flyk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ανοίγω θέμα γιατί δεν μπόρεσα να βρω αυτό που θέλω Έχουν κάνει log in από το skype του υπολογιστή μου 6 άτομα. Όταν πάω να μπω έχει αυτόματη συμπλήρωση. Πως μπορώ να διαγράψω αυτά τα στοιχεία και να έχει μόνο το δικό μου?
Gigamestin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ανοίγω θέμα γιατί δεν μπόρεσα να βρω αυτό που θέλω Έχουν κάνει log in από το skype του υπολογιστή μου 6 άτομα. Όταν πάω να μπω έχει αυτόματη συμπλήρωση. Πως μπορώ να διαγράψω αυτά τα στοιχεία και να έχει μόνο το δικό μου? Κάνε ενα καθάρισμα με ccleaner και δες.
illicit. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Users/(username)/AppData/Roaming/Skype και σβήνεις τους φακέλους με τα ονόματα των λογαριασμών που δε σε ενδιαφέρουν, αν κατάλαβα καλά αυτό που θες.. O AppData είναι κρυφός!
flyk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 θα το δοκιμάσω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι και θα ξαναγράψω, ευχαριστώ. Users/(username)/AppData/Roaming/Skype και σβήνεις τους φακέλους με τα ονόματα των λογαριασμών που δε σε ενδιαφέρουν, αν κατάλαβα καλά.. O AppData είναι κρυφός! θα το δοκιμάσω και αυτό! ευχαριστώ και σε σένα!
flyk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 με το ccleaner δεν έκανα δουλειά αλλά ο τρόπος που είπε ο illicit. δούλεψε! ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα