doctorScien Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) πήρα προχθές τον παραπάνω δίσκο SSD M2 Sata από ένα χρήστη απο εδώ και ενώ μου έστειλε φωτο με 100% 77days υγεία με το που τον ανέβασα και εγκατέστησα win 7 χθες επεσε στο 95% και σήμερα στο 88%. Το sentinel τα αποδίδει σε errors occured during data transfer... Weak/bad sectors αν υπαρχουν σε ssd δεν ξέρω δεν βγάζει όμως κάτι τέτοιο... Τι παίζει? Να στειλω πίσω τον δίσκο να κανω rma στην kingston? (έχω την εγγύηση απο κατάστημα... γινεται στο κατάστημα επιστροφη?) και τι αξιολογηση να βάλω.. Παντως με μερικές ώρες χρήσης να πέφτει στο 88% δεν μου φαίνεται καλό.. ΤΟΝ εχω σε μια gigabyte z97mx gaming 5... ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΩ.. http://imgur.com/a/7y1mx Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από doctorScien
nikos903 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 To 168 είναι για λάθη στην επικοινωνία, είσαι σίγουρος οτι έχει κάτσει καλά ο δίσκος; Βγάλε τον μια, φύσα τις επαφές και βάλτον πάλι. Αν σταματήσει κάτι δεν είχε κάτσει καλά. Αν δεν σταματήσει όμως είτε ο δίσκος την έπαθε είτε η θύρα που τον έβαλες. Άλλο λάπτοπ να τον δοκιμάσεις έχεις; Να τον αφήσεις 2-3-4 ώρες να δεις αν είναι σταθερό το 168: Vendor - specific που γράφει στο SMART. Στην ουσία το 168 είναι αυτό αν θες να ψάξεις παραπάνω: 168: SATA PHY error count Βάλε το τελευταίο sentinel και δες αν σου λέει τίποτα καινούργιο, αν και όπως φαίνεται στο SMART μια χαρά τα γράφει αλλά καλού κακού.... Εγγύηση δεν ξέρω αν σε καλύπτει απο τόσο νωρίς, περίμενε να πέσει κι άλλο.... Edit: Και κάτι άλλο, όταν κλείνεις το pc κάνεις shut down ή το βάζεις σε αναμονή; Δοκίμασε μια να το κλείσεις με τερματισμό κανονικό και βάλτο μετά μπρος και μέτρα το 168 πάλι.
doctorScien Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 TO PC καποιες φορες οτα νδεν κανω κάτι μπαινει σε αναμονη μονο του.. και μετα πατώντας ενα πλήκτρο ξαναπέρνει μπρος... σε αυτές τις δύο μερες εκανα αρκετες επανεκινησεις γιαιτ εβαλ win 7 @ updates
nikos903 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλά αυτό είναι απο την διαχείριση ενέργειας, το ρυθμίζεις, το θέμα είναι άλλο, μετά που θα το κλείσεις τελείως (shut down) όταν το ξαναβάλεις μπρος αυτό το 168 μένει ίδιο ή μηδενίζεται;
doctorScien Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ΤΟ εκλεισα το ξανανοιξα και εβγαλε μονο 2 λαθη επεικοινωνιας 98% υγεια!!!! ειμαι σε f5 bios θα παω σε f6...
nikos903 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν είναι απο το Bios, απο τον δίσκο είναι. Δεν είναι πρόβλημα όμως, το έχουν αυτό. Μπορείς να βάλεις το 168 σε ignore αμα θες για να μην σου χαλάει το ποσοστό αλλά δεν έχει κάποιο νόημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα