kosgreece Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 η δουλεια μου ειναι χειριστης γερανου βελονια γεφυρες πλωτους εδω κ 17 χρονια κ για να εισαι χειριστης πρεπει να μαθεις κ ηλεκτρολογια αυτο ισχυε μεχρι το 2004 τωρα πλεον δεν ισχυει οποτε κατι ψηλα τα ξερω αλλα δεν ειναι η κυρια δουλεια μου βεβαια,συνφωνω σε αυτο που λες φιλε μου κ γι αυτο εκανα την δισταχτηκη μου κινηση ευτηχως μου βγηκε σε καλο για μενα παντα
dimyok Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μια χαρα εισαι .Θα σου ελεγα να βαλεις και μια καλη ψυκτρα πχ Hyper 212 Evo αλλα ειδα οτι εχεις watercooling Καλοδουλευτο
kosgreece Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μια χαρα εισαι .Θα σου ελεγα να βαλεις και μια καλη ψυκτρα πχ Hyper 212 Evo αλλα ειδα οτι εχεις watercooling Καλοδουλευτο Να σαι καλα φιλε μου κ σε ευχαριστω Τωρα φτιαχνω ενα συστημα για την μικρη με μια asus crossblade ranger κ εναν a10 7890k πλεον κ θα ηθελα να σε ρωτησω φιλε μου η οποιο αλλο παληκαρι μπορει να ξερει εχω μια ψυχτρα corsair a70 κ την ειχα πανω σε εναν fx 8320 κανει στο socket fm2+? σας δειχνω 2 φωτο που την προσαρμωζω στο socket της asus a88x gamer που εχω τωρα μιας κ εβγαλα τα ακρα του socket γιατι εβαλα υδροψυξη κ βλεπω πως κανει απο θεμα πλατους αλλα δεν ξερω αν κανει σε υψος με τον επεξεργαστη επανω μολις το στησω το συστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις