Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κωτσοβολος και το Mediamarkt ομως ειναι ψιλο ασχετα με το θεμα αυτο αφου pc hardware δεν φερνουν(ή και να φερνουν οι τιμες ειναι παραπανω απο υψη)μονο για περιφερειακα. Για τα βιβλια που ανεφερα προφανως και το ανεφερα σαν παραδειγμα.

Το οτι η τιμη ειναι ιδια ειτε κανεις Online ειτε το παρεις απο το καταστημα,οκ ειναι κατι καλο δεν λεω αλλα αλιμονο που μετραει πολυ αυτο.

Τεσπα σου ειπα και εγω αν ημουν απο επαρχια για pc hardware λογικα με το eshop θα εκανα δουλεια γιατι εναλλακτικες δεν υπαρχουν και πολλες στην Ελλαδα ουτως ή αλλως,αλλιως Online απο μαγαζια του εξωτερικου.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια μην χαλαμε το θεμα,για μια ψυχτρα διαβαζουμε και το καναμε περιφέρεια καταστηματων και επιλογές.

Η αληθεια ειναι οτι το aftersale δεν ειναι καλο σε πολλα μαγαζια σημερα.

Τα ποιο μικρα παντα εχουν καλητερη υποστήριξη και ας μην ψωνιζουν απο ελληνικο προμηθευτη, οι Α.Ε απο την αλλη εχουν ονομα και δεν τους νοιαζει και πολυ.

Δημοσ.

anyway  για να μν τα πολυλογω ...οπως λενε στην αρχη πειγα πισω 8βιδες και 3 κεφαλες που βιδονουνε πανω στων επεξεργαστη

μετα οταν ξαναπαιρνω τηλ μου λενε λυπει κιαλη βιδα...μετα πολα παω πισω 8βιδες και 1κεφαλη απο την gtx μου...

μου φερνουνε πισω ττην ψυκτρα χωρις να την κοιταξουνε καν γιατι δεν κανανε οι βιδες...η παπ$$$ια πια ειναι?

οπως ειπανε εχω μεσα 7βιδες...3ς για ιντελ!

και 4ς για amd !!!

ακριβως 4ς για amd!!

δοκιμαζω τιν κεφαλη απο την gtx stin gt και βλεπω οτι κανει τελεια!!!

οποτε αποτελεζμα?δεν μπεικαν καν στον κοπο να βαλουνε πανω την κεφαλη της gtx Μου!!!

οι βιδες της amd ειναι ολλες εκει!!

ειχα παρει 2δικιες μου ψυκτρες και μια του αδερφου μου...εχω λογο να κρατισω την βιδα?

να την φαω?

και παλι οι 4ς βιδες της amd ητανε μεσααα!!!μπορουσανε καλιστα να βαλουνε την κεφαλη που της πειγα να την ελεξουνε...anyway ελπιζω να τελειωσει το θεμα με το e-shop συντομα...γτ ενα μελος προσφερθηκε να με εξυπηρετηση που εχει εμπιρεια σε τετια θεματα..μπας και βρω το δικιο μου!!

και ξαναλεω δεν εχω λογο να λυπει βιδα!!!να την φαω???μαζι με φιλο τεχνικο τα πακεταραμε ολα μεσα οταν ειδαμε οτι ειναι χαλαζμενη η ελλατοματικη....

οπως ξαναειπα οι 4ς βιδες για amd ειναι μεσα στο σακουλακι!

+ οτι πειγα πισω την κεφαλι που τεριαζει με τις βιδες της gt αλλα δεν το ελενξανε καν!!...

Δημοσ.

μιλάω ξεκάθαρα για την Λάρισα ως πρώτο κατάστημα σήμερα το επισκέφτηκα για κάποιες παραγγελίες και ήταν γεμάτο και δεν ήταν τρίτη ηλικία αλλά πιτσιρίκια (κάρτες γραφικών , επεξεργαστές , Λαπτοπ, tablet) και γενικά με όσους μιλώ στον περίγυρο μου και σε πελάτες που κάνω επισκευές ποτέ δεν άκουσα παράπονο από το eshop τώρα αυτό μπορεί να διαφέρει από πόλη σε πόλη? δεν το γνωρίζω αυτο . Να σου απαντήσω και στην ερώτηση επιλογής του eshop έχω μείνει ευχαριστημένος και στην ποιότητα αλλά και στις τιμές που υπάρχουν περιπτώσεις να πουλαει προϊόντα πιο φθηνά και από το skroutz (έτυχε και στην σημερινή παραγγελία)

Ετσι απο περιεργεια τι προιον ηταν που ειχε καλυτερη τιμη το eshop?
Δημοσ.

Ετσι απο περιεργεια τι προιον ηταν που ειχε καλυτερη τιμη το eshop?

ένας δίσκος wd 500gb 7200 sata 3 eshop 50,65 skroutz 63.55€ +5€ τα μεταφορικά για να μην μακρηγορούμε όσοι μένουμε επαρχία και δεν υπάρχουν σκροτζομαγαζα δεν μπορούμε να δούμε διαφορά σε τιμές εσείς στην Αθήνα μπορείτε να τα παραλάβετε από την έδρα 

Δημοσ.

ένας δίσκος wd 500gb 7200 sata 3 eshop 50,65 skroutz 63.55€ +5€ τα μεταφορικά για να μην μακρηγορούμε όσοι μένουμε επαρχία και δεν υπάρχουν σκροτζομαγαζα δεν μπορούμε να δούμε διαφορά σε τιμές εσείς στην Αθήνα μπορείτε να τα παραλάβετε από την έδρα 

Αυτο ακριβως.Μενω Ηρακλειο και μονο μια φορα εχει τυχει να βρω κατι οπου με τα μεταφορικα να ειναι φτηνοτερο απο δω.Καλο κακο το eshop σε εμας ειναι σχεδον μονοδρομος.

Αν υπολογισει κανεις περαν μεταφορικων που ειναι 6 ευρω μεχρι 8 πολλες φορςε εχουμε και την αντικαταβολη καθως πολλα σκρουτζομαγαζα εχουν δωρεαν εντως Αττικης μονο.Καταθεση απο την αλλη το σκεφτεσαι καθως πολλα τα αρνητικα σχολια για πολλα μαγαζια με καθυστερησεις στις αποστολες μετα απο καταθεση κλπ.

Απο την αλλη εχει τεραστια ποικιλια το eshop.Αν και εχω περασει και γω 2 ιστοριες με το μαγαζι αυτο δεν εχω αλλη επιλογη.Τουλαχιστον σε μικροπραγματα που η διαφορα του ειναι 10-15 ευρω κατω του σκρουτζ

Δημοσ.

Αυτο ακριβως.Μενω Ηρακλειο και μονο μια φορα εχει τυχει να βρω κατι οπου με τα μεταφορικα να ειναι φτηνοτερο απο δω.Καλο κακο το eshop σε εμας ειναι σχεδον μονοδρομος.

Αν υπολογισει κανεις περαν μεταφορικων που ειναι 6 ευρω μεχρι 8 πολλες φορςε εχουμε και την αντικαταβολη καθως πολλα σκρουτζομαγαζα εχουν δωρεαν εντως Αττικης μονο.Καταθεση απο την αλλη το σκεφτεσαι καθως πολλα τα αρνητικα σχολια για πολλα μαγαζια με καθυστερησεις στις αποστολες μετα απο καταθεση κλπ.

Απο την αλλη εχει τεραστια ποικιλια το eshop.Αν και εχω περασει και γω 2 ιστοριες με το μαγαζι αυτο δεν εχω αλλη επιλογη.Τουλαχιστον σε μικροπραγματα που η διαφορα του ειναι 10-15 ευρω κατω του σκρουτζ

Θυμαμαι πιο παλια οτι βολευε και το DigitalMaster απο Κρητη λογω μεταφορικων αλλα εδω και τουλαχιστον 1 χρονο δεν βλεπω να αναφερεται καθολου.

Δημοσ.

Θυμαμαι πιο παλια οτι βολευε και το DigitalMaster απο Κρητη λογω μεταφορικων αλλα εδω και τουλαχιστον 1 χρονο δεν βλεπω να αναφερεται καθολου.

Σωστά αλλά το κατάστημα είναι στα Χανιά.Έχει λιγότερα μεταφορικά αλλά όχι τεράστια γκάμα και όχι το φτηνότερο.Έχουμε και το You Ηράκλειο αλλα και αυτό τιμές eshop έχει.Έχουμε φυσικά και Πλαίσιο , public που εξαιρετικά σπάνια έχουν κάποια καλή προσφορά.

Δημοσ.

Πάντως εμένα όταν ταπαιξε στον ενάμιση χρόνο ένα Acer laptop που είχα αγοράσει από αυτούς, το πήγα πίσω και μέσα σε μερικές μέρες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό να περάσω από το κατάστημα να πάρω πιστωτικό τιμολόγιο στην αξία που είχα αγοράσει το λαπτοπ. Οπότε θα ήμουν ψεύτης αν ισχυριζόμουν πως έχω παράπονο από την αντιμετώπιση τους.

Δημοσ.

Θέλουμε και λεπτομέρειες, ξεροσφύρι δεν βγαίνει άκρη :).

Μιας και ξερω ενα ατομο καλα απο το ΕSHOP και καθαρισε για το προβλημα μεχρι ενα σημειο.

Δημοσ.

Στο δια ταύτα,

Corsair RMA-Ticket

Απαντηση απο Corsair οτι ΟΚ εγκρινω,το στελνεις σε μας Ολλανδια.

Λεμε πολλα τα χρηματα, μας λεει το πας και retailer και εκτυπωνεις το ticket.

Εκτυπωση και στο ESHOP

ΟΚ απο ESHOP μιλαω με Corsair και εγω.

Μετα απο 1 εβδομαδα ΟΚ παμε για πιστωση.

Και τελος η συζητηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...