fouskmech Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 @cashe22 τι ακριβώς εννοείς? Γιατί εμένα είναι πράγματι το mid14 που έχω, το πρώτο μου mac.
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι τοσο καιρο με ακαταλληλο λαπτοπ επειδη η apple δεν εχει καταφερει να βγαλει υπερλεπτο , ελαφρυ, με μεγαλη αυτονομια , ικανοποιητικες επιδοσεις κ υψηλης αναλυσης ips οθονη οπως ο ανταγωνισμος, βλεπε dell xps 13 ή surface. Ας ελπιζουμε οτι επιτελους θα τους ακολουθησει. Δεν ταλαιπωρουμε ,σπιτι μου το εχω σε ενα γραφειο και το χρησιμοποιω ως desktop . Βγαζει οπως φαινεται ομως τωρα οποτε θα ειμαι καλυμενος . Μηπως ενδιαφερεσε να αγορασεις το dell xps μου ? Θα στο δωσω πολυ καλη τιμη γιατι ειναι προηγουμενης γενιας . 1
HPPRO Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Συμφωνω εν μερη φιλε.. Εκτος απ το τελευταιο που λες.. Εγω προτιμω ipad pro 12.9 με A10X ή A11X 4-6-8 gb ram και osX πανω.. Θεωρω πως δεν ειμαστε μακρια και αν ισχυσει κατι τετοιο θα πεσουν τα τσιμεντα... Τουλαχιστον για μενα.. Κοιτα το θεμα tablet οσο δυναμώνουν τα smartphone πηγαινει προς το καλάθι της ιστορίας. Θεωρω πως οι περισσότεροι κατασκευαστές κινούνται στα υπερλαφρα υβριδικά φορητα (βλεπε Microsoft, hp, ASUS, Acer, Lenovo, DELL κλπ) δεν νομιζω πως η Apple θα κανει κάτι διαφορετικο. Σκεφτομαι που μπορεί υπάρχει χώρος για την αγορά ενος tablet στην περίπτωση που κάποιος αγοράσει ενα υβριδκό παναλαφρο φορητο και ένα δυνατό smartphone. Σχετικα με το Ipad Pro που λές ναι με OSX και όχι IOS θα ηταν και για μένα ελκυστικότερο
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν ταλαιπωρουμε ,σπιτι μου το εχω σε ενα γραφειο και το χρησιμοποιω ως desktop . Βγαζει οπως φαινεται ομως τωρα οποτε θα ειμαι καλυμενος . Μηπως ενδιαφερεσε να αγορασεις το dell xps μου ? Θα στο δωσω πολυ καλη τιμη γιατι ειναι προηγουμενης γενιας . Εσυ ειπες οτι ειναι ογκωδες αυτο που εχεις και περιμενεις ποτε η apple θα βγαλει υπερλεπτο , δυνατο, με αυτονομια κ ips οθονη λαπτοπ ακολουθωντας τον ανταγωνισμο οπως το dell xps 13. Εχω πανω απο χρονο ενα dell xps 13 κ ελεγα καιρο τωρα οτι η apple πρεπει να ακολουθησει τον ανταγωνισμο βγαζοντας κ αυτη την προταση της: http://www.insomnia.gr/topic/569025-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-macbook-12-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-retina-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-video/page-4?do=findComment&comment=53996814 "Η apple δεν καταφερε να βαλει ποιοτικη ips οθονη στο air οπως εχουν χρονια οι ανταγωνιστές. Τουλάχιστον τους ακολουθησε κ εβγαλε κ αυτη fanless υπερλεπτο laptop, που εκει εβαλε ποιοτικη ips οθονη, εστω κ αν εχει ελλειψεις σε θυρες κ υστερει λιγο σε αυτονομια σε σχεση με αλλα λαπτοπ πιο λεπτα απο το air. Μελλοντικα θα καταφερει να συνδυασει επιδοσεις, υπερλεπτο σχεδιασμο, ips οθονη, αυτονομια, θυρες οπως ο ανταγωνισμός. " To τωρινο air που λογω των τεραστιων bezel(κ φθηνιαρικης οθονης) φαινεται αλλης εποχης:
Xzidique Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ενταξει ρε παιδι μου.. Δε ξερω αν θα λεγεται Α10Χ ή παταταΧ.. Καταλαβες πως το λεω. Μιλαω για καθαρο osX προφανως.. Και οπως ειπα πιστευω πως δεν ειμαστε πολυ μακρια. Αρκει να υπαρχει στα σχεδια τους.. Φαντασου το macbook χωρις ενσωματωμενο πληκτρολογιο.. Δε θα ειναι γ@μ@το? Απιστευτη φορητοτητα για υπολογιστη, αρκετα δυνατο για να κανεις καποια πραγματα, με λειτουργικο που να στο επιτρεπει κ ολας και να μπορεις με ενα bt πληκτρολογιο να το στηνεις στο γραφειο και να εισαι κομπλε.. Μια καλη all around συσκευη.. Στο μυαλο μου αυτο ειναι το μελλον. Δικαιολογω οσους λενε για το surface.. Απλα εγω δε μπορω να παραβλεψω το λειτουργικο λυπαμαι. Γι αυτο κοιταω το ipad pro και αναρωτιεμαι το ποτε!!! Γιατί δεν κάνεις κάτι τέτοιο http://www.insanelymac.com/forum/topic/309890-guide-1011-el-capitan-on-the-surface-pro-4/
KAKADI Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εσυ ειπες οτι ειναι ογκωδες αυτο που εχεις και περιμενεις ποτε η apple θα βγαλει υπερλεπτο , δυνατο, με αυτονομια κ ips οθονη λαπτοπ ακολουθωντας τον ανταγωνισμο οπως το dell xps 13. Εχω πανω απο χρονο ενα dell xps 13 κ ελεγα καιρο τωρα οτι η apple πρεπει να ακολουθησει τον ανταγωνισμο βγαζοντας κ αυτη την προταση της: http://www.insomnia.gr/topic/569025-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-macbook-12-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-retina-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-video/page-4?do=findComment&comment=53996814 "Η apple δεν καταφερε να βαλει ποιοτικη ips οθονη στο air οπως εχουν χρονια οι ανταγωνιστές. Τουλάχιστον τους ακολουθησε κ εβγαλε κ αυτη fanless υπερλεπτο laptop, που εκει εβαλε ποιοτικη ips οθονη, εστω κ αν εχει ελλειψεις σε θυρες κ υστερει λιγο σε αυτονομια σε σχεση με αλλα λαπτοπ πιο λεπτα απο το air. Μελλοντικα θα καταφερει να συνδυασει επιδοσεις, υπερλεπτο σχεδιασμο, ips οθονη, αυτονομια, θυρες οπως ο ανταγωνισμός. " To τωρινο air που λογω των τεραστιων bezel(κ φθηνιαρικης οθονης) φαινεται αλλης εποχης: Ναι οκ.. Βαλε και το macbook 12 διπλα να δεις πως το dell πλεον ειναι για αποσυρση.. Να σε ενημερωσω πως επιτηδες δεν εχει βαλει θυρες. Δεν ειναι πως δε μπορεσε. Εβγαλε ενα μηχανημα που προκαλει αντιδρασεις γτ εχει να κανει με το μελλον (ολα ασυρματα). Και γι αυτο ξενιζει τους περισσοτερους. Δε θα κατσω να διαφωνισω μαζι σου.. Ξερεις οτι εκει παει η δουλεια και ξερεις επισης πως τωρα με το νεο macbook θα δουμε υλοποιησεις και απο αλλους χωρις θυρες!! 1
lambrospro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Θέλησα να ρίξω μια ματιά στο iOS develop, ήξερα πως γράφεις στο xCode και για κάποιο λόγο μου είχε καρφωθεί ότι η apple το είχε βγάλει κ για άλλες πλατφόρμες(windows πχ) αμ δε ομως... Με τα πολλά βαρέθηκα να παλευω με hackintosh και η ιδέα ψιλό εγκαταληφθηκε. Προχθές περνούσα από γνωστή αλύσιδα τεχνολογικού περιεχομενου και λέω ας μπω να τσεκάρω κανένα macbook να δω που παίζουν οι τιμές, γενικά κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω ένα και για το xcode αλλά και για να δω αυτό το τόσο φημισμένο OS X. Για να μην σας τα πολύ λογό ετσι όπως μπήκα βγήκα, δηλαδή για να πάρω εγώ ένα 15' macbook(πιο μικρό είναι έγκλημα για dev) πρέπει να δώσω 2,5 με 3 χιλιάρικα? Μήπως παρά είναι too much και υπερκτιμημένα τελικά? Ειδικά τα macbook και iMac είναι value for money, και δεν το λέω ειρωνικά. Laptop αντίστοιχων προδιαγραφών έχουν τουλάχιστον την ίδια τιμή. Στο τέλος, αν προσθέσει κανείς στην εξίσωση την απίστευτη υψηλή αξία μεταπώλησης, καθώς και ότι ΔΕΝ χαλάνε ή τέλοσπάντων είναι ακόμα πιο αξιόπιστα από Dell και Lenovo, το Mac είναι μονόδρομος αν έχεις τα λεφτά. Τέλος, όσον αφορά το OS X, αν το χρησιμοποιήσεις για λίγο, μετά τα windows σου φαίνονται για τα μπάζα. Γενικά, η λύση Mac είναι λύση που τα πάντα είναι σχεδιασμένα σωστά και παίζουν σωστά. 2
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ναι οκ.. Βαλε και το macbook 12 διπλα να δεις πως το dell πλεον ειναι για αποσυρση.. Να σε ενημερωσω πως επιτηδες δεν εχει βαλει θυρες. Δεν ειναι πως δε μπορεσε. Εβγαλε ενα μηχανημα που προκαλει αντιδρασεις γτ εχει να κανει με το μελλον (ολα ασυρματα). Και γι αυτο ξενιζει τους περισσοτερους. Δε θα κατσω να διαφωνισω μαζι σου.. Ξερεις οτι εκει παει η δουλεια και ξερεις επισης πως τωρα με το νεο macbook θα δουμε υλοποιησεις και απο αλλους χωρις θυρες!! To προβλημα με το macbook 12 ειναι η χαμηλη αυτονομια του κ οι επιδοσεις, χωρια τις θυρες κ το πληκτρολογιο. Ο ανταγωνισμος εχει βγαλει μηχανηματα χωρις τετοια προβληματα κ η apple φαινεται οτι θα τον ακολουθησει βγαζοντας κ αυτη υπερλεπτο λαπτοπ, αλλα σχετικα δυνατο, με μεγαλη αυτονομια κ πανω απο μια θυρα. Μακαρι να βγαλει ενα προιον με προσοχη στην λεπτομερεια κ forward-thinking οπως ο ανταγωνισμος.(πχ surface)
KAKADI Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 To προβλημα με το macbook 12 ειναι η χαμηλη αυτονομια του κ οι επιδοσεις, χωρια τις θυρες Ο ανταγωνισμος εχει βγαλει μηχανηματα χωρις τετοια προβληματα κ η apple φαινεται οτι θα τον ακολουθησει βγαζοντας κ αυτη υπερλεπτο λαπτοπ, αλλα σχετικα δυνατο, με μεγαλη αυτονομια κ πανω απο μια θυρα. Το λαπτοπ αυτο φιλε δεν ειναι απλα υπερλεπτο.. Με το ζορι χωραει το καρφι για τα ακουστικα στο πιο παχυ σημειο του.. Το θεμα της δυναμης θα το λυσει συντομα. Αλλη θυρα δε θα βαλει παντως.. Ισα ισα που θα αρχισουν με το καιρο να βγαζουν και οι αλλοι θυρες.. 1
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το λαπτοπ αυτο φιλε δεν ειναι απλα υπερλεπτο.. Με το ζορι αν χωραει usb θυρα στο πιο παχυ σημειο του (εκει που εχει τη τροφοδοσια τωρα ας πουμε).. Το θεμα της δυναμης θα το λυσει συντομα. Αλλη θυρα δε θα βαλει παντως.. Ισα ισα που θα αρχισουν με το καιρο να βγαζουν και οι αλλοι θυρες.. (btw, σε πιο λεπτα λαπτοπ εχει χωρεσει ο ανταγωνισμος 2 κανονικες θυρες usb. Ειναι λαπτοπ fanless που πρωτοβγηκαν περυσι κ ακολουθησε η apple μετα με το δικο της macbook 12) Εδω θα ειμαστε κ θα δουμε οτι τα λαπτοπ για τα οποια μιλαει το αρθρο θα ακολουθησουν τον ανταγωνισμο, δηλαδη πολυ λεπτα, αλλα σχετικα δυνατα, με μεγαλη αυτονομια, ips υψηλης αναλυσης οθονες, περισσοτερες θυρες (οχι σαν το macbook 12 που ειναι σχετικα αδυναμο , με χαμηλη αυτονομια , απουσια θυρων κ κακο πληκτρολογιο κ ειναι ειδικης κατηγοριας) . Θα προσπαθησει να βγαλει κατι αντιστοιχο με το dell xps 13, αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο forward thinking οπως η σειρα surface.
KAKADI Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 (btw, σε πιο λεπτα λαπτοπ εχει χωρεσει ο ανταγωνισμος 2 κανονικες θυρες usb. Ειναι λαπτοπ fanless που πρωτοβγηκαν περυσι κ ακολουθησε η apple μετα με το δικο της macbook 12) Εδω θα ειμαστε κ θα δουμε οτι τα λαπτοπ για τα οποια μιλαει το αρθρο θα ακολουθησουν τον ανταγωνισμο, δηλαδη πολυ λεπτα, αλλα σχετικα δυνατα, με μεγαλη αυτονομια, ips υψηλης αναλυσης οθονες, περισσοτερες θυρες (οχι σαν το macbook 12 που ειναι σχετικα αδυναμο , με χαμηλη αυτονομια , απουσια θυρων κ κακο πληκτρολογιο κ ειναι ειδικης κατηγοριας) . Θα προσπαθησει να βγαλει κατι αντιστοιχο με το dell xps 13, αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο forward thinking οπως η σειρα surface. Παντως το xps 13 ειναι και πιο βαρυ αλλα και πιο χοντρο.. To πληκτρολογιο δεν ειναι κακο φιλε μου.. Λογω της φυσης της συσκευης ειναι σχεδιασμενο απ την αρχη να εχει οσο πιο ρηχο βυθισμα γινεται.. Ας μη ξεχναμε τι πας και αγοραζεις.. Αλλιως παρε κατι αλλο.. To surface ειναι πολυ καλη συσκευη οπως ειπα και πιο πανω.. Μενω μακρια του ομως λογω windows. Προσωπικη επιλογη εδω και μερικα χρονια.
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Παντως το xps 13 ειναι και πιο βαρυ αλλα και πιο χοντρο.. Ειναι κ πιο βαρυ κ πιο χοντρο απο το macbook 12 , γιατι δεν ειναι στην ιδια κατηγορια. Για αλλα τυπου λαπτοπ μιλαει το αρθρο. Το dell xps 13 ειναι στην ιδια κατηγορια με το air κ το dell ειναι λεπτοτερο κ ελαφρυτερο, χωρια την μακρα καλυτερη οθονη. Κατι τετοιο θα βγαλει η apple(για τετοια λαπτοπ μιλαει το αρθρο) ακολουθωντας τον ανταγωνισμο: θα καταφερει να συνδυασει επιδοσεις, υπερλεπτο σχεδιασμο, ips οθονη, αυτονομια, θυρες οπως ο ανταγωνισμός. To surface ειναι πολυ καλη συσκευη οπως ειπα και πιο πανω.. Μενω μακρια του ομως λογω windows. Προσωπικη επιλογη εδω και μερικα χρονια. Επιλογες και προτιμησεις ειναι αυτα. Μακαρι να βγαλει κ η apple τοσο forward-thinking μηχανηματα. Αυτο που εγραψες κ εσυ πιο πριν: ενα ipad pro με desktop λειτουργικο(mac os x), ακολουθωντας το δρομο που δειχνει εδω κ χρονια η σειρα surface.
overpower Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εσυ ειπες οτι ειναι ογκωδες αυτο που εχεις και περιμενεις ποτε η apple θα βγαλει υπερλεπτο , δυνατο, με αυτονομια κ ips οθονη λαπτοπ ακολουθωντας τον ανταγωνισμο οπως το dell xps 13. Εχω πανω απο χρονο ενα dell xps 13 κ ελεγα καιρο τωρα οτι η apple πρεπει να ακολουθησει τον ανταγωνισμο βγαζοντας κ αυτη την προταση της: http://www.insomnia.gr/topic/569025-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-macbook-12-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-retina-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-video/page-4?do=findComment&comment=53996814 "Η apple δεν καταφερε να βαλει ποιοτικη ips οθονη στο air οπως εχουν χρονια οι ανταγωνιστές. Τουλάχιστον τους ακολουθησε κ εβγαλε κ αυτη fanless υπερλεπτο laptop, που εκει εβαλε ποιοτικη ips οθονη, εστω κ αν εχει ελλειψεις σε θυρες κ υστερει λιγο σε αυτονομια σε σχεση με αλλα λαπτοπ πιο λεπτα απο το air. Μελλοντικα θα καταφερει να συνδυασει επιδοσεις, υπερλεπτο σχεδιασμο, ips οθονη, αυτονομια, θυρες οπως ο ανταγωνισμός. " To τωρινο air που λογω των τεραστιων bezel(κ φθηνιαρικης οθονης) φαινεται αλλης εποχης: Γιατι επαναλαμβανεσαι?
KAKADI Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μακαρι να βγαλει κ η apple τοσο forward-thinking μηχανηματα. Αυτο που εγραψες κ εσυ πιο πριν: ενα ipad pro με desktop λειτουργικο(mac os x), ακολουθωντας το δρομο που δειχνει εδω κ χρονια η σειρα surface. Απλα η microsoft το δειχνει με λαθος τροπο.. Και αν τωρα το ipad pro εχει πουλησει παραπανω απο ολες τις σειρες surface φαντασου τι θα γινει αν βαλει osX..
mdr21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 To τωρινο air που λογω των τεραστιων bezel(κ φθηνιαρικης οθονης) φαινεται αλλης εποχης: πω πω το ατιμο το air τοσα χρονια παλιοτερο και με bezel και παλι φαινεται ομορφοτερο και κανει το αλλο να μοιαζει φτηνιαρικο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα