Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φήμες που πηγάζουν από το Digitimes για τα προϊόντα της Apple μερικές φορές επιβεβαιώνονται και μερικές φορές πέφτουν έξω. Στην τελευταία του δημοσίευση υποστηρίζει ότι η Apple ετοιμάζει νέα Macbooks 13 και 15 ιντσών, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επομένως είναι αρκετά πιθανό να δούμε νέα μοντέλα στη WWDC, το developer conference που διοργανώνει κάθε χρόνο η Apple τον Ιούνιο.

Σε σχέση με την κυκλοφορία νέων επεξεργαστών από την Intel, η Apple έχει καθυστερήσει να κυκλοφορήσει laptops που να ενσωματώνουν επεξεργαστές Skylake. Επομένως, δεν φαντάζει απίθανη η παρουσίαση νέων συσκευών τον Ιούνιο.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των επεξεργαστών Skylake είναι η σχετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η οποία θα επιτρέψει στην Apple να κάνει τα νέα της laptops εξαιρετικά λεπτά.

Παρόμοια δημοσίευση είχε πραγματοποιήσει στα τέλη του περασμένου έτους και το Economic Daily News, στην οποία υποστήριζε ότι η Apple ετοιμάζει νέα Macbook Air με οθόνες 13 και 15 ιντσών, για κυκλοφορία τον Ιούνιο του 2016.

Συνδυάζοντας τις δύο πηγές, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι η Apple σκοπεύει να ανανεώσει τη σειρά Macbook Pro, παρουσιάζοντας όμως μοντέλα που θα είναι εξίσου λεπτά με το τωρινό Macbook Air. Μάλιστα, το Digitimes υποστηρίζει ότι τα νέα Macbook θα είναι πιο λεπτά από το Macbook Air, προσεγγίζοντας τον σχεδιασμό του Macbook 12 ιντσών.

Αρκετοί αναρωτιούνται τι θα συμβεί με το Macbook Air, κυρίως επειδή το βασικό του προσόν ήταν το εξαιρετικά μικρό του πάχος, μέχρι την έλευση του νέου Macbook 12 ιντσών, το οποίο είναι πιο λεπτό και ενσωματώνει και οθόνη Retina.

Link.png Site: 9to5Mac

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εκτός από το λεπτό πάχος του φορητού σημασία έχει να ακολουθεί καλή εμπορική πολιτική και κατηγορία για μεσαίους χρήστες.

• Like 3
Δημοσ.

αν το "προσεγγίζοντας τον σχεδιασμό του Macbook 12 ιντσών" σημαίνει 1 usb-c και τέρμα να μας λείπει το βύσσινο.... αν έχει κάποιες θύρες και το SD card reader, πάει και έρχεται... Φυσικά το να μπορείς να βάλεις μνήμη και δίσκο, είναι όνειρα θερινής νυκτός.

Έχω macbook από το 2008 και τώρα macbook air και ότι βγαίνει είναι πιο ¨κλειστό¨ από τα προηγούμενα, αυτό πρέπει να καταλάβουν ότι δεν οδηγεί πουθενά, ας βγάζουν μόνο tablet.

• Like 5
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι ιδιες αντιδρασεις υπηρξαν οταν η apple εβγαλε το dvd drive απ το macbook pro..

Βεβαια τωρα πλεον κανεις δε γελαει..

Τι εκανε και η υπολοιπη αγορα??

Πολλοι εχουν τρεξει και τα εχουν βγαλει..

Δεν υποστηριζω οτι καινοτομησε. Απλα οτι πολλοι προσπαθησαν να χτυπησουν το συγκεκριμενο design.

Δε λεω και εμενα με ξενιζει το macbook 12"..

Τα επομενα χρονια ομως ποιος ξερει που παει η δουλεια?

Ισως πλεον η apple δε φοβαται λογω του brandname της να ρισκαρει και λιγο με καποια προιοντα της.

Αν το καλοσκεφτει καποιος αν εχεις wifi external hdd και bluetooth περιφερειακα ισως....

Το κακο ειναι οτι ειναι αδυναμο.. Θα δειξει παντως οταν και εφοσων αποφασισει να ακολουθησει αυτη τη πολιτικη και με τα pro.

Δυσκολο το βλεπω παντως το καλοκαιρι να πλασαρει τα pro με μια μονο θυρα.. 

Νομιζω πως αυτο το project μπορει να το καθυστερησει μερικα χρονια ακομα..

Λογικοτερο ειναι στο επομενο βημα να λανσαρει τη σειρα air ετσι..

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά επειδη δουλεύω αρκετό καιρό με MacBook 12 . Η έλλειψη θυρών USB δεν ειναι ενοχλητική. Προτιμότερο να έχεις ένα πανάλαφρο και λεπτό φορητό παρά επιπλέον θύρες που έτσι κι αλλιώς όταν χρειαστούν υπάρχει και ο αντίστοιχος Μετατροπέας . Για μένα λείπει μια οθόνη αφής force touch

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να ακολουθησει τον ανταγωνισμό που προσφέρει πολυ λεπτα λαπτοπ με υψηλης ανάλυσης οθονες.
Το air, αλλα κ το pro 13" φαίνονται σαν προηγούμενης γενιας λαπτοπ μπροστα στα πολυ λεπτα, ελαφρια κ μικρα ultrabook τυπου dell xps 13.

Tα ειχαμε πει και πριν ενα χρονο:

http://www.insomnia.gr/topic/569025-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-macbook-12-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-retina-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-video/page-4?do=findComment&comment=53996814

"Η apple δεν καταφερε να βαλει ποιοτικη ips οθονη στο air οπως εχουν χρονια οι ανταγωνιστές. 

Τουλάχιστον τους ακολουθησε κ εβγαλε κ αυτη fanless υπερλεπτο laptop, που εκει εβαλε ποιοτικη ips οθονη, εστω κ αν εχει ελλειψεις σε θυρες κ υστερει λιγο σε αυτονομια σε σχεση με αλλα λαπτοπ πιο λεπτα απο το air. 

Μελλοντικα θα καταφερει να συνδυασει επιδοσεις, υπερλεπτο σχεδιασμο, ips οθονη, αυτονομια, θυρες οπως ο ανταγωνισμός. "

To τωρινο air που λογω των τεραστιων bezel(κ φθηνιαρικης οθονης) φαινεται αλλης εποχης:

post-62876-0-57788500-1431958284.png

post-62876-0-85889700-1431958280.png

post-62876-0-14246700-1431958028.png

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά επειδη δουλεύω αρκετό καιρό με MacBook 12 . Η έλλειψη θυρών USB δεν ειναι ενοχλητική. Προτιμότερο να έχεις ένα πανάλαφρο και λεπτό φορητό παρά επιπλέον θύρες που έτσι κι αλλιώς όταν χρειαστούν υπάρχει και ο αντίστοιχος Μετατροπέας . Για μένα λείπει μια οθόνη αφής force touch

Συμφωνω εν μερη φιλε..

Εκτος απ το τελευταιο που λες..

Εγω προτιμω ipad pro 12.9 με A10X ή A11X 4-6-8 gb ram και osX πανω..

Θεωρω πως δεν ειμαστε μακρια και αν ισχυσει κατι τετοιο θα πεσουν τα τσιμεντα...

Τουλαχιστον για μενα..

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω εν μερη φιλε..

Εκτος απ το τελευταιο που λες..

Εγω προτιμω ipad pro 12.9 με A10X ή A11X 4-6-8 gb ram και osX πανω..

Θεωρω πως δεν ειμαστε μακρια και αν ισχυσει κατι τετοιο θα πεσουν τα τσιμεντα...

Τουλαχιστον για μενα..

το A10X ειναι arm.. ετσι μονο ios bro... η καποια κουτσουρεμμενη εκδοση του osx τυπου win rt (κανεις δεν θελει κατι τετοιο)

Δημοσ.

το A10X ειναι arm.. ετσι μονο ios bro... η καποια κουτσουρεμμενη εκδοση του osx τυπου win rt (κανεις δεν θελει κατι τετοιο)

Ενταξει ρε παιδι μου.. Δε ξερω αν θα λεγεται Α10Χ ή παταταΧ..

Καταλαβες πως το λεω. Μιλαω για καθαρο osX προφανως..

Και οπως ειπα πιστευω πως δεν ειμαστε πολυ μακρια.

Αρκει να υπαρχει στα σχεδια τους..

Φαντασου το macbook χωρις ενσωματωμενο πληκτρολογιο.. Δε θα ειναι γ@μ@το?

Απιστευτη φορητοτητα για υπολογιστη, αρκετα δυνατο για να κανεις καποια πραγματα, με λειτουργικο που να στο επιτρεπει κ ολας και να μπορεις με ενα bt πληκτρολογιο να το στηνεις στο γραφειο και να εισαι κομπλε..

Μια καλη all around συσκευη..

Στο μυαλο μου αυτο ειναι το μελλον.

Δικαιολογω οσους λενε για το surface.. Απλα εγω δε μπορω να παραβλεψω το λειτουργικο λυπαμαι.

Γι αυτο κοιταω το ipad pro και αναρωτιεμαι το ποτε!!!

• Like 1
Δημοσ.

dell eps 13..... χαχα, μα ήδη το 13άρι retina είναι τόσο λεπτό...... (σε μερικά σημεία και ΠΙΟ λεπτό) από το τζιτζικόφτερο toshiba porteze z930c (έχω και τα δυο).

Ναι, μια αλλαγή στο σχεδιασμό δε θα έβλαπτε, π.χ. λεπτότερα bezels στην οθόνη, λίγο ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια trackpad ίσως...

Θα μπορούσε επίσης το 13άρι, να το κάνει 14άρι με τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις και μικρότερα bezels.

Μην ξεχνάτε όμως: α) είναι ήδη αρκετά λεπτά, β) αν είναι να πετσικάρει μια πολύ λεπτή οθόνη, προτιμώ την ΑΠΟΛΥΤΗ στιβαρότητα της τωρινής κατασκευής γ) ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις (τελείως), δε νομίζω στα μοντέλα pro να εξαφανίσει τις θύρες.... στο air ίσως κάνει περικοπές, αλλά στα pro όχι, δ) ελπίζω να κρατήσει τη στιβαρότητα της τωρινής κατασκευής.

Αν κάποιος θέλει σούπερ φορητότητα, ας πάρει το 12άρι.

Εμείς που έχουμε pro, προκειμένου να έχουμε ΚΑΙ υπολογιστική ισχύ, κάνουμε συμβιβασμό στο βάρος.

Κάθε βελτίωση της ήδη φανταστικής ανάλυσης οθόνης, καλοδεχούμενη.

Εκτιμώ όμως ότι θα κάνει σίγουρα βήματα, καλύτερους επεξεργαστές και γραφικά, το ίδιο γρήγορους δίσκους, άντε να μειώσει λίγο βάρος και τις διαστάσεις. Αν βελτιώσει και άλλο την αυτονομία, δε θα πούμε όχι

Εμένα βασικά αυτά μου αρκούν, αν και δύσκολα θα αλλάξω το mid14 13άρι μου. Σε 15άρι πάντως θα πήγαινα ευχαρίστως..... 

καμμία καλή προσφορά μεταχειρισμένου ????

Πάντα φιλικά.....

α... θα μπορούσε να διορθώσει λίγο και το πλήκτρο caps lock. Πολλές φορές θέλει 2 και 3 πατήματα για να ενεργοποιηθέι. Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ?

• Like 2
Δημοσ.

1) Αν κάποιος θέλει σούπερ φορητότητα, ας πάρει το 12άρι.

Εμείς που έχουμε pro, προκειμένου να έχουμε ΚΑΙ υπολογιστική ισχύ, κάνουμε συμβιβασμό στο βάρος.

2) καμμία καλή προσφορά μεταχειρισμένου ????

3) α... θα μπορούσε να διορθώσει λίγο και το πλήκτρο caps lock. Πολλές φορές θέλει 2 και 3 πατήματα για να ενεργοποιηθέι. Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ?

1) Θα φτασει και στο σημειο που θα εχουν υπολογιστικη ισχυ. Θε μα χρονου ειναι.

2) Αν βγει αυτο που αναφερω στο προηγουμενο ποστ μου συντομα θα σου χαρισω το δικο μου!!

3) keep pressing..

Δημοσ.

Καλά ότι να ναι.Άμα είναι να δώσω τόσα λεφτά(που δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα βέβαια) και θέλω τόσο πολύ κάτι λεπτό πάω παίρνω xps 13 ή xps 15 που είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και χαίρεται.Τα laptop της apple εχουν specs 2005 να πούμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...