Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το site έγραφε μέχρι την Κυριακή και αυτοί το αφαίρεσαν σε λίγες ώρες.

Ξέροντας πως λειτουργεί η συγκεκριμένη αλυσίδα , απορώ πως κάποιοι τους παίρνουν ακόμα στα σοβαρά... :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

η προσφορα ισχυει πλεον μονο για τα καταστηματα . μολις πηρα την LG 32LF5610 32" LED Full HD στα 215 ευρω και δωρο την επεκταση εγγυησης για αλλα 3 χρονια αξιας 39 ευρω

Δημοσ.

η προσφορα ισχυει πλεον μονο για τα καταστηματα . μολις πηρα την LG 32LF5610 32" LED Full HD στα 215 ευρω και δωρο την επεκταση εγγυησης για αλλα 3 χρονια αξιας 39 ευρω

Δεν υπάρχει προσφορά.

Ας σταματήσουν οι παπαγάλοι.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει προσφορά.

Ας σταματήσουν οι παπαγάλοι.

το κακό με τα φόρουμ είναι ότι υπάρχουν πολλοί παντογνώστες   

• Like 2
Δημοσ.

η προσφορα ισχυει κανονικα (-20%) μονο σε καταστημα.Προσωπικα πηρα τηλεφωνο και εκανα παραγγελια την 

LG 32LF5800 32" στα 263 ευρω

και ζητησα να παραλαβω απο το καταστημα ψυχικου.

Επειδη ομως πηγα στον κοτσοβωλο και αγορασα πλυντηριο στεγνωτηριο και πλυντηριο πιατων ,το ειπα στον υπαλληλο εκει και μου εδωσε στα 260 την ιδια ακριβως.

Οποτε αν καποιος ενδιαφερεται να παραλαβει Δευτερα-Τριτη απο το καταστημα ψυχικου στα 263 την LG 32LF5800 (μολις την εβαλα και πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες) μου το λεει να μην ακυρωσω την παραγγελια και να παραλαβει αντι εμου.

Δημοσ.

Πάτε όλοι Κωτσοβολο και οποία σας αρέσει πείτε τους το public την έχει 20% κάτω. Θα την πάρετε την τιμή στο δευτερολεπτο

Δημοσ.

Παραδόξως πρόλαβα χθες την προσφορά. Έκανα κράτηση που έλεγε για παραλαβή από Δευτέρα 28 Μαρτίου.  

Σήμερα το απόγευμα όμως έλαβα μήνυμα στο κινητό πως η παραγγελία μου είναι ετοιμοπαράδοτη.

Παρέλαβα από το public του metro mall Αγίου Δημητρίου στα 479€.

Μου έκαναν και δώρο 5 χρόνια εγγύηση public.

:-D

Δημοσ.

Πάτε όλοι Κωτσοβολο και οποία σας αρέσει πείτε τους το public την έχει 20% κάτω. Θα την πάρετε την τιμή στο δευτερολεπτο

απλα τα public δινουν συνηθως free την 5ετη εγγυηση που αξιζει

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...