Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το συστηματακι μια χαρα ειναι... μην τρελαινεσαι...!!!   

κατ' αρχας, δεν ξερω, δεν εχω ακουσει, κανενα παιχνιδι που να "ζηταει" 8 πυρηνες.....!!!!  αυτοι οι "καποιοι" που σου λενε τετοια, μαλλον.....ειναι πιο ασχετοι απο εσενα...!!!  

με εναν 4πυρηνο (οπως αυτος που εχεις) παιζεις τα παντα..!!

τα 8gb μνημης, που εχεις, συνηθως ειναι αρκετα.  τωρα τελευταια παρουσιαστηκαν μερικα παιχνιδια (π.χ. COD MW3) που ζητανε και 12gb RAM. αλλα αφου εχει η καρτα σου 4Gb, καλυπτεσαι..!  

εγω θα ελεγα να ριξεις το βαρος της "ερευνας", στην καρτα γραφικων..!  ειναι αρκετα παλια καρτα, και δεν ξερω αν εχουν βγει τελευταιοι drivers για αυτη, που να υποστηριζουν σωστα τα τελευταια παιχνιδια..!  

μαλλον απο εκει πρεπει να ξεκινησεις..!!!  

• Like 3
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να πάρεις μια καλή κάρτα γραφικών 960 η 380. Και όποτε μπορέσεις οικονομικά πας σε πιο καινούριο σύστημα (μητρική/επεξεργαστής/μνήμες DDR4). 

Αν δεν έχεις πρόβλημα να παίζεις σε medium η ακόμα και σε low γραφικά μείνε όπως είσαι ρίξε τα γραφικά και άπλα μάζεψε λεφτά και ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα! Δεν αγγίζει να δώσεις λεφτά για για τους συγκεκριμένους επεξεργαστές που κουμπώνουν πάνω στη μητρική σου. 

Για κάρτα γραφικών που θα σου μείνει εγώ θα επέλεγα αυτή http://www.e-shop.gr/vga-asus-strix-radeon-r9-380x-oc-strix-r9380x-oc4g-gaming-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513739

Κυρίως λόγο καλής εμπειρίας με ASUS κάρτες!

θεωρεις οτι αν αλλαξω καρτα για αρχη τα παιχνιδια κυριως το division θα σταματησει να εχει τα κοληματα

το συστηματακι μια χαρα ειναι... μην τρελαινεσαι...!!!   

κατ' αρχας, δεν ξερω, δεν εχω ακουσει, κανενα παιχνιδι που να "ζηταει" 8 πυρηνες.....!!!!  αυτοι οι "καποιοι" που σου λενε τετοια, μαλλον.....ειναι πιο ασχετοι απο εσενα...!!!  

με εναν 4πυρηνο (οπως αυτος που εχεις) παιζεις τα παντα..!!

τα 8gb μνημης, που εχεις, συνηθως ειναι αρκετα.  τωρα τελευταια παρουσιαστηκαν μερικα παιχνιδια (π.χ. COD MW3) που ζητανε και 12gb RAM. αλλα αφου εχει η καρτα σου 4Gb, καλυπτεσαι..!  

εγω θα ελεγα να ριξεις το βαρος της "ερευνας", στην καρτα γραφικων..!  ειναι αρκετα παλια καρτα, και δεν ξερω αν εχουν βγει τελευταιοι drivers για αυτη, που να υποστηριζουν σωστα τα τελευταια παιχνιδια..!  

μαλλον απο εκει πρεπει να ξεκινησεις..!!!  

τι καρτα θα μου προτεινες ςσυ;; ο φιλος παραπανω ηδη μου προτεινε καποιες!οσο για τους drivers νομιζω οτι δεν εχουν βγει .to λεω γιατι στο nvidia geforce experience οταν το ανοιγω στο μοναδικο παιχνιδι που γραφει οτι δεν εχω αυτα που χρειαζεται το συστημα ειναι το division ενω στα αλλα μια χαρα δεν ειχα ποτε προβλημα

Δημοσ.

Σίγουρα θα δεις κάποια διάφορα. Δοκίμασε με το σύστημα που έχεις τώρα να παίξεις σε medium και σε low γραφικά να δεις πως πάει από κολλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Μου βγάζει page not found το link

Edit:σε κάθε περίπτωση η 580 είχε 1.5gb μνήμη.δυνατή για την εποχή της και βασταει ακόμα σχετικά καλά αλλά μέχρι εκεί μην περιμένεις να τα παίζεις όλα smooth ειδικά εάν έχεις ανεβασμένη γταφικα. Και αυτό λόγω λιγης μνημης. Έχεις πάντως καλό συστήματα κι.εάν δεν θέλεις να ξοδευτεις πολύ απλά αλλάζει κάρτα όπως πχ μία 960

Δημοσ.

Μάλιστα άρα έβγαινε και με 3gb .καλή φάση.άκυρο το edit στο πιο πάνω μήνυμα μου.

Προσωπικά θα εμένα όπως το είμαι.έχεις καλό σύστημα.

Δημοσ.

π

Μου βγάζει page not found το link
Edit:σε κάθε περίπτωση η 580 είχε 1.5gb μνήμη.δυνατή για την εποχή της και βασταει ακόμα σχετικά καλά αλλά μέχρι εκεί μην περιμένεις να τα παίζεις όλα smooth ειδικά εάν έχεις ανεβασμένη γταφικα. Και αυτό λόγω λιγης μνημης. Έχεις πάντως καλό συστήματα κι.εάν δεν θέλεις να ξοδευτεις πολύ απλά αλλάζει κάρτα όπως πχ μίπια ειναι αυτη η 960 που λες ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Μάλιστα άρα έβγαινε και με 3gb .καλή φάση.άκυρο το edit στο πιο πάνω μήνυμα μου.
Προσωπικά θα εμένα όπως το είμαι.έχεις καλό σύστημα

στο division ομως γιατι κολαει;;

Δημοσ.

Είναι βαρυ παιχνίδι στα γραφικά.η κάρτα σου είναι καλή αλλά μέχρι εκεί.υπάρχουν και καλυτερες.η κατεβάσεις τα γραφικά η ξοδεύεται και πας τουλαχιστον σε μία 960.κατέβασε hwmonitor και τρέξε το.άσε το ανοιχτό και παίξε το παιχνίδι και όταν κολλήσει βγες λίγο και πες μας το max των θερμοκρασιών της κάρτας σου.είναι παλιά κάρτα και μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει πάστα.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που μου κανει σαν κολημα εινα ιοταν γυρναω των παιχτη η οτιδηποτε ειναι σαν να πηγαινει καρε καρε 

Δημοσ.

Είναι βαρυ παιχνίδι στα γραφικά.η κάρτα σου είναι καλή αλλά μέχρι εκεί.υπάρχουν και καλυτερες.η κατεβάσεις τα γραφικά η ξοδεύεται και πας τουλαχιστον σε μία 960.κατέβασε hwmonitor και τρέξε το.άσε το ανοιχτό και παίξε το παιχνίδι και όταν κολλήσει βγες λίγο και πες μας το max των θερμοκρασιών της κάρτας σου.είναι παλιά κάρτα και μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει πάστα.

αυτη την καρτα λες http://www.skroutz.gr/s/6542604/Asus-GeForce-GTX960-4GB-Strix-90YV07Q0-M0NA00.html

Δεν θα έπρεπε να στο κάνει αυτο

και ομως αυτο κανει σε εντονο βαθμο πολλες φορες

Δημοσ.

Κάνε υπομονή 3-4 μήνες και πάρε μια AMD Polaris 11/10, ανέβασε και τον επεξεργαστή στα 4.2GHz και θα είσαι μια χαρά.

Βαλε και Windows 10.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να τσεκάρεις τις θερμοκρασίες του pc σου, όπως προτάθηκε παραπάνω, διότι το ζήτημα μπορεί να είναι θέμα throttling... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...