CrimsonSky_gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 η intel γιατί δεν αγοράζει cuda cores η stream cores και να τους χώσει σε cpus ? έχει φτιάξει κάτι βλακείες γραφικά με το μέγιστο μειονέκτημα ότι δεν έχει αυτόνομη μνήμη της προκοπήςΕτσι ακριβως δουλευουν τα integrated graphics, ευγε.Στειλτους mail να το λαβουν υπ οψην 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj Beast Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Θέλω να το δω αυτό!!! Ας πάρει λίγο τα πάνω της και η AMD. Τόσα χρόνια nvindia , σαν το Μητσοτακέϊκο κατάντησε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
νικος-97 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 παντως παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος που πηρα 380 4γβ αντι για 960 ηθελα να παω 960 ο βλακας νανε καλα το ατομο που μου ειπε οτι θα κανω χοντρη βλακεια αμα παρω 960 και οτι δεν αξιζει τα λεφτα της βλεπετε σαν βλακας και γω νομιζα οτι παντα ειναι nvidia>amd μου ανοιξαν τα ματια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 παντως παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος που πηρα 380 4γβ αντι για 960 ηθελα να παω 960 ο βλακας νανε καλα το ατομο που μου ειπε οτι θα κανω χοντρη βλακεια αμα παρω 960 και οτι δεν αξιζει τα λεφτα της βλεπετε σαν βλακας και γω νομιζα οτι παντα ειναι nvidia>amd μου ανοιξαν τα ματια Καλα σιγα και τις διαφορες που εχει η μια και την αλλη.Το λες λες και με την μια καρτα θα παιζεις σε Medium ενω με την αλλη παιζεις σε very high....Ειναι λιγο δυνατοτερη η 380 αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι μην γραφουμε και οτι να ναι,ειδικα οταν παραδεχομαστε κιολας οτι δεν το κατεχουμε το αθλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xteliox Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πως γκενεν ατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 η μπορει απλα να μην θελει να χρεοκοπησει η AMD, οποτε αν απομεινει η ιδια ως μονοπωλιο, θα εχει την τυχη της AT&T. γιατι νομιζετε δινει δωρεαν την αδεια χρησης της x86 αρχιτεκτονικης της στην AMD τοσα χρονια; το ιδιο παραπονο ειχαν και ο σπηλαιογραφοι οταν ζωγραφιζανε στις Lascaux σπηλιες. Από την καλή της καρδιά,ναι.. Εντάξει,κανείς δεν απαιτεί να έχεις και πλήρη γνώση της ιστορίας και των γεγονότων,αλλά μην σχολιάζουμε και σε τέτοια θέματα με βάση τι φαντάζει πιθανότερο ,στον δικό μας μικρόκοσμο. Προφανώς και θέλει πατέντες,και καλά κάνει και κοιτάει προς amd.Τι θα πάρει,είναι άλλο θέμα. Mε την έλευση των ddr4 τα apu θα είναι η mainstream αγορά,και σίγουρα δεν περιμέναν το δικό μου σχόλιο στην μεγάλη μπλε για να το καταλάβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
νικος-97 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλα σιγα και τις διαφορες που εχει η μια και την αλλη.Το λες λες και με την μια καρτα θα παιζεις σε Medium ενω με την αλλη παιζεις σε very high....Ειναι λιγο δυνατοτερη η 380 αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι μην γραφουμε και οτι να ναι,ειδικα οταν παραδεχομαστε κιολας οτι δεν το κατεχουμε το αθλημα. χαχχαααχ χρηστης 960 να φανταστω? χαχααχαχχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 χαχχαααχ χρηστης 960 να φανταστω? χαχααχαχχαχ Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark Scizor Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ακόμη, μια τέτοια συμφωνία μπορεί να σημαίνει ότι ορισμένα από τα μελλοντικά chips της Intel θα διαθέτουν ενσωματωμένα γραφικά από την AMD. Τι δεν καταλαβες; Το ότι μπορεί να πάρει άδεια για πατέντες δε σημαίνει ότι θα πάρει και την άδεια να χρησιμοποιεί πυρήνες γραφικών της AMD. Αδεια για να κανει τα αθλια γραφικα της καλυτερα θελει με πατεντες της nvidia και της amd. Άδεια για να μπορεί να τα κυκλοφορήσει βασικά, γιατί χωρίς άδεια για τις πατέντες που απαιτούνται μπορούν να τη πάνε στα δικαστήρια για αποζημίωση ή και να μπλοκάρουν πωλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα