pazarhs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας,Θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά ενός laptop, budget δεν εχω καθορίσει διότι θα παω μαλλον σε δόσεις.Οι κύριες χρήσεις του θα ειναι για λόγους δουλειάς (office-Internet και κάποια προγράμματα ανάλυσης στατιστικής), κανένα παιχνιδάκι να σηκώνει να περνάει η ώρα όμορφα και για ταινίες-μουσική. Απλα οσο το δυνατόν αυτο να αξίζει τα λεφτα του και να κρατήσει οσο το δυνατόν ειναι περισσότερο!Εχω σε εκτίμηση την lenovo σαν μαρκα απο κει και περα δώστε μου τα φώτα σας!Ευχαριστώ!
corsair04 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά ενός laptop, budget δεν εχω καθορίσει διότι θα παω μαλλον σε δόσεις. Οι κύριες χρήσεις του θα ειναι για λόγους δουλειάς (office-Internet και κάποια προγράμματα ανάλυσης στατιστικής), κανένα παιχνιδάκι να σηκώνει να περνάει η ώρα όμορφα και για ταινίες-μουσική. Απλα οσο το δυνατόν αυτο να αξίζει τα λεφτα του και να κρατήσει οσο το δυνατόν ειναι περισσότερο! Εχω σε εκτίμηση την lenovo σαν μαρκα απο κει και περα δώστε μου τα φώτα σας! Ευχαριστώ! εδώ μπες
hackerW32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 αν θες να κρατησει καιρο απλα δεν παιρνεις λαπτοπ και παιρνεις desktop.
pazarhs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 αν θες να κρατησει καιρο απλα δεν παιρνεις λαπτοπ και παιρνεις desktop.desktop εχω και μάλιστα δυνατό, αλλα λόγω δουλειάς και πολλα πήγαινε-ελα χρειάζομαι laptop αυτή τη στιγμη, το desktop μου ειναι τελείως αχρείαστο τωρα. εδώ μπεςΑν θα μπορούσες να μου προτείνεις κατι σύμφωνα με τις "απαιτήσεις" που εχω θα σου ημουν ευγνώμων, δεν σκαμπαζω και πολλα απο laptop αποδόσεις κλπ κλπ.
corsair04 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 desktop εχω και μάλιστα δυνατό, αλλα λόγω δουλειάς και πολλα πήγαινε-ελα χρειάζομαι laptop αυτή τη στιγμη, το desktop μου ειναι τελείως αχρείαστο τωρα. Αν θα μπορούσες να μου προτείνεις κατι σύμφωνα με τις "απαιτήσεις" που εχω θα σου ημουν ευγνώμων, δεν σκαμπαζω και πολλα απο laptop αποδόσεις κλπ κλπ. για αυτό έβαλα το link γράφεις της ανάγκες σου και θα σε βοηθήσουν να βρεις το καλύτερο με τις δυνατότητες που θες .
pazarhs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 για αυτό έβαλα το link γράφεις της ανάγκες σου και θα σε βοηθήσουν να βρεις το καλύτερο με τις δυνατότητες που θες .εγινε σε ευχαριστώ πολυ, ποσταρα εκει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις