Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι πραγματικα ασχετος !!!!!!!!!!!!!!!!και το χακερ το ειπα χαριτολογοντας !!!!!!!!!

ψαχνω γενικα για καρτες αλλα δεν καταλαβαινω δυστηχως τα χαρακτηριστικα!!!!!!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου επειδη εισαι τοσο ασχετος οσο λες, πρεπει καποιος να δει απο κοντα το pc σου γιατι με τα χαρακτηριτικα που λες και αν οντως η καρτα σου ειναι αυτη με 3gb vram και 384bit τοτε βγαζει σχεδον 200 gb/sec. ναι μεν ψιλοπαλια αλλα πρεπει κανονικα να παιζει τα παντα σε medium-high αναλυσεις!μπορει να εχεις καρασαβουριασει τον υπολογιστη σου και να βγαζει θεματα για αλλον λογο..εστω στα medium επρεπε να παιζει ανετα αλλα εφοσων δεν ξερεις ουτε καν τι ειναι τα medium τοτε θες καποιον να στα δειξει και να τα ρυθμισει απο κοντα.. με i3 3240 που βγαζει passmark 4200 και gtx 650 που βγαζει 80gb/sec απλη ουτε καν ti, εχω παιξει ολα τα παχνιδια(crysis 3,battlefield 4 cod ολα κτλ) σε high-ultra και δεν θυμαμαι καν για medium.. το μονο παιχνιδι που ψιλοκολλαγε ηταν το assassins creed unity και με αλλαγη καρτας σε r280x dual 3gb vram(καπου 260gb/sec) επαιξε και αυτο με τον ιδιο επαιξεργαστη στα high σιγουρα αν οχι ultra που δεν θυμαμαι... δηλαδη με ι3 3240 με 4200 passmark επαναλαμβανω. Αρα ουτε η cpu σου θα επρεπε να εχει θεμα αφου βγαζει καπου 5500 score.. ψαξου καλυτερα. νομιζω οτι εχεις περιθωρια χωρις αλλαγες να κανεις αυτα που θες. απλα πρεπει να δεις τα παντα. μπορει ας πουμε να ανεβαζει θερμοκρασιες καποιο εξαρτημα σου κτλ η΄ να εχεις χιλιες σαβουροιωσεις οπως σου ειπα και πιο πανω..

Α και για τους drivers που λες οτι δεν βγαζει, κι αυτο λαθος ειναι! αν πας και ψαξεις θα δεις οτι εχουν βγει οι τελευταιοι στις 8-3-2016

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου επειδη εισαι τοσο ασχετος οσο λες, πρεπει καποιος να δει απο κοντα το pc σου γιατι με τα χαρακτηριτικα που λες και αν οντως η καρτα σου ειναι αυτη με 3gb vram και 384bit τοτε βγαζει σχεδον 200 gb/sec. ναι μεν ψιλοπαλια αλλα πρεπει κανονικα να παιζει τα παντα σε medium-high αναλυσεις!μπορει να εχεις καρασαβουριασει τον υπολογιστη σου και να βγαζει θεματα για αλλον λογο..εστω στα medium επρεπε να παιζει ανετα αλλα εφοσων δεν ξερεις ουτε καν τι ειναι τα medium τοτε θες καποιον να στα δειξει και να τα ρυθμισει απο κοντα.. με i3 3240 που βγαζει passmark 4200 και gtx 650 που βγαζει 80gb/sec απλη ουτε καν ti, εχω παιξει ολα τα παχνιδια(crysis 3,battlefield 4 cod ολα κτλ) σε high-ultra και δεν θυμαμαι καν για medium.. το μονο παιχνιδι που ψιλοκολλαγε ηταν το assassins creed unity και με αλλαγη καρτας σε r280x dual 3gb vram(καπου 260gb/sec) επαιξε και αυτο με τον ιδιο επαιξεργαστη στα high σιγουρα αν οχι ultra που δεν θυμαμαι... δηλαδη με ι3 3240 με 4200 passmark επαναλαμβανω. Αρα ουτε η cpu σου θα επρεπε να εχει θεμα αφου βγαζει καπου 5500 score.. ψαξου καλυτερα. νομιζω οτι εχεις περιθωρια χωρις αλλαγες να κανεις αυτα που θες. απλα πρεπει να δεις τα παντα. μπορει ας πουμε να ανεβαζει θερμοκρασιες καποιο εξαρτημα σου κτλ η΄ να εχεις χιλιες σαβουροιωσεις οπως σου ειπα και πιο πανω..

Α και για τους drivers που λες οτι δεν βγαζει, κι αυτο λαθος ειναι! αν πας και ψαξεις θα δεις οτι εχουν βγει οι τελευταιοι στις 8-3-2016

φιλε μου σε ευχαριστω καταρχην για την βοηθεια!των υπολογιστη των πηγα σε πολυ γνωστο μαγαζι αλλα δυστηχως πρεπει να με δουλεψαν καλα γιατι ενω απο οτι μου λενε φοραψ καλα πραγματα στον υπολογιστη οταν των πηγα για φορματ και να βαλω ssd απο εκει και μετα ειδα οτι εχω θεματα στον επεξεργαστη και με καλη ψυχτρα βλεπω 100 βαθμους οταν παιζω....πρεπει να βρω καποιον σωστο και τιμιο ετσι ωστε να τα δει απο κοντα και να με βοηθησει!σεευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου αδερφε και ολα τα παιδια εδω!

Δημοσ.

ωραια αρα μαλλον δεν παταει καλα η ψυκτρα σου αφου λες οτι ειναι και καλη και οχι η μαμισια. οπωσδηποτε να το κοιταξει καποιος γνωστος σου η΄γενικα καποιος που ξερει και καλυτερα μην τον ξανα ανοιξεις μεχρι τοτε εκτος και αν δεν εχεις μπαρμπεκιου οποτε ο,τι ειναι για ψησιμο να το βαζεις εκει!ασε που νομιζω οτι αν εβαζεις μια μπριζολα πανω λιγοτερη θερμοκρασια θα επιανε! να σαι καλα φιλε και ο,τι μπορουμε βοηθαμε ο καθενας..

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου σε ευχαριστω καταρχην για την βοηθεια!των υπολογιστη των πηγα σε πολυ γνωστο μαγαζι αλλα δυστηχως πρεπει να με δουλεψαν καλα γιατι ενω απο οτι μου λενε φοραψ καλα πραγματα στον υπολογιστη οταν των πηγα για φορματ και να βαλω ssd απο εκει και μετα ειδα οτι εχω θεματα στον επεξεργαστη και με καλη ψυχτρα βλεπω 100 βαθμους οταν παιζω....πρεπει να βρω καποιον σωστο και τιμιο ετσι ωστε να τα δει απο κοντα και να με βοηθησει!σεευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου αδερφε και ολα τα παιδια εδω!

απο ποια περιοχη εισαι?  

μηπως εισαι κοντα σε καποιον που να μπορει να σε βοηθησει?

Δημοσ.

Καταρχήν, να κάνεις ένα καλό καθάρισμα στον υπολογιστή σου, λογικά θα θες και αλλαγή παστας σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.

Μετά να κάνεις αναβάθμιση στους drivers του συστήματος, τουλάχιστον στην κάρτα γραφικών !!

Για αρχή κάνε αυτά, καλό θα ήταν να ελεγχθεί κ η υγεία-αποδοση του τροφοδοτικου σου. Γιατί η 580 που έχεις το κάνει να πέρνει κάμψεις !!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nothing to see here, move along. :)

Παντως ισως και να φταινε 2-3 παιχνιδια αν ειναι αντιγραμενα. Η 580 θεωρω κραταει γερα, οσο μια 750ti περιπου.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 3
Δημοσ.

Το τερματισες τελειως εσυ λες ΤΟΥΜΠΑΝΟ την 580 , αυτοι που πανε και αγοραζουν τις 970 και 980 είναι κοροιδα δηλαδή .

Εδώ έχει βρει παιχνίδια που "ζητάνε αυστηρά 8 πυρήνες" - η παρωχημένη όσο δεν πάει 580 σε πείραξε;... :P

Έχει που έχει σαπίσει το insomnia από διάφορους ταλαντούχους - πλέον διαβάζουμε πραγματικά τραγικές μ@@$κίες...

Να σταματησεις να τους κανεις παρεα γιατι ειναι ασχετοι

Για οσους δεν του λετε οτι χρειαζεται καρτα αντι για επεξεργαστη γελαω

Βασικά, πρέπει να τα αλλάξει όλα, πλέον.

• Like 2
Δημοσ.

Ο βωμολόχος συμφορουμίτης μας αποχαιρετά για λίγες ημέρες.

Θερμή παράκληση προς τους υπολοίπους: για να διευκολύνετε την κατάσταση και εμάς τους moderators, μην απαντάτε ποτέ σε τέτοια μηνύματα, είτε με quote είτε χωρίς. Μόνο report.

Ευχαριστώ!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...