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση... δύσκολα τα πράγματα όπως και να έχει.

Τώρα για το θέμα της εγγύησης, μου έτυχε πριν 3 μέρες έδωσα μία μητρική η οποία είχε από όσο θυμομουν 3-4 μήνες ακόμη εγγύηση, όταν τελικά το έψαξα επικοινώνησα με τον αγοραστή και ενημέρωσα ότι είχε 7-8 μέρες που είχε λήξει και όλα καλά.

Μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο το οποίο και φυσικά δεν γίνεται με δόλο.

• Like 2
Δημοσ.

Η καρτα κλασικα ειναι νεκρη.Μην ακουω για βλακειες περι ασυμβατοτητας με την οθονη και τετοια χαζα.Αγοραζω σε φιλο μου τα Χριστουγεννα του '14 μια HIS 280X.Η καρτα δουλευε απροσκοπτα μεχρι τον Ιανουαριο του '16(πριν κατι μηνες δλδ) οπου και αποφασιζει ο φιλος μου να παει σε 4460+μητρικη.Λυνω τον υπολογιστη,βγαζω ολα τα πραγματα απο μεσα,βαζω τα καινουργια και παω να τον ανοιξω.5 μπιμπ απο την μητρικη και εικονα γιοκ.Δοκιμασα οτι μου κατεβαινε στο μυαλο.Τελικα στελνω την καρτα πισω και μου ειπε το καταστημα οτι η καρτα ειναι καμμενη.Δλδ η καρτα δουλευε κανονικοτατα,εκλεισε ο υπολογιστης,βγηκε η καρτα,ξαναμπηκε και καπου στο ενδιαμεσο καηκε.Go figure.Μπορει να λενε και οι δυο την αληθεια,πωλητης-αγοραστης και απλα να ετυχε.Την ακρη θα την βρουνε μονοι τους. Τωρα το ποιος φταιει ή οδηγιες για το πως πρεπει απο εδω και περα να κινηθει ο πωλητης και ο αγοραστης δεν νομιζω οτι μπορουν να δωθουν εδω μεσα.

• Like 2
Δημοσ.

Εκτος και αν επαιξε πουθενα ηλεκτροστατικη (ESD) και εκαψε την καρτα ή κατι απο την καρτα! Λιγο απιθανο αλλα γινεται!

Δημοσ.

Η καρτα κλασικα ειναι νεκρη.Μην ακουω για βλακειες περι ασυμβατοτητας με την οθονη και τετοια χαζα.Αγοραζω σε φιλο μου τα Χριστουγεννα του '14 μια HIS 280X.Η καρτα δουλευε απροσκοπτα μεχρι τον Ιανουαριο του '16(πριν κατι μηνες δλδ) οπου και αποφασιζει ο φιλος μου να παει σε 4460+μητρικη.Λυνω τον υπολογιστη,βγαζω ολα τα πραγματα απο μεσα,βαζω τα καινουργια και παω να τον ανοιξω.5 μπιμπ απο την μητρικη και εικονα γιοκ.Δοκιμασα οτι μου κατεβαινε στο μυαλο.Τελικα στελνω την καρτα πισω και μου ειπε το καταστημα οτι η καρτα ειναι καμμενη.Δλδ η καρτα δουλευε κανονικοτατα,εκλεισε ο υπολογιστης,βγηκε η καρτα,ξαναμπηκε και καπου στο ενδιαμεσο καηκε.Go figure.Μπορει να λενε και οι δυο την αληθεια,πωλητης-αγοραστης και απλα να ετυχε.Την ακρη θα την βρουνε μονοι τους. Τωρα το ποιος φταιει ή οδηγιες για το πως πρεπει απο εδω και περα να κινηθει ο πωλητης και ο αγοραστης δεν νομιζω οτι μπορουν να δωθουν εδω μεσα.

Εδώ μου μυρίζει στατικός ηλεκτρισμός πάντως. Πήρες τις κατάλληλες προφυλάξεις πριν πειράξεις το μηχάνημα; Αρκεί ένα ανεπαίσθητο τσαφ για να κάψει κάτι...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά εξαφανίστηκε ο πωλητής, έβαλε Link.png Site: αγγελία ότι και καλά θα πουλήσει την νέα του κάρτα για να μου επιστρέψει τα χρήματά μου και από τότε μη τον είδατε.. 

Λυπάμαι πολύ που ένας νέος άνθρωπος ξεκινά έτσι τη ζωή του. 

Δημοσ.

Έχω να σου προτείνω πως όταν κάνεις μια αξιολόγηση να εξηγείς τι έχει γίνει για να ενημερώνονται και οι υπόλοιποι με τί έχουν να κάνουν. Τώρα έτσι είναι απατεώνας οκ αλλά γιατί; εγώ που βλέπω την αξιολόγηση που να ξέρω;

Δημοσ.

Εδώ μου μυρίζει στατικός ηλεκτρισμός πάντως. Πήρες τις κατάλληλες προφυλάξεις πριν πειράξεις το μηχάνημα; Αρκεί ένα ανεπαίσθητο τσαφ για να κάψει κάτι...

Πως τα λες ετσι,ανατριχιασα. :devil: Επιασα δυο μητρικες(αυτη που εβγαλα και την καινουργια που εβαλα),μνημες,ssd χωρις να κουνηθω καθολου απο την θεση μου και η καρτα γραφικων ηταν το τελευταιο part που τοποθετησα.Πως ετυχε και ολα τα υπολοιπα γλιτωσαν και την ακουσε η καρτα?Τι να πω,απιθανο αλλα οχι αδυνατο.Τεσπα.Πηρε μια 380 ο φιλος τωρα και ησυχασε.

Δημοσ.

Τα λέω δε τα λέω το έχω πάθει και εγώ και έψαχνα να βρω τι φταιει δε πίστευα ότι ήταν κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα λέω δε τα λέω το έχω πάθει και εγώ και έψαχνα να βρω τι φταιει δε πίστευα ότι ήταν κάτι τέτοιο.

Καλα,δεν αποκλειεται τιποτα με τοσα που εχουμε δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...