Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται τελικα με τα dual sim?
Βρίσκω διαφορά στο Ίντερνετ που με έχουν μπερδέψει κάπως σχετικά με τα stand by που αλλάζεις την κάρτα και τα active που δουλεύουν ταυτόχρονα.
Επίσης υπαρχει μια λειτουργία που δουλεύουν λέει οι κάρτες με Bluetooth αλλά δεν έχω καταλάβει πως ούτε αν ειναι καλό η κολλάει.
Θέλει η θεία μου να αγοράσει ένα κινητό απο ελληνικό κατάστημα που να χρησιμοποιεί 2 κάρτες διαφορετικού δικτύου ταυτόχρονα στο ίδιο τηλέφωνο.
Δεν την ενδιαφέρουν παρεμφερείς λειτουργίες πέρα απο αυτή να την κάνει όμως σωστά!
Γνωρίζει κάποιος κάποιο τηλ.να προτείνει?
Γιατι τα περισσότερα που βρίσκω να αξίζουν ειναι παλιά ως το 2012 και δεν υπάρχουν πια στην αγορά.
Και σε λογική τιμη μέχρι 150€ όχι 300φευγα.
Θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος γνωριζει να με βοηθήσει.

Δημοσ.

Αν κοιτάει η θεία σου για smartphone το συγκεκριμένο το πήρα πρόσφατα και απλά έχω μείνει υπερ-ευχαριστημένος.Δεν κολάει πουθενά και γενικά είναι γρήγορο στις εφαρμογές και από μπαταρία μια χαρά τα πάει.

http://www.skroutz.gr/s/7408366/LG-Magna-Dual-8GB.html#specs-container

Δημοσ.

Δεν με πειράζει είτε ειναι smartphone η απλό αρκεί να δουλεύουν οι δυο κάρτες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!

To lg magna ειναι καλό και σε νορμαλ τιμη αλλά δουλεύουν και οι δυο κάρτες ταυτόχρονα ?

Δημοσ.

Τι εννοείς ταυτόχρονα? Όταν μιλάς στη μία κάρτα αν σε καλεσουν στην άλλη θα φαίνεται απενεργοποιημενο και θα σου έρθει μετά ειδοποίηση

Δημοσ.

Να φαίνεται κατειλημμένο και να σου το βγάζει οτι σε καλούν και να μπορείς να το κλείσεις στο ένα και να το σηκώσεις στο άλλο.

Δημοσ.

Να φαίνεται κατειλημμένο και να σου το βγάζει οτι σε καλούν και να μπορείς να το κλείσεις στο ένα και να το σηκώσεις στο άλλο.

αυτό απαιτεί τηλέφωνο με 2 κεραίες που να λειτουργουν παράλληλα.

Δεν υπάρχουν πολλά κινητά(ειτε σμαρτ ειτε όχι)που να έχουν την συγκεκριμένη λειτουργία.

Δημοσ.

Δες παντως και κανενα lumia 535ds, ειδικα εαν δεν ειχε πριν android δεν θα την μπερδεψει και η μεταβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...