Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που μου κανει σαν κολημα εινα ιοταν γυρναω των παιχτη η οτιδηποτε ειναι σαν να πηγαινει καρε καρε 

Αυτό που λες λογικά είναι το judder και είναι κάτι που το έχεις πάντα όταν δεν συμβαδίζουν τα fps με τα Mhz της οθόνης, άλλες φορές ποιο έντονα και άλλες λιγότερο.

Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το adaptive vsync από της ρυθμίσεις της nvidia.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η 960 θα τρώει bottleneck απο το cpu όπως τρώει και η 580 που έχει.

Aν δεν στο έχουν ήδη πει τα παιδια,υπερχρόνησε το cpu να δεις αν το φαινόμενο υποχωρεί.

Τα παιχνίδια που λες είναι του θείου; η γνήσια; Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό γιατί τα κράκ έχουν τον πάτο τους μέσα.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να τσεκάρεις τις θερμοκρασίες του pc σου, όπως προτάθηκε παραπάνω, διότι το ζήτημα μπορεί να είναι θέμα throttling... 

να ηξερα τι ειναι και το throttling... !!!!!!!!

Η 960 θα τρώει bottleneck απο το cpu όπως τρώει και η 580 που έχει.

Aν δεν στο έχουν ήδη πει τα παιδια,υπερχρόνησε το cpu να δεις αν το φαινόμενο υποχωρεί.

Τα παιχνίδια που λες είναι του θείου; η γνήσια; Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό γιατί τα κράκ έχουν τον πάτο τους μέσα.

γνησια ειναι

Δημοσ.

Φφφ ολο βλακειες

• Like 2
Δημοσ.

τα εκανα ολα στο low 

max θερμοκρασια 65

κανει ακομα αυτες της διακοπες αλλα λιγο λιγοτερο υα ελεγα απο την στιγμη που τα εκανα ολα low  

Δημοσ.

εγω παντως πιστευω οτι ειναι και θεμα Drivers, αφου δεν εχουν βγει τελευταιοι για την καρτα σου, ωστε να υποστηριζει σωστα και τα τελευταια παιχνιδια..!

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως πιστευω οτι ειναι και θεμα Drivers, αφου δεν εχουν βγει τελευταιοι για την καρτα σου, ωστε να υποστηριζει σωστα και τα τελευταια παιχνιδια..!

θεωρεις με αλλαγη καρτας θα φτιαξουν ολα;;

Δημοσ.

πιστευω οτι κανενα απο τα υπολοιπα κομματια του συστηματος, δεν εχουν τις προυποθεσεις να σου κανει κολληματα σε νεα παιχνιδια. 

μονο την καρτα βλεπω να εχει ολες τις προυποθεσεις, ωστε να σου δημιουργει θεματα σε τελευταια παιχνιδια...!  παλια καρτα και παλιους Drivers που δεν υποστηριζουν τα νεα παιχνιδια..!  

αν βαλεις ενα πιο παλιο -βαρυ- παιχνιδι, οπως πχ το CRYSIS 2,  λογικα δεν πρεπει να εχεις θεμα..!  

• Like 2
Δημοσ.

προεινεται καμια καρτα γραφικων αν θελετε!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Δημοσ.

προεινεται καμια καρτα γραφικων αν θελετε!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

960 η 380 με 4gb ram 

Δημοσ.

960 η 380 με 4gb ram 

τι εννοεις 960 η 380;;;;;

δεν γνωριζω σχεδον τιποτα απο αυτα!!!!!!!!χακερ ειμαι !!!!!!!!!!!

Δημοσ.

τι εννοεις 960 η 380;;;;;

δεν γνωριζω σχεδον τιποτα απο αυτα!!!!!!!!χακερ ειμαι !!!!!!!!!!!

Χακερ και δεν μπορεις να κανεις αναζητηση στο google?

Ακου πραγματα...

• Like 2
Δημοσ.

Χακερ και δεν μπορεις να κανεις αναζητηση στο google?

Ακου πραγματα...

Χακαρει διπλα πιτογυρα περαν αυτου αντε να σπαει κανα default κωδικο για κλεψιμεικο wi-fi για παραπανω με τιποτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...