Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κακό που είπα πως έχει το πράγμα :wacko:; Δεν βγάζω τα εσώψυχά μου σε κανέναν μιας και δεν τα έχω με κανέναν, αντιθέτως χαίρω άκρας υγείας και είναι εμφανές από τα λεγόμενά μου, απλά το έχω παράπονο, το insomnia γεμίζει συνεχώς με άσχετα θέματα, ανοίγουν θέματα χωρίς λόγο και αιτία, εξαφανίζονται όσοι ανοίγουν τα θέματα και άμεσο επακόλουθο είναι να πέφτει το επίπεδο του φόρουμ. Μην με παρεξηγήσεις αλλά είναι συχνό φαινόμενο δυστυχώς. Τώρα, το τι θα κάνεις με το eshop, ο Θεός και η ψυχή του, άντε να βγάλεις άκρη με δαύτους... Πρόσφατα συμφορουμίτης εδώ με προβληματική asrock μετά από μήνα και βάλε κατάφερε να βγάλει άκρη, ελπίζω να βγάλεις άκρη σύντομα.

βλεπεις?εδωσες μια φυσιολογικη απαντηση!!!ανοιξα θεμα γιατι ηθελα βοηθεια μπας και του ειχανε χασει κανενος και αλουνου πραγμα και τουτο φορτοσανε...να μυρισω τα νυχια μου για να βρω αλλο μελος?για αυτο ανοιξα το θεμα μπας και εχουνε τυχον παρομειες κακες εμπειριες 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βλεπεις?εδωσες μια φυσιολογικη απαντηση!!!ανοιξα θεμα γιατι ηθελα βοηθεια μπας και του ειχανε χασει κανενος και αλουνου πραγμα και τουτο φορτοσανε...να μυρισω τα νυχια μου για να βρω αλλο μελος?για αυτο ανοιξα το θεμα μπας και εχουνε τυχον παρομειες κακες εμπειριες 

Γεματο απο παραπονα για το eshop ειναι το Insomnia...Τι να μυρισεις τα νυχια σου....

Δηλαδη για να καταλαβω ειχες μια ψυκτρα των 150ευρω,σου ειπανε οτι λειπουν 2 βιδες,που οπως σου ειπα στο ειπαν γιατι την πρωτη φορα εδωσες οπως ειπες και εσυ αλλες βιδες που δεν ταιριαζανε απο οτι φενεται,και μετα πηγες και την ξανααγορασες την ψυκτρα(δηλαδη συνολο 300ευρω)και τωρα ζητας τα χρηματα σου πισω για ποιο λογο????Αν σου εβγαλε προβλημα η ψυκτρα ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 7ΜΕΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣ,τοτο μονο δικαιουσαι καινουργια στο κουτι της ψυκτρα ή τα χρηματα σου πισω.

Επισης το επισκευασμενο(που δεν παρελαβες καν)δεν ειναι χαλασμενο οπως λες.Μην γραφουμε οτι να ναι παρακαλω.

Το γραφεις και εσυ αλλωστε οτι '' Καλησπερα αγορασα πριν καιρο ''' και αρα προφανως θα εννοεις σε διαστημα παραπανω απο 1 εβδομαδα.

Και μετα μαρεσει που παρεξηγιεσαι με αυτα που γραφει ο Multicore.Ελεος δηλαδη.

Και για το τελευταιο που γραφεις για να την ''πεις'' κιολας απο πανω,μπηκες στον κοπο να γραψεις στην καταραμενη μηχανη του google ''eshop insomnia''να δεις τι σου βγαζει???Προφανως και οχι....

Και με την ιδια την Corsair να μιλησεις τα ιδια θα σου πουνε γιατι ετσι ισχυει.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως βλεπω πλεον δεν αξιζει να δινεις παραπάνω χρηματα για να εχεις καλητερο aftersale και καλα...απο αλλα μικροτερα μαγαζια.

2 φορες στα τοσα χρονια μονο μνημες και 2raptor εχω αλαξει πλαισιο και eshop,προβλημα δεν ειχα μαζι τους απλα μου ειπαν και οι 2 lifetime ειναι αν βγαινει το ιδιο η αλλο με ιδια χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Οπως βλεπω πλεον δεν αξιζει να δινεις παραπάνω χρηματα για να εχεις καλητερο aftersale και καλα...απο αλλα μικροτερα μαγαζια.

2 φορες στα τοσα χρονια μονο μνημες και 2raptor εχω αλαξει πλαισιο και eshop,προβλημα δεν ειχα μαζι τους απλα μου ειπαν και οι 2 lifetime ειναι αν βγαινει το ιδιο η αλλο με ιδια χαρακτηριστικά.

Εγω πηγα να επιστρεψω σφραγισμενες μνημες και μου λεγαν οτι κατοπιν ελεγχου διαπιστωθηκε οτι εχουν καρφωθει σε μητρικη. Ανεφερα συνηγορο του καταναλωτη και ξαφνικα αποφασισαν να κανουν εξαιρεση για μενα και να δεχτουν την επιστροφη..sleazy μαγαζι sleazy τακτικες
  • Like 3
Δημοσ.

Ελλαδάρα αθάνατη, (με αφορμή το παράδειγμα του crimson sky gr) τους πας κάτι άθικτο και καινούριο / σφραγισμένο και στο βγάζουν σκάρτο, τους πας κάτι που το έχεις ξεζουμίσει πχ του έχεις αλλάξει τα πετρέλαια και στο αλλάζουν, οκ :P (το τελευταίο παράδειγμα το αναφέρω μιας και συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεης, επίσης crimson τι εννοείς ότι έχουν καρφωθεί σε μητρική οι ram, σε έχασα :D ). 

Δημοσ.

Ελλαδάρα αθάνατη, (με αφορμή το παράδειγμα του crimson sky gr) τους πας κάτι άθικτο και καινούριο / σφραγισμένο και στο βγάζουν σκάρτο, τους πας κάτι που το έχεις ξεζουμίσει πχ του έχεις αλλάξει τα πετρέλαια και στο αλλάζουν, οκ :P (το τελευταίο παράδειγμα το αναφέρω μιας και συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεης, επίσης crimson τι εννοείς ότι έχουν καρφωθεί σε μητρική οι ram, σε έχασα :D ).

Εχουν λεει μηχανημα στην αθηνα που ελεγχει τα πινς και διαπιστωνει αν εχουν κουμπωσει σε μητρικη οι ραμ. Το αστειο ειναι οτι και παλι μου ειπαν οτι θα δεχοταν την επιστροφη, αλλα θα μου εδιναν το 70% των χρηματων. Δηλαδη εστω οτι ειμαι μαγος και ειχα οντως χρησιμοποιησει τις ραμ και τις ξανασφραγιζα, το eshop αφου τις επεστρεφα θα τις πασαρε στον επομενο ως καινουργιες, no problem. Λογικο αφου εξαρχης refurbished τις ειχαν παρει (συμπερασμα αυτο δικο μου)
  • Like 2
Δημοσ.

Αγοράζω από το e-shop πολλά χρονιά (2008, Λάρισα) όσες φόρες έκανα χρήσης της εγγύηση η επιστροφή προϊόντος ποτέ δεν είχα πρόβλημα πάντα είτε γυρνούσαν επισκευασμένα είτε καινούρια ποτέ δεν μου γύρισαν κάτι λάθος ή να έχω διένεξη μαζί του γιατί δεν δεχτήκαν κάποιο ελαττωματικό προϊόν διαβάζω τα σχόλια σας και κάθε φόρα που πηγαίνω να αγοράσω κάτι είναι γεμάτο το κατάστημα και το αυτοκίνητο που φέρνει προϊόντα εάν όντως ίσχυαν όλα αυτά δεν θα έπρεπε να μην είναι πρώτο στην προτίμηση των καταναλωτών.  

Για τους κακοπροαίρετους δεν έχω καμία σχέση με το eshop

Δημοσ.

Εχουν λεει μηχανημα στην αθηνα που ελεγχει τα πινς και διαπιστωνει αν εχουν κουμπωσει σε μητρικη οι ραμ. Το αστειο ειναι οτι και παλι μου ειπαν οτι θα δεχοταν την επιστροφη, αλλα θα μου εδιναν το 70% των χρηματων. Δηλαδη εστω οτι ειμαι μαγος και ειχα οντως χρησιμοποιησει τις ραμ και τις ξανασφραγιζα, το eshop αφου τις επεστρεφα θα τις πασαρε στον επομενο ως καινουργιες, no problem. Λογικο αφου εξαρχης refurbished τις ειχαν παρει (συμπερασμα αυτο δικο μου)

Βγάλε άκρη με τα τρολλ του eshop, τι άλλο θα πούνε πια :P.

• Like 1
Δημοσ.

Η πλακα με πλαισια και εσοπ ειναι οτι εχει μεγαλη διαφορα απο τοπικο καταστημα σε καταστημα . Πχ οσες φορες παρελαβα παραγγελια απο αθηνα ηταν ok , σε αντιθεση με το τοπικο που τα ειχε κανει σκ@ατα  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αγοράζω από το e-shop πολλά χρονιά (2008, Λάρισα) όσες φόρες έκανα χρήσης της εγγύηση η επιστροφή προϊόντος ποτέ δεν είχα πρόβλημα πάντα είτε γυρνούσαν επισκευασμένα είτε καινούρια ποτέ δεν μου γύρισαν κάτι λάθος ή να έχω διένεξη μαζί του γιατί δεν δεχτήκαν κάποιο ελαττωματικό προϊόν διαβάζω τα σχόλια σας και κάθε φόρα που πηγαίνω να αγοράσω κάτι είναι γεμάτο το κατάστημα και το αυτοκίνητο που φέρνει προϊόντα εάν όντως ίσχυαν όλα αυτά δεν θα έπρεπε να μην είναι πρώτο στην προτίμηση των καταναλωτών.  

Και τα Πλαισιο και Public οποτε πας κοσμο εχουν τι παει να πει αυτο???Επισης το eshop φερνει 800.000 πραγματα λογικο δεν ειναι να εχει κοσμο,ειδικα στην επαρχια που δεν εχεις και πολλες επιλογες????Τι εχει να λεει αυτο????

Και κλασσικα παλι ο ts,που για αυτον ανοιξε το θεμα και οχι για να γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του για το eshop,παλι αφαντος(ενω μπαινοβγαινει στο Insomnia).Αυτη η τελευταια ''μοδα''εχει παραγινει.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα Πλαισιο και Public οποτε πας κοσμο εχουν τι παει να πει αυτο???Επισης το eshop φερνει 800.000 πραγματα λογικο δεν ειναι να εχει κοσμο,ειδικα στην επαρχια που δεν εχεις και πολλες επιλογες????Τι εχει να λεει αυτο????

Και κλασσικα παλι ο ts,που για αυτον ανοιξε το θεμα και οχι για να γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του για το eshop,παλι αφαντος(ενω μπαινοβγαινει στο Insomnia).Αυτη η τελευταια ''μοδα''εχει παραγινει.

στην Λάρισα επειδή υπάρχουν πολλά καταστήματα πληροφορικής και έχουμε όλα σχεδόν τα μεγάλα κατάστημα και υπάρχει μεγάλως ανταγωνισμός και ορισμένα καταστήματα έχουν τις τιμές που έχουν και στα site για αγορά από  το κατάστημα τώρα το Πλαίσιο δεν πουλάει σε σχέση με το eshop στην Λάρισα   

Δημοσ.

Τι εννοεις πρωτο? Για οποιον δεν ξερει/δεν ασχολειται/ειναι τριτη ηλικια μπορει, και αυτοι δεν αφηνουν πολλα λεφτα κατα κανονα.

Ακομα και να μην ειχα κανενα παραπονο παλι δεν θα προτιμουσα το φεσι στις τιμες.

Αν θες ομως κανε το συνηγορο του διαβολου και πες μας γιατι αγοραζεις απο εκει αφου αλλου εχει καλυτερες τιμες/δεν εχουν ακουστει παραπονα?

Δημοσ.

στην Λάρισα επειδή υπάρχουν πολλά καταστήματα πληροφορικής και έχουμε όλα σχεδόν τα μεγάλα κατάστημα και υπάρχει μεγάλως ανταγωνισμός και ορισμένα καταστήματα έχουν τις τιμές που έχουν και στα site για αγορά από  το κατάστημα τώρα το Πλαίσιο δεν πουλάει σε σχέση με το eshop στην Λάρισα   

Που κολλαει το παραπανω με το αν ενα καταστημα ειναι ανταγωνιστικο ενας Θεος ξερει.Γιατι ειναι μεγαλος κοπος να ριξεις μια παραγγελια επι τοπου και να πας την επομενη ή και την ιδια μερα(πχ σε Πλαισιο και Public)και να παρεις οτι θελεις..

Το Πλαισιο δεν πουλαει γιατι πολυ απλα εχει πολυ μικρη ποικιλια το ξαναειπα παραπανω.Το eshop εχει μεχρι και βιβλια και ταινιες που φερνει λογικο δεν ειναι να τραβαει περισσοτερο κοσμο???

Δημοσ.

Τι εννοεις πρωτο? Για οποιον δεν ξερει/δεν ασχολειται/ειναι τριτη ηλικια μπορει, και αυτοι δεν αφηνουν πολλα λεφτα κατα κανονα.

Ακομα και να μην ειχα κανενα παραπονο παλι δεν θα προτιμουσα το φεσι στις τιμες.

Αν θες ομως κανε το συνηγορο του διαβολου και πες μας γιατι αγοραζεις απο εκει αφου αλλου εχει καλυτερες τιμες/δεν εχουν ακουστει παραπονα?

μιλάω ξεκάθαρα για την Λάρισα ως πρώτο κατάστημα σήμερα το επισκέφτηκα για κάποιες παραγγελίες και ήταν γεμάτο και δεν ήταν τρίτη ηλικία αλλά πιτσιρίκια (κάρτες γραφικών , επεξεργαστές , Λαπτοπ, tablet) και γενικά με όσους μιλώ στον περίγυρο μου και σε πελάτες που κάνω επισκευές ποτέ δεν άκουσα παράπονο από το eshop  τώρα αυτό μπορεί να διαφέρει από πόλη σε πόλη? δεν το γνωρίζω αυτο . Να σου απαντήσω και στην ερώτηση επιλογής του eshop έχω μείνει ευχαριστημένος και στην ποιότητα αλλά και στις τιμές που υπάρχουν περιπτώσεις να πουλαει προϊόντα πιο φθηνά και από το skroutz (έτυχε και στην σημερινή παραγγελία) ευγένεια , και ποτέ δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα τώρα εάν στο μέλλον συμβεί εννοείται πως θα το αναφέρω   

φτάνει το bold όχι και μεγάλη γραμματοσειρά είναι κουραστικό 

Που κολλαει το παραπανω με το αν ενα καταστημα ειναι ανταγωνιστικο ενας Θεος ξερει.Γιατι ειναι μεγαλος κοπος να ριξεις μια παραγγελια επι τοπου και να πας την επομενη ή και την ιδια μερα(πχ σε Πλαισιο και Public)και να παρεις οτι θελεις..

Το Πλαισιο δεν πουλαει γιατι πολυ απλα εχει πολυ μικρη ποικιλια το ξαναειπα παραπανω.Το eshop εχει μεχρι και βιβλια και ταινιες που φερνει λογικο δεν ειναι να τραβαει περισσοτερο κοσμο???

Από την στιγμή που εγώ μπορώ να πάω στο κοτσοβολο, πλαίσιο, public . mediamarkt  ας πούμε και να πάρω ένα προϊόν στην ίδια τιμή από το κατάστημα σαν να έκανα παραγγελιά μετράει στους καταναλωτές ( δεν είμαστε αθηνα να το έχουμε την επόμενη μπορεί να περάσει και εβδομάδα)  και όσες φορές ήμουν στο eshop (βιβλία και ταινίες δεν είδα να πάρει κανείς και πάω μέρα παρά μέρα ορισμένες φόρες για να πάρω ανταλλακτικά ίσως εμείς στην Λάρισα δεν είμαστε εξοικειωμένοι και με τον πολιτισμό  ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...