Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται να αγοράσω μια καινουρια TV και θέλω γνώμες. Θα την χρησιμοποιω για ταινιες μεγαλης αναλυσης απο στικακι, αθλητικα καναλια οτε tv ενω θα με ενδιεφερε και gaming single player απο pc. Απ οσο ξερω για single player δεν υπαρχει προβλημα για input lag. Ψαχνω για το καλυτερο value for money. Με ενδιαφερει το βαθυ μαυρο και τα χρωματα και γενικα ποιοτητα εικονας. Προκειται να αγορασω απο κοτσοβολο μιας και απο εκει μονο μπορω με δοσεις. Ειμαι αναμεσα σε lg και samsung.

Απο οσο εψαξα ο κοτσοβολος εχει πλεον μονο την νεα σειρα JU της samsung και οχι την HU περα απο μια εκθεσιακη 65" curved την EU65HU8500 την οποια μου την δινει 2.100 αλλα εκθεσιακη τονιζω. Ποια ειναι η γνωμη σας; Αξιζει η αγορα μιας τετοιας τηλεορασης εκθεσιακης ομως για την χρηση που θελω σε αυτα τα λεφτα;

Αλλες επιλογες ειναι: SAMSUNG UE65JU7000, UE55JU6800, UE55JU6400, LG 55UF8507 και λιγο φθηνοτερες οι LG 55UF695V κ SAMSUNG UE55JU6000

Θα χαρω να μου πειτε την γνωμη σας και να προτεινετε κ καποιο αλλο μοντελο αν θελετε

Δημοσ.

Κοιτα απο οσο ξερω δεν υπαρχουν ακομα πολλες ταινιες σε 4K ποιοτητα ομως μιας και δεν σκοπευω να αλλαξω τηλεοραση στα επομομενα 7-8 χρονια τουλαχιστον θα ηθελα οταν θα υπαρχει διαθεσιμο περισσοτερο υλικο σε 4K να με καλυπτει η tv. Με ενδιαφερει γενικα παντως οπως ειπα μαυρα contrast και γενικα ποιοτητα εικονας.

Βαζοντας στα φιλτρα οθονες samsung & lg 55" & 65" στον κοτσοβολο οι επιλογες μου (με την τσεπη μου να φτανει μεχρι την 65JU7000 συνολικα ειναι αυτες:

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd?v=0&11386=45837&11386=45839&company=Samsung&company=LG

Δημοσ.

αν θες καλυτερο μαυρο και χαμηλο input lag πας σε samsung η sony και συγκεκριμενα στη σειρα ju7000 και x850c αντιστοιχα.

Εκθεσιακη για κανενα λογο ποσο μαλλον στα 2000, μια τετοια τηλεοραση  εχει φαει ηδη τη μιση ζωη της παιζοντας καθε μερα ολη μερα, ποσο μαλλον η HU που ειναι προπερσινο μοντελο.

σε πιο φθηνες λυσεις μπορεις να δεις τη j6200 η ju6400

Οσο για τα 4κ υπαρχει  υλικο στο netflix και πολυ συντομα σε bluray και τορρεντς, εκτος των απειρων που υπαρχουν στο youtube.

Δημοσ.

Εγώ φίλε slayerzied89, έχω να σου πω μόνο ότι να πάρεις όσο πιο πολλές ίντσες μπορείς. Είναι άλλη η αίσθηση. Βέβαια και τι χώρο έχεις...

Τις 55' να τις αφήσει και να πας σε πιο μεγάλη. Κάνε λίγο υπομονή, μάζεψε λίγα φράγκα ακόμα ή περίμενα να μπει καμία προσφορά.

Δημοσ.

Αγόρασα τελικά παιδιά την 55ju7500 η οποία είναι ουσιαστικά η 7000 σε curved. Θα ήθελα την φλατ αλλά δεν υπήρχε. Το μέγεθος για τον χώρο μου είναι πολυ καλό και μέσα στο σαλόνι μου οι 55 φαίνονται πολύ μεγαλύτερες απο ότι φαινόταν στο κατάστημα. Αν πήγαινα για 60-65 μάλλον θα ήταν υπερβολη. Ο καναπές είναι στα 2.5 μέτρα απόσταση και μέχρι στιγμής με λίγες μέρες χρήσης για ταινίες είμαι εντυπωσιασμένος σε ποιότητα 1080blueray. Περιμενω πως και πως torrent σε 4k. Σε gaming δεν την είδα ακόμα καθώς πρέπει να πάρω κάρτα γραφικών τώρα για να αξιοποιήθεί απόλυτα στο gaming η tv. Γενικά πάντως θα φανεί στον χρόνο. Με αγχώνει λιγο το γεγονος ότι εχει μόνο 2 χρόνια εγγυηση μιας και δεν εχω εμπειρία απο tv τετοιου επιπεδου και το αν βγαζουν προβλήματα μετα απο 3-4-5 χρονια

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα τελικά παιδιά την 55ju7500 η οποία είναι ουσιαστικά η 7000 σε curved. Θα ήθελα την φλατ αλλά δεν υπήρχε. Το μέγεθος για τον χώρο μου είναι πολυ καλό και μέσα στο σαλόνι μου οι 55 φαίνονται πολύ μεγαλύτερες απο ότι φαινόταν στο κατάστημα. Αν πήγαινα για 60-65 μάλλον θα ήταν υπερβολη. Ο καναπές είναι στα 2.5 μέτρα απόσταση και μέχρι στιγμής με λίγες μέρες χρήσης για ταινίες είμαι εντυπωσιασμένος σε ποιότητα 1080blueray. Περιμενω πως και πως torrent σε 4k. Σε gaming δεν την είδα ακόμα καθώς πρέπει να πάρω κάρτα γραφικών τώρα για να αξιοποιήθεί απόλυτα στο gaming η tv. Γενικά πάντως θα φανεί στον χρόνο. Με αγχώνει λιγο το γεγονος ότι εχει μόνο 2 χρόνια εγγυηση μιας και δεν εχω εμπειρία απο tv τετοιου επιπεδου και το αν βγαζουν προβλήματα μετα απο 3-4-5 χρονια

Καλορίζικη και καλη τηλεθέαση.

Αφου την έκανες και την έκανες την παλικαριά,κάνε και ακόμη μια.

Βάλε και ένα δορυφορικό σύστημα για να μπορείς απλά και άνετα πατώντας το on/off της tv να έχεις πρόσβασησε 2160 υλικό.

Τωρα αν δεν σε ενδιαφέρει άσε εμάς να γευτούμε με το καλο το euro2016 σε 2160,ίσως και κανα ματσακι champions league.Μας έχουν δείξει τόσους αγώνες τα καρντάσια από απέναντι,τον τελικό champions league δεν θα μας δείξουν;

Άσε τους φόβους περι προβλημάτων στην άκρη.Βιομηχανικά προιόντα είναι.Τυποποιημένα.

Μπορεί να σου κάτσει πρόβλημα στην πρώτη ημερα,μπορεί και μετά απο 30 χρόνια.Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο και αιτία

Δημοσ.

Καλορίζικη και καλη τηλεθέαση.

Αφου την έκανες και την έκανες την παλικαριά,κάνε και ακόμη μια.

Βάλε και ένα δορυφορικό σύστημα για να μπορείς απλά και άνετα πατώντας το on/off της tv να έχεις πρόσβασησε 2160 υλικό.

Τωρα αν δεν σε ενδιαφέρει άσε εμάς να γευτούμε με το καλο το euro2016 σε 2160,ίσως και κανα ματσακι champions league.Μας έχουν δείξει τόσους αγώνες τα καρντάσια από απέναντι,τον τελικό champions league δεν θα μας δείξουν;

Άσε τους φόβους περι προβλημάτων στην άκρη.Βιομηχανικά προιόντα είναι.Τυποποιημένα.

Μπορεί να σου κάτσει πρόβλημα στην πρώτη ημερα,μπορεί και μετά απο 30 χρόνια.Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο και αιτία

Ευχαριστώ πολύ! Θα βάλω σίγουρα ote tv! Αποκλειστικά και μόνο για τα αθλητικά κανάλια φυσικά αλλά με την ευκαιρία θα βλέπω σίγουρα και κανένα ντοκιμαντέρ :D Τα λεφτά δεν είναι πολλά και ειδικά στο κομμάτι του ποδοσφαίρου που με ενδιαφέρει ο οτέ έχει τα πάντα, σε HD ποιότητα και αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει και την superleague απο την μεθεπόμενη season. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...