nexus5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπερα αγορασα πριν καιρο μια ψυκτρα,βγεικε ελατοματικη την παω πισω την δεχοντε και τωρα μου λενε λυπει μια Βιδα G Και μια βιδα Κ τι κανω τωρα?που να ξερω εγω αυτες τις βιδες/
corsair04 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπερα αγορασα πριν καιρο μια ψυκτρα,βγεικε ελατοματικη την παω πισω την δεχοντε και τωρα μου λενε λυπει μια Βιδα G Και μια βιδα Κ τι κανω τωρα?που να ξερω εγω αυτες τις βιδες/ ποια ψήκτρα αγόρασες ? τι πρόβλημα είχε και έκανες χρίση της εγγύησης 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπερα αγορασα πριν καιρο μια ψυκτρα,βγεικε ελατοματικη την παω πισω την δεχοντε και τωρα μου λενε λυπει μια Βιδα G Και μια βιδα Κ τι κανω τωρα?που να ξερω εγω αυτες τις βιδες/ Από ότι κατάλαβα λείπουν βίδες από το mounting hardware που έχει, κάπου θα τα έχεις λογικά
nexus5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 τουσ εδωσα αλλα απο αλλι ψυκτρα που αγωρασα,καναν ελεγχο μπροστα μου και ειπανε ολα ειναι οκ δεν λυπειε τιποτα,μετα με πειραεν απο το τεχνικο τμημα και ειπανε οτι λυπει ποια ψήκτρα αγόρασες ? τι πρόβλημα είχε και έκανες χρίση της εγγύησης ειχα την H110i gt
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 τουσ εδωσα αλλα απο αλλι ψυκτρα που αγωρασα,καναν ελεγχο μπροστα μου και ειπανε ολα ειναι οκ δεν λυπειε τιποτα,μετα με πειραεν απο το τεχνικο τμημα και ειπανε οτι λυπει ειχα την H110i gt Πάρε τηλέφωνο και πες όταν το είδαν εδώ πέρα μου είπαν ότι ολα είναι εντάξει αν σου λείπουν βίδες βρείτε μόνοι σας ποιος της έχασε 3
dimmak Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Άσε φίλε μου.για εμένα το τεχνικό του τους τμήμα είναι εντελώς άσχετο απο οτιδήποτε!Εδω τους είχα πάρει το Tower μου Phantex Ethoo Luxe full tower και το είχα στημένο ετσι όπως ήθελα να το εχω...Και όταν το παρέλαβα είχαν αλλαξει τα πάντα μέσα!Ακόμη και τους SSD μου βγάλανε και τους βάλανε σε hhd θήκη και οχι στα μπρακετ που τα είχα. Ναι μεν παίρνει και SSD η θήκη ομως τι δουλειά είχαν να τα αλλάξουν? Όπως και το Cable Managment Που είχα κάνει ...Και όταν το είδα στο σπιτι και τους πήρα να τους το πω μου είπαν ότι εγώ τα είχα ετσι Φρικάρεις η δεν το κάνεις? Και γενικά εχω ακούσει και άλλους να ειχαν το ιδο θεμα..! Όμως εσύ είχες τοCpu Cooler έλειπε μια βίδα και δεν το ήξερες???. Λίγο κουφό μου ακούγεται γιατί είναι σαν να λες είχες βάλει την ψήκτρα χωρίς βίδα και το δουλείες ετσι???...Η μήπως κάναν αυτοί κάποια λαμογια και χάθηκε?? Πιστεύω το δεύτερο - εδώ πάλι μου είπαν όταν πρωτο πήρα το 1 Case που εχω και ενώ έχει hub απο πίσω χωρίς να το λειτουργήσω ήταν χαλασμένο και μου είπαν ότι εγώ το χάλασα - μέσα σε 15 λεπτά απο το κατάστημα στο σπιτι και χωρίς να βαλω τίποτα επάνω!Όταν έβαλα απλά το πρωτο φαν δεν λειτουργούσε σε καμιά θήρα...Ασε γιατί τους τα εχω αρκετά μαζεμένα.... και κάτι ακομη είχα πάει ένα φαν της enermax που δεν έχουν επαφή με τον άνθρωπο τα καλώδια και μου ει παν πάλι ότι εγώ τα βραχυκύκλωσα ενώ αυτοί το είχαν συνδέσει...Ασε ασε... μην την ψάχνεις....!Ευτυχώς σε εμένα τι hub το είπε καποιος ότι έκανε την στραβή και τα υπόλοιπα που ήθελαν +15 ευρώ δεν πήραν φράγκο τα ξανά έκανα μόνος μου!Και κτελιξα Vision Sound - ποτέ δεν ειχα θέμα με αυτό το κατάστημα και ήταν πάντα σωστό στα 4 Pc που εχω απο εκεί ...Ακόμη και σε βλάβες τις έβλεπαν μπροστά μου και αλλαγή αμέσως !Όχι κάτσε να το στείλουμε να το δουν,θα σε πάρουμε τηλ η Sms κτλ,... + 15 ακομη και ένα καλώδιο αν βάλουν (ΕΛΕΟΣ).... μακριααα ξανάαααα, εκτός απο κανένα καλώδιο και ίσως τίποτα που να μην υπάρχει στο σκρουτζ που δεν το εχω δει μέχρι στιγμής + ότι έχουν πολύ καλύτερες τιμές....!
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) τουσ εδωσα αλλα απο αλλι ψυκτρα που αγωρασα,καναν ελεγχο μπροστα μου και ειπανε ολα ειναι οκ δεν λυπειε τιποτα,μετα με πειραεν απο το τεχνικο τμημα και ειπανε οτι λυπει ειχα την H110i gt Βρε καλως το το τρολακι και ελεγα που χαθηκε τοσο καιρο Βλεπω οτι πηρες τελικα πανακριβη ψυκτρα για τον επεξεργαστη που δεν θα εκανες overclock και ας ειχες οτι δεν ειχες χρηματα Τεσπα στα του θεματος και προς απαντηση και στον αλλο συμφορουμιτη που απανταει απο κατω τουσ εδωσα αλλα απο αλλι ψυκτρα που αγωρασα,καναν ελεγχο μπροστα μου και ειπανε ολα ειναι οκ δεν λυπειε τιποτα,μετα με πειραεν απο το τεχνικο τμημα και ειπανε οτι λυπει ειχα την H110i gt Αρα την πατατα την εκανες εσυ δεν φταινε αυτοι σε τιποτα(απο αυτα που γραφεις). Οταν πηγες την ψυκτρα ειδαν απλα ποσες βιδες για να την βαλουν χρειαζεται και γιαυτο σου ειπαν οκ.Δεν εκατσαν εκεινη την στιγμη να δουν αν ηταν οι σωστες βιδες ή οχι.Αυτο τον ελεγχο εκαναν μπροστα σου,δεν ειναι οι ταμιες και τεχνικοι για να ξερουν αν αυτα που τους πηγες ειναι σωστα ή οχι,κοινως απλα επιβεβαιωσαν τι χρειαζεται για να στειλουν στους τεχνικους. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από Fulgore 5
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Φιλικη συμβουλη προς ολους. Προσπαθειτε παντα να ειναι ευαναγνωστα τα posts σας, καθαρα για το δικο σας συμφερον για αρχη: Περισσοτερα μελη θα τα διαβασουν, μεγαλυτερες πιθανοτητες να παρετε απαντησεις/σχολια επι του θεματος. /posts deleted, back on topic 4
dimmak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως προσωπικά δεν εχω καλή μεταχείριση απο E-shop τεχνικούς που αλλάζουν σχεδον τα πάντα μέσα στο case (σε εμένα τουλάχιστον 2 φορες) Καλά και αν το έτρεχε χωρίς βίδα τι να πω φιλαράκι αυτά τα προσέχουν και λιγο...!
άδικος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπερα αγορασα πριν καιρο μια ψυκτρα,βγεικε ελατοματικη την παω πισω την δεχοντε και τωρα μου λενε λυπει μια Βιδα G Και μια βιδα Κ τι κανω τωρα?που να ξερω εγω αυτες τις βιδες/ Δεν οφείλεις να τις ξέρεις. Οφείλεις να τις επιστρέψεις. Πως ακριβώς ήταν ελαττωματική; Τι ελάττωμα τους ανέφερες; Ή το ελάττωμα είναι δικαιολογία για τις βίδες που ίσως έχασες;
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν οφείλεις να τις ξέρεις. Οφείλεις να τις επιστρέψεις. Πως ακριβώς ήταν ελαττωματική; Τι ελάττωμα τους ανέφερες; Ή το ελάττωμα είναι δικαιολογία για τις βίδες που έχασες; Αφαντος ο ts απο το θεμα που ανοιξε,παρολο που ειναι online αρκετες φορες απο οταν το ανοιξε 6
nexus5 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 επεστρεψα λοιπον τα ειχα βαλει ολλα μεσα!! μαζι με το κουτι του και ολα τα περιπλακομενα,αυτος που τα ελεξε οταν το πειγα πισω και τα εγραψε οτι ολα ειναι κομπλε εχω και το χαρτι που αναγραφει οτι ολλα ητανε κομπλε και δεν ελειπε τιποτα με περνουνε τηλ μου λενε λυπει μια βιδα...με τα καπακια πειρα κιαλι ψυκτρα γιατι ηθελα οποσδηποτε ψυκτρα http://www.imagebam.com/image/2bf025474157762 οταν μου ειπανε οτι μετα λυπει κιαλλι βιδα εβγαλα 2βιδες απο τιν ψυκτρα που εχω ειδι τωρα πανω και τους την πειγα πισω... με στελνουνε μνμα και μου λενε οτι ηρθε επισκευαζμενο το προιον μετα κοιταω εδω Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη σε οποιοδήποτε e-shop point εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ Για τα e-shop points των Αθηνών (Αχαρνές, Καλλιθέα, Νίκαια, Περιστέρι, Μαρούσι), καθώς και Σταυρούπολης, Ηρακλείου Κρήτης, Πάτρας που διαθέτουν τεχνικό τμήμα, εφόσον το προϊόν παραδοθεί εντός των ωρών λειτουργίας του service, ο έλεγχος και η ενεργοποίηση της διαδικασίας άμεσης αντικατάστασης γίνεται επιτόπου. Σε περίπτωση που το ελαττωματικό προϊόν επιστραφεί σε e-shop point που δεν διαθέτει τεχνικό τμήμα, αυτό επιστρέφει στα κεντρικά για έλεγχο και άμεση αντικατάσταση με νέο εφόσον εμπίπτει στην κατηγορία DOA, και αποστέλλεται στο e-shop point που παραδόθηκε αρχικά, για παραλαβή Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, το e-shop.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη ειναι υποχρεωμενη να μου δοσουνε πισω τα λευτα μου και οχι το ιδιο χαλαζμενο προιον!!!! + οτι της βιδες δεν της εχασα εγω,γιατι να της κρατισω?αφου το εστελνα πισω +οτι παραγγειλα κιαλλη ψυκτρα την επομενη μερα τωρα fulgore που βρεικα τα λευτα αυτο ειναι αλλο θεμα και να πω δεν θα με πιστεψεις οποτε το αφεινω εδω δικαιουμε τα λευτα μου πισω,γιατι οπως βλεπω το προιον δεν υπαρχει πλεων +οτι αυτος που εελεξε ειπε πως γενικα αυτο το προιων ειναι ελλατοματικο
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πάλι πήρες μια ακριβή ψύκτρα την οποία δεν θα αξιοποιήσεις μιας και πολύ απλά δεν ασχολείσαι με oc, τουτέστιν αφού λεφτά υπάρχουν από πλευράς σου και μπορείς να αγοράζεις την μία ψύκτρα που πίσω από τις άλλες κόστους 100 ευρώ και βάλε, εμάς τι μας καίει τι έκανες ή τι σκοπεύεις να κάνεις με την χαλασμένη hydro ; Από την στιγμή που μπορείς να πάρεις άλλη μιας και έχεις τα χρήματα (σημειωτέον δεν ενδιαφέρει κανέναν που βρήκες τα χρήματα, τα έχεις και μπράβο σου μιας και δούλεψες για να τα πάρεις, ωστόσο από την στιγμή που μπορείς να βρεις λύση μόνος σου θαρρώ πως δεν συντρέχει λόγος να ανοίγεις συνέχεια θέματα) τσάμπα σκας και τσάμπα ανοίγουν τέτοια thread στο ινσόμνια χωρίς λόγο. Και ναι ξέρω, τώρα θα είμαστε οι κακοί της υπόθεσης, ότι τους κράζουμε όλους που θέλουν βοήθεια στον τομέα του hardware κλπ . 1
nexus5 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πάλι πήρες μια ακριβή ψύκτρα την οποία δεν θα αξιοποιήσεις μιας και πολύ απλά δεν ασχολείσαι με oc, τουτέστιν αφού λεφτά υπάρχουν από πλευράς σου και μπορείς να αγοράζεις την μία ψύκτρα που πίσω από τις άλλες κόστους 100 ευρώ και βάλε, εμάς τι μας καίει τι έκανες ή τι σκοπεύεις να κάνεις με την χαλασμένη hydro ; Από την στιγμή που μπορείς να πάρεις άλλη μιας και έχεις τα χρήματα (σημειωτέον δεν ενδιαφέρει κανέναν που βρήκες τα χρήματα, τα έχεις και μπράβο σου μιας και δούλεψες για να τα πάρεις, ωστόσο από την στιγμή που μπορείς να βρεις λύση μόνος σου θαρρώ πως δεν συντρέχει λόγος να ανοίγεις συνέχεια θέματα) τσάμπα σκας και τσάμπα ανοίγουν τέτοια thread στο ινσόμνια χωρίς λόγο. Και ναι ξέρω, τώρα θα είμαστε οι κακοί της υπόθεσης, ότι τους κράζουμε όλους που θέλουν βοήθεια στον τομέα του hardware κλπ . εγω θα πω το αλλο,το ποστ σου δεν με ενδιαφερει καθολου,αλλο ειπα αλλο λες εγω ρωτησα με αυτα που γραφει το e-shop πρεπει να παρω πισω τα λευτα μου...και εσει αρχισες να κλαις για ασχετο λογο,και να βγαζεις εσοψυχα σου εδω σου πληρωνω ψυχολογο αν θες και εχεις αναγκη να μηλησεις σε καπιον για αυτα που σε απασχολουνε στο σιτε ανοιξα το ποστ για απαντησης επι του θεματος,αλλα εσυ βρεικες λογο να βγαλεις τα εσοψυχα σου... σου κανω δορω την πρωτη συνεδρια γιατι ειμαι Large με 4ς ωρες την βδομαδα για 1μηνα σε βλεπω περδικι Δεν οφείλεις να τις ξέρεις. Οφείλεις να τις επιστρέψεις. Πως ακριβώς ήταν ελαττωματική; Τι ελάττωμα τους ανέφερες; Ή το ελάττωμα είναι δικαιολογία για τις βίδες που ίσως έχασες; το ελλατομα ητανε με το Occt πειγενε 90βα8μους εννο με τιν καινουρια που εβαλα φτανει 45 μεγιστο! μα δεν εχασα καπιες βιδες ¨π ουτε της κρατησα,αφου ειχα ιδη αλλη στιν κατοχη μου Εγώ πάντως προσωπικά δεν εχω καλή μεταχείριση απο E-shop τεχνικούς που αλλάζουν σχεδον τα πάντα μέσα στο case (σε εμένα τουλάχιστον 2 φορες) Καλά και αν το έτρεχε χωρίς βίδα τι να πω φιλαράκι αυτά τα προσέχουν και λιγο...! ολλες τις βιδες της βαλαμε πανω,και εγω και τεχνικος το καναμε !!! ολλα ητανε πανω,και μαζι με τον τεχνικο τα πακεταρα(φιλος ειναι ο τεχνικος με μαγαζι κτλπα) που κανει τετιες δουλειες συνεχεια,μου ειπε κε αυτος οτι ειναι ελλατωματικη τα βγαλαμε ολα και τα πακεταραμε και την στειλαμε πισω,τεσπα οπως αναγραφω βρεικα αλλη βιδα απο την καινουρια μου ψυκτρα και την επεστρεψα αν και δεν την εχασα εγω,και δεν εχω λογο να πω ψεματα
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Είναι κακό που είπα πως έχει το πράγμα ; Δεν βγάζω τα εσώψυχά μου σε κανέναν μιας και δεν τα έχω με κανέναν, αντιθέτως χαίρω άκρας υγείας και είναι εμφανές από τα λεγόμενά μου, απλά το έχω παράπονο, το insomnia γεμίζει συνεχώς με άσχετα θέματα, ανοίγουν θέματα χωρίς λόγο και αιτία, εξαφανίζονται όσοι ανοίγουν τα θέματα και άμεσο επακόλουθο είναι να πέφτει το επίπεδο του φόρουμ. Μην με παρεξηγήσεις αλλά είναι συχνό φαινόμενο δυστυχώς. Τώρα, το τι θα κάνεις με το eshop, ο Θεός και η ψυχή του, άντε να βγάλεις άκρη με δαύτους... Πρόσφατα συμφορουμίτης εδώ με προβληματική asrock μετά από μήνα και βάλε κατάφερε να βγάλει άκρη, ελπίζω να βγάλεις άκρη σύντομα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα