TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 αυτο που μου κανει σαν κολημα εινα ιοταν γυρναω των παιχτη η οτιδηποτε ειναι σαν να πηγαινει καρε καρε Αυτό που λες λογικά είναι το judder και είναι κάτι που το έχεις πάντα όταν δεν συμβαδίζουν τα fps με τα Mhz της οθόνης, άλλες φορές ποιο έντονα και άλλες λιγότερο. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το adaptive vsync από της ρυθμίσεις της nvidia.
panagiotispetrou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Η 960 θα τρώει bottleneck απο το cpu όπως τρώει και η 580 που έχει. Aν δεν στο έχουν ήδη πει τα παιδια,υπερχρόνησε το cpu να δεις αν το φαινόμενο υποχωρεί. Τα παιχνίδια που λες είναι του θείου; η γνήσια; Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό γιατί τα κράκ έχουν τον πάτο τους μέσα.
kurt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εγώ θα πρότεινα να τσεκάρεις τις θερμοκρασίες του pc σου, όπως προτάθηκε παραπάνω, διότι το ζήτημα μπορεί να είναι θέμα throttling... να ηξερα τι ειναι και το throttling... !!!!!!!! Η 960 θα τρώει bottleneck απο το cpu όπως τρώει και η 580 που έχει. Aν δεν στο έχουν ήδη πει τα παιδια,υπερχρόνησε το cpu να δεις αν το φαινόμενο υποχωρεί. Τα παιχνίδια που λες είναι του θείου; η γνήσια; Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό γιατί τα κράκ έχουν τον πάτο τους μέσα. γνησια ειναι
CrimsonSky_gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Τα παιχνίδια που λες είναι του θείου; η γνήσια; Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό γιατί τα κράκ έχουν τον πάτο τους μέσα. Φφφ ολο βλακειες 2
kurt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 τα εκανα ολα στο low max θερμοκρασια 65 κανει ακομα αυτες της διακοπες αλλα λιγο λιγοτερο υα ελεγα απο την στιγμη που τα εκανα ολα low
cabdik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 εγω παντως πιστευω οτι ειναι και θεμα Drivers, αφου δεν εχουν βγει τελευταιοι για την καρτα σου, ωστε να υποστηριζει σωστα και τα τελευταια παιχνιδια..! 1
kurt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 εγω παντως πιστευω οτι ειναι και θεμα Drivers, αφου δεν εχουν βγει τελευταιοι για την καρτα σου, ωστε να υποστηριζει σωστα και τα τελευταια παιχνιδια..! θεωρεις με αλλαγη καρτας θα φτιαξουν ολα;;
cabdik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 πιστευω οτι κανενα απο τα υπολοιπα κομματια του συστηματος, δεν εχουν τις προυποθεσεις να σου κανει κολληματα σε νεα παιχνιδια. μονο την καρτα βλεπω να εχει ολες τις προυποθεσεις, ωστε να σου δημιουργει θεματα σε τελευταια παιχνιδια...! παλια καρτα και παλιους Drivers που δεν υποστηριζουν τα νεα παιχνιδια..! αν βαλεις ενα πιο παλιο -βαρυ- παιχνιδι, οπως πχ το CRYSIS 2, λογικα δεν πρεπει να εχεις θεμα..! 2
kurt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 προεινεται καμια καρτα γραφικων αν θελετε!!!!!!!!!! σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια
Ghost007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 προεινεται καμια καρτα γραφικων αν θελετε!!!!!!!!!! σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια 960 η 380 με 4gb ram
kurt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 960 η 380 με 4gb ram τι εννοεις 960 η 380;;;;; δεν γνωριζω σχεδον τιποτα απο αυτα!!!!!!!!χακερ ειμαι !!!!!!!!!!!
Ghost007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=960 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=r9+380 1
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 τι εννοεις 960 η 380;;;;; δεν γνωριζω σχεδον τιποτα απο αυτα!!!!!!!!χακερ ειμαι !!!!!!!!!!! Χακερ και δεν μπορεις να κανεις αναζητηση στο google? Ακου πραγματα... 2
keravnos21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Χακερ και δεν μπορεις να κανεις αναζητηση στο google? Ακου πραγματα... Χακαρει διπλα πιτογυρα περαν αυτου αντε να σπαει κανα default κωδικο για κλεψιμεικο wi-fi για παραπανω με τιποτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα