Goriillaki5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 πως μπανουν 160 χαρακτηρες γιατι μου γραφει 70 ειτε αγγλικα ειτε ελληνικα,,, κατεβασα εφαρμογες,,,,τυπου swype και go sms μα τα ιδια! μολις παμε να γραψουμε 70 χαρακτηρες!.. ( με συνδεση cosmote ειναι η sim) * εχει κλικαρισμενα τα αγγλικα και τα ελληνικα επισης πως κανουμε απορριψη κλησης σε εναν που μας καλει...και ενοχλει.. δε βρηκα κατι...ενω σε samsung εχει ρυμισεις κλησεων και απορριψη κλησης κτλπ... ευχαριστω,.. http://support.sonymobile.com/gr/xperiaedual/userguide/Using-text-and-multimedia-messaging/
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αν γραψεις κεφαλαια? Αν πας στις ρυθμισεις κλησεων και δεν εχει απορριψη κατεβασε ενα call block.
@topos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Κατεβασε το "messenger" της google απο το playstore Πηγαινε->settings->advanced και κανε enable το "simple characters only". Δοκιμασμενο σε πολλα κινεζικα που παρουσιαζαν το ιδιο θεμα..
saruman123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Κατεβασε το "messenger" της google απο το playstore Πηγαινε->settings->advanced και κανε enable το "simple characters only". Δοκιμασμενο σε πολλα κινεζικα που παρουσιαζαν το ιδιο θεμα.. Εγω παλι με κεφαλαια που γραφω 160 χαρακτηρες μου εχει.Οταν γραφω με μικρα ειναι 70. Κατοχος redmi note 3
@topos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγω παλι με κεφαλαια που γραφω 160 χαρακτηρες μου εχει. Οταν γραφω με μικρα ειναι 70. Κατοχος redmi note 3 Εμενα στελνει μονο κεφαλαια το mesenger, (-μπορει να πληκτρολογω μικρα και τα μετατρεπει σε κεφαλαια κατα την αποστολη-αλλα 160 χαρακτηρες) Με αλλες εφαρμογες ειχα 60-70 χαρακτηρες ασχετα απο το κεφαλαια η οχι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα