Προς το περιεχόμενο

LG G3 Android Marshmallow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μου έβγαλε το G3 το update για το Android 6 σήμερα και το κατεβάζω τώρα.

Γνωρίζει κανείς αν χάνονται εφαρμογές από αναβάθμιση Android 5.0 σε 6.0?

Έχω ήδη κάνει backup ότι με ενδιαφέρει απλά ρωτάω από περιέργεια.

Υ.Γ. Όσοι έχετε εμπειρία με το update center της LG και το LG World κατεβαίνουν τα πάντα υπερβολικά αργά για εσάς? Γιατί ενώ πιάνω κανονικά την ταχύτητα του wifi μου από playstore,κτλ. όταν κατεβάζω κάτι από την LG ζήτημα να πιάνει 0.2MB/s

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μου έβγαλε το G3 το update για το Android 6 σήμερα και το κατεβάζω τώρα.

Υ.Γ. Όσοι έχετε εμπειρία με το update center της LG και το LG World κατεβαίνουν τα πάντα υπερβολικά αργά για εσάς? Γιατί ενώ πιάνω κανονικά την ταχύτητα του wifi μου από playstore,κτλ. όταν κατεβάζω κάτι από την LG ζήτημα να πιάνει 0.2MB/s

οχι δεν χανονται απλα καποιες μπορει να μην λειτουργουν σωστα και θα χρειαστουν επανεγκατάσταση

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2 για την απάντηση.

Την αργή ταχύτητα δεν την παρατήρησα σήμερα. Στο LG World που είναι σαν το Playstore της LG οτι πάω να κατεβάσω κατεβαίνει τρομερά αργά σε σύγκριση με το Play Store όχι απλά σήμερα, από τότε που είχα το τηλέφωνο ήταν έτσι  :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2 για την απάντηση.

Την αργή ταχύτητα δεν την παρατήρησα σήμερα. Στο LG World που είναι σαν το Playstore της LG οτι πάω να κατεβάσω κατεβαίνει τρομερά αργά σε σύγκριση με το Play Store όχι απλά σήμερα, από τότε που είχα το τηλέφωνο ήταν έτσι  :-)

δοκιμασε το με 4g internet οχι wifi

• Like 1
Δημοσ.

όχι δεν χάνεται τίποτα,αλλά καλά έκανες το backup..ποτε δεν ξέρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια,μου ηρθε αναβαθμιση για android 6 στο δικο μου lg g3 την εκανα κ το κινητο πανω ποθ παει να εκκινησει μολις παει να μπει στην αρχικη οθονη κανει μονο του επανεκκινηση,και αυτο γινεται επαναλαμβανομενα!!τι επαθε?? τι να κανω??

Δημοσ.

Ρε παιδια,μου ηρθε αναβαθμιση για android 6 στο δικο μου lg g3 την εκανα κ το κινητο πανω ποθ παει να εκκινησει μολις παει να μπει στην αρχικη οθονη κανει μονο του επανεκκινηση,και αυτο γινεται επαναλαμβανομενα!!τι επαθε?? τι να κανω??

Το κανεις hard reset και δουλευει. Hard reset κανει. Με κλειστο το κινητο. Πατας ταυτοχρονο το κουμπι που ανογει το κινητο και το κουμπι που χαμηλωνεις την εντασει. Σου βγαζει ενα μυνημα αφηνεις τα κουμπια. Μετα πατας yes και δουλευει.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβαθμιση σε android 6 μέσω LG Mobile suppodt tool γνωρίζουμε αν υπάρχει προβλημα ακόμη με τις αναβαθμίσεις ή έχει λυθεί? Χρειάζεται να κάνω κάτι πρίν την αναβάθμιση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...