KAKADI Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Τη αληθεια λεω εγω.. Τις εχω πιει τις μπυριτσες μου!! 1
KAKADI Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλά ότι να ναι.Άμα είναι να δώσω τόσα λεφτά(που δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα βέβαια) και θέλω τόσο πολύ κάτι λεπτό πάω παίρνω xps 13 ή xps 15 που είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και χαίρεται.Τα laptop της apple εχουν specs 2005 να πούμε Πολλα ετη φωτος... Νομιζω πως ερχεται απ το ανθρωπινο γενος που πλεον κατοικει στον Κεπλερ 78-b στον αστερισμο του Κυκνου.. Το δυστυχημα ειναι πως και εκει ακομα εχουν windows!!! Πλακα κανω.. Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι καλη συσκευη. 1
Ilzals Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Πρόσφατα ημουν μεταξύ αγοράς του MacBook Pro retina 13.3" και του MacBook.Διαπιστωσας οτι το MacBook 12 ήταν πολυ ψεύτικο και ευαίσθητο απο θέμα ποιότητας .Επισης το πληκτρολόγιο δεν μου άρεσε καθόλου και η απουσία θυρών το ειδα κάπως .Δεν μπορεις για να κανείς τη δουλειά σου να έχεις μια τσάντα με αντάπτορας και να δίνεις και ενα σωρό χρήματα για να τους αποκτήσεις .Επισης το MacBook απο θέμα τιμής το ειδα πολυ ακριβό και πολυ κατω απο θέμα δυνατοτήτων απο το MacBook Pro .Eτις πήρα το MacBook Pro.Απο τις λίγες μερες που το εχω αυτο που θα ήθελα σε μια μελλοντική ανανέωση θα ήταν μια καλυτερη οθονη καλή η retina αλλα με LCD ips panel στις γωνιές εχει έντονη διαρροή φωτός .Το αλλο που θα ήθελα λίγο ποιο λεπτό και ελαφρύ και οθονη αφής .Η απουσία θυρών οπως μια Ethernet δεν νομίζω οτι ειναι σωστή.Οσο αφορά το iPad pro σε σχεση με αυτα που βγάζει η microsoft απο θέμα δυνατοτήτων ειναι λεφτα πεταμένα απο το μπαλκόνι εντελώς άχρηστο ογκώδες και πανάκριβο .Για μένα μπορούσε το MacBook να το παρουσιάσει χωρις πληκτρολόγιο σαν iPad pro .Απλα η πολιτική των εταιριών ειναι να παραμυθιάζουν τον κόσμο και να του δημιουργούν ανάγκες που δήθεν πάρτε για παράδειγμα το Apple Watch .τι ήθελε να παρουσιάσει το MacBook και τον MacBook Pro ;μπορούσε αυτα τα δυο να τα συνδιάσει
cpgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Συμφωνω εν μερη φιλε.. Εκτος απ το τελευταιο που λες.. Εγω προτιμω ipad pro 12.9 με A10X ή A11X 4-6-8 gb ram και osX πανω.. Θεωρω πως δεν ειμαστε μακρια και αν ισχυσει κατι τετοιο θα πεσουν τα τσιμεντα... Τουλαχιστον για μενα.. Αυτο ακριβως ειναι το μελλον και μια απο τις καλυτερες υλοποιησεις του το macbook 12..θελει βελτιωση βεβαια..αλλα ολα τα ταμπλετ εκει θα πανε..Επισης οταν εχεις κανονικο os θες και πληκρολογιο στο μεγαλυτερο ποσοστο χρησης του..Το προβλημα μετα θα ειναι ενεργειακο ως προς τις επιδωσεις/αυτονομια βλεπε core m-5w... Καλά ότι να ναι.Άμα είναι να δώσω τόσα λεφτά(που δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα βέβαια) και θέλω τόσο πολύ κάτι λεπτό πάω παίρνω xps 13 ή xps 15 που είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και χαίρεται.Τα laptop της apple εχουν specs 2005 να πούμε Ετη φωτος κιολας για πες κανα καλο επιχειρημα..?! 1
haHa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 α... θα μπορούσε να διορθώσει λίγο και το πλήκτρο caps lock. Πολλές φορές θέλει 2 και 3 πατήματα για να ενεργοποιηθέι. Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ? Το caps lock θελει πατημα διαρκειας Δεεεν σαν τα αλλα, thats apple 3) keep pressing.. Feature ειναι, επιτηδες το εχουν κανει για αν αποφευγονται τα κατα λαθος πατηματα του caps lock. 1
marios_geo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Έχει έρθει η ώρα να αλλάξω το air (2013). Θέλω καλύτερη οθόνη, μικρότερα bezel, αλλά όχι 45w επεξεργαστή. Ελπίζω να βγάλουν κάτι και για εμένα. Ααα, και 16gb ram.
cpgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Έχει έρθει η ώρα να αλλάξω το air (2013). Θέλω καλύτερη οθόνη, μικρότερα bezel, αλλά όχι 45w επεξεργαστή. Ελπίζω να βγάλουν κάτι και για εμένα. Ααα, και 16gb ram. Να υποθεσω εχεις 4γβ ραμ? πως παει με τις αναβαθμισεις του λειτουργικου?
cache22 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μερικοί μου φαίνεται δεν έχετε δουλέψει ποτέ σας με ένα MacBook με specs "2005 να πούμε" για να καταλάβετε τι εστί MacBook 3
ALLisCHAOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Θέλησα να ρίξω μια ματιά στο iOS develop, ήξερα πως γράφεις στο xCode και για κάποιο λόγο μου είχε καρφωθεί ότι η apple το είχε βγάλει κ για άλλες πλατφόρμες(windows πχ) αμ δε ομως... Με τα πολλά βαρέθηκα να παλευω με hackintosh και η ιδέα ψιλό εγκαταληφθηκε. Προχθές περνούσα από γνωστή αλύσιδα τεχνολογικού περιεχομενου και λέω ας μπω να τσεκάρω κανένα macbook να δω που παίζουν οι τιμές, γενικά κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω ένα και για το xcode αλλά και για να δω αυτό το τόσο φημισμένο OS X. Για να μην σας τα πολύ λογό ετσι όπως μπήκα βγήκα, δηλαδή για να πάρω εγώ ένα 15' macbook(πιο μικρό είναι έγκλημα για dev) πρέπει να δώσω 2,5 με 3 χιλιάρικα? Μήπως παρά είναι too much και υπερκτιμημένα τελικά?
kfoynt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ώρα και για μένα να αλλάξω το Air 2012 με i7 και 8gb. Αν και δουλεύει άψογα ακόμη. Με βλέπω για 15ρι αυτή τη φορά.
perisian Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Θέλησα να ρίξω μια ματιά στο iOS develop, ήξερα πως γράφεις στο xCode και για κάποιο λόγο μου είχε καρφωθεί ότι η apple το είχε βγάλει κ για άλλες πλατφόρμες(windows πχ) αμ δε ομως... Με τα πολλά βαρέθηκα να παλευω με hackintosh και η ιδέα ψιλό εγκαταληφθηκε. Προχθές περνούσα από γνωστή αλύσιδα τεχνολογικού περιεχομενου και λέω ας μπω να τσεκάρω κανένα macbook να δω που παίζουν οι τιμές, γενικά κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω ένα και για το xcode αλλά και για να δω αυτό το τόσο φημισμένο OS X. Για να μην σας τα πολύ λογό ετσι όπως μπήκα βγήκα, δηλαδή για να πάρω εγώ ένα 15' macbook(πιο μικρό είναι έγκλημα για dev) πρέπει να δώσω 2,5 με 3 χιλιάρικα? Μήπως παρά είναι too much και υπερκτιμημένα τελικά? Φίλε αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να πάρω το πιο φθηνό μοντέλο των 13'' και να το συνδέσω σε 24 οθόνη και να δουλεύω και τις 2 οθόνες. Μια χαρά δουλεύει έτσι και εμένα με βολεύει. Όποτε θέλω προγραμματίζω στο γραφείο μου με μεγάλη οθόνη. Αλλά και όταν το αποσυνδέω μπορώ να συνεχίσω μια χαρά τη δουλειά μου με κάποιους περιορισμούς χώρους αλλά γίνεται. Και δεν έχω ρετινα οθόνη. Όταν το αγόρασα έκανε 1250 ευρώ. 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Mε ενδιαφερει και μενα το air καθως το θελω για ελαφρια χρηση ,αν επιβεβαιωθουν οι φημες θα ειναι πολυ καλη περιπτωση να πουλησω το Dell xps της υπογραφης μου καθως ειναι ογκωδες και στην ουσια εχει χρηση αντιστοιχη ενος desktop . To air μπορεις να το παρεις ανετα στις διακοπες μαζι σου η' σε ενα ταξιδι στο εξωτερικο .
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Mε ενδιαφερει και μενα το air καθως το θελω για ελαφρια χρηση ,αν επιβεβαιωθουν οι φημες θα ειναι πολυ καλη περιπτωση να πουλησω το Dell xps της υπογραφης μου καθως ειναι ογκωδες και στην ουσια εχει χρηση αντιστοιχη ενος desktop . To air μπορεις να το παρεις ανετα στις διακοπες μαζι σου η' σε ενα ταξιδι στο εξωτερικο . Ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι τοσο καιρο με ακαταλληλο λαπτοπ επειδη η apple δεν εχει καταφερει να βγαλει υπερλεπτο , ελαφρυ, με μεγαλη αυτονομια , ικανοποιητικες επιδοσεις κ υψηλης αναλυσης ips οθονη οπως ο ανταγωνισμος, βλεπε dell xps 13 ή surface. Ας ελπιζουμε οτι επιτελους θα τους ακολουθησει.
stevchrly Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Mαλλον αυτος ειναι ο στοχος τους εάν καταφέρουν να κάνουν πλήρως λειτουργικό το osx με το ios θα πάμε σε tablet οι περισσότεροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα