Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ Κεντρο ιπποδρομου και VDSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αργά φίλε μου...πολυυυυυυυυ αργααααααα.....(κοιμήθηκαν)

η αργοπορια ειναι σημα καταταθεν.ολα τα θελουμε χτες αλλα γινονται αυριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχει ηδη αρχισει και δινει διαθεσιμοτητα στο Μοσχατο. Πεταω απο την χαρα μου :-D Δεν εχει ολο το Μοσχατο ακομα ομως, κοιταξα παραλιακα και ακομα δεν δινει.

Παιδια επιτελους σωθηκαμε!

Εχει ηδη αρχισει και δινει διαθεσιμοτητα στο Μοσχατο. Πεταω απο την χαρα μου :-D Δεν εχει ολο το Μοσχατο ακομα ομως, κοιταξα παραλιακα και ακομα δεν δινει.

αργα η γρηγορα θα εμπαινε.ατυχοι ειναι οσοι δεν εχουν δει καν να μπαινουν τα νεα Kv.

Το επιβεβαιωνω και εγω. Στην παραλια δεν εχω διαθεσιμοτητα, αλλα υπαρχει κοντα στο δημαρχειο !!

καλησπέρα παιδιά,

Εγώ είμαι στην Καλλιθέα και μένω στο ποτάμι δίπλα (παναγη τσαλδάρη) και κοντά στον ηλεκτρικό της Καλλιθέας.

Έχω wind και συνδέομαι στα 8mbit ...

Σε ποιο dslam ανήκω ; γνωρίζει κανείς ; Υπάρχει περίπτωση ποτέ να δω εγώ vdsl ?

Λογικά ανήκεις στο DSLAM της Δαβάκη, εκεί είναι το κεντρικό του ΟΤΕ. Με 8Mbit είσαι άρχοντας. Στον Ταύρο έχουν 5. :-D

Σε καμιά πενταετία υποθέτω θα δεις κι εσύ VDSL.Άσε που η Καλλιθέα είναι κι ο μεγαλύτερος δήμος σε έκταση. Θέλει πολύ σκάψιμο.

Λογικά ανήκεις στο DSLAM της Δαβάκη, εκεί είναι το κεντρικό του ΟΤΕ. Με 8Mbit είσαι άρχοντας. Στον Ταύρο έχουν 5. :-D

Σε καμιά πενταετία υποθέτω θα δεις κι εσύ VDSL.Άσε που η Καλλιθέα είναι κι ο μεγαλύτερος δήμος σε έκταση. Θέλει πολύ σκάψιμο.

τραγική κατάσταση ..

και να φανταστείς συνδεόμουν μεταξύ 1-3 Mbit για κάνα χρόνο και με συνεχεις αποσυδεσεις , μέχρι που τους πηρα και τους έβρισα και σταθερποιηθηκε στα 8 !! 

Πα'όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου (θόρυβος , snr κλπ) δεν δικαιολογούν νομίζω 8 (θα έπρεπε παραπάνω ίσως) αλλα τρέχα γύρευε τώρα..

απο την αλλη ειναι ο πιο ευκολος δημος για σκαψιμο με τη ρυμοτομια που εχει.

δε μπορω να καταλαβω γιατι με οτε ειναι τοσο χαμηλες οι ταχυτητες, ειμαι 500μ πιο κοντα στο κεντρο και κλειδωνω στα 10-11 ενω με forthnet πιο μακρια χτυπαγα 14-15

Εγώ αν έπιανα 10Mbit θα έκανα τρισάγιο.

Εγω θα ανοιγα σαμπανιες! Η κατα σταση στο Μοσχατο ειδικα προς παραλια ειναι τραγικη. Καποια φαση ειχα πεσει στα 2Mbit, Χριστοπαναγιες εριχνα στην wind να ερθουν εκεινη τη στιγμη να το κοιταξουν.

καλησπέρα παιδιά,

Εγώ είμαι στην Καλλιθέα και μένω στο ποτάμι δίπλα (παναγη τσαλδάρη) και κοντά στον ηλεκτρικό της Καλλιθέας.

Έχω wind και συνδέομαι στα 8mbit ...

Σε ποιο dslam ανήκω ; γνωρίζει κανείς ; Υπάρχει περίπτωση ποτέ να δω εγώ vdsl ?

θα δεις και εσυ οταν μπουν τα νεα kv.

ναι η καλλιθεα εχει 2 αστικα κεντρα.ενα της δαβακη που ειναι της καλλιθεας και ενα πιο κατω που ειναι του ιπποδρομου

τραγική κατάσταση ..

και να φανταστείς συνδεόμουν μεταξύ 1-3 Mbit για κάνα χρόνο και με συνεχεις αποσυδεσεις , μέχρι που τους πηρα και τους έβρισα και σταθερποιηθηκε στα 8 !! 

Πα'όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου (θόρυβος , snr κλπ) δεν δικαιολογούν νομίζω 8 (θα έπρεπε παραπάνω ίσως) αλλα τρέχα γύρευε τώρα..

λογικα σου εδωσαν αλλο ζευγαρι .τα μεγιστα θεωρητικα ειναι απλα θεωρητικα.σε καλωδια που ειναι τοσα χρονια και εχουν κοπει,βραχει και δεν ξερω τι αλλο μην περιμενεις να πιασεις το μεγιστο θεωρητικο.

Εγω θα ανοιγα σαμπανιες! Η κατα σταση στο Μοσχατο ειδικα προς παραλια ειναι τραγικη. Καποια φαση ειχα πεσει στα 2Mbit, Χριστοπαναγιες εριχνα στην wind να ερθουν εκεινη τη στιγμη να το κοιταξουν.

το μοσχατο ναι δεν εχει δικο του αστικο κεντρο.οποτε εξυπηρετειται απο νεο φαληρο 

Συγνώμη αλλά οι περιοχές που εξυπηρετούνται απο Πειραιά/Ν. Φάληρο (βόρειο-δυτικό Μοσχάτο) έχουν VDSL εδώ και ένα χρόνο. Τώρα το καταλάβατε?

Το θέμα είναι οι περιοχές του Μοσχάτου που εξυπηρετούνται απο τα κέντρα Καλλιθέας (Ιπποδρόμου και Δαβάκη)... Αυτά δεν έχουν ακόμη αλλάτα ΚΑΦΑΟ έχουν μπει απο το καλοκαίρι... Και απο αυτά τα κέντρα υπήρχε το μεγάλο προβλημα με τις ταχύτητες... πιάναμε το πολύ 4 στις καλές μέρες, ενώ αυτά απο Πειραιά πιάνανε άνετα 10 (εγώ έπιανα 13 στην Μεταμορφώσεως (κέντρο Ν Φαλήρου) ενώ 3 τετράγωνα ποιο κάτω πιάνω 3 με το ζόρι (κέντρο Ιπποδρόμου)...

Έκανα αίτηση σήμερα στην περιοχή της Κοραή.. Για να δούμε.. Θα ενημερώσω ( ελπίζω θετικά)..

Επιστρέφω συντομότερα απο όσο ήλπιζα στα καλύτερα όνειρα.  Χτες αίτηση, σήμερα το μεσημέρι vdsl ενεργό με 46Mbps down . 

Συγνώμη αλλά οι περιοχές που εξυπηρετούνται απο Πειραιά/Ν. Φάληρο (βόρειο-δυτικό Μοσχάτο) έχουν VDSL εδώ και ένα χρόνο. Τώρα το καταλάβατε?

Το θέμα είναι οι περιοχές του Μοσχάτου που εξυπηρετούνται απο τα κέντρα Καλλιθέας (Ιπποδρόμου και Δαβάκη)... Αυτά δεν έχουν ακόμη αλλάτα ΚΑΦΑΟ έχουν μπει απο το καλοκαίρι... Και απο αυτά τα κέντρα υπήρχε το μεγάλο προβλημα με τις ταχύτητες... πιάναμε το πολύ 4 στις καλές μέρες, ενώ αυτά απο Πειραιά πιάνανε άνετα 10 (εγώ έπιανα 13 στην Μεταμορφώσεως (κέντρο Ν Φαλήρου) ενώ 3 τετράγωνα ποιο κάτω πιάνω 3 με το ζόρι (κέντρο Ιπποδρόμου)...

δεν νομιζω να το καταλαβαν τωρα γιατι οι μισοι κοιτανε απο το site αν εχουν διαθεσιμοτητα

Επιστρέφω συντομότερα απο όσο ήλπιζα στα καλύτερα όνειρα.  Χτες αίτηση, σήμερα το μεσημέρι vdsl ενεργό με 46Mbps down . 

για να μην φτανεις 50 εισαι λιγο μακρυα απο το Kv και σιγουρα εχεις bridge taps.δες αυτο.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...