Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν ειναι καλή η προσφορά ή αν ειναι σωστό να το ποστάρω εδώ αλλά μου φάνηκε παρά πολυ καλή η τιμή ετσι και αλλιως με αυτα που ειδα στο σκρουτζ
Το προϊόν είναι αυτό:
χχχχ

Και στην σελίδα τους στο Facebook για το κουπόνι έκπτωσης:
χχχχχ

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση συνδεσμων
Δημοσ.

Και παλι βγαινει περιπου στα 2100 με την εκπτωση στο σκρουτζ δεν το βρηκα λιγοτερο απο 2900. Και εχει και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα και απο οτι βλεπω στο checkout μου επιτρεπει και μεχρι 6 ατοκες. Δεν ειναι  καλη ευκαιρια?

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα κομμάτια που έχουν σε αυτό το site είναι κυρίως εκθεσιακά. Δε νομιζω να αποτελούν προσφορά στην περίπτωση αυτή

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα κομμάτια που έχουν σε αυτό το site είναι κυρίως εκθεσιακά. Δε νομιζω να αποτελούν προσφορά στην περίπτωση αυτή

Ναι εχεις δικιο αλλα στο συγκεκριμενο γραφει Brand New In Box.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι καλή τιμή αλλά να ρωτήσω. Δεν είναι μεταχειρισμένα έτσι?

Ξέρω από πρωτο χερι (γιατι αγορασα απο εκει ενα e7250 που το πουλαω τωρα παρεπιτόντως γιατι θελω μεγαλύτερο) πως ειναι καινούργια σφραγισμενα με τις ειδικές ταινίες ασφαλείας της Dell 

Δημοσ.

Ξέρω από πρωτο χερι (γιατι αγορασα απο εκει ενα e7250 που το πουλαω τωρα παρεπιτόντως γιατι θελω μεγαλύτερο) πως ειναι καινούργια σφραγισμενα με τις ειδικές ταινίες ασφαλείας της Dell 

Ενταξει μιλαμε για φορητο που κοστίζει 2000+ μην τρελαθουμε ποσο κοινο πλεον να εχει για να το βαλουμε και στις προσφορες...

Τιμή καλή δεν λεω αλλα δεν ειναι αυτό που λες ΠΡΟΣΦΟΡΑ..αλλωστε αν ηταν, το ίδιο το κατάστημα δεν θα το "βάπτιζε" ετσι?

Η ταπεινή μου γνώμη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...