Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους !ειμαι ενας νεος 36 ετων ασχετος με τους υπολογιστες!εχω αρχησει και παιζω καποια παιχνιδια στον υπολογιστη και εεπειδη βλεω καποια κοληματα καποιοι μου λεν οτι θελω επεξεργαστη πιο δυνατο και μου λενε 8 πυρινο!

τι θα μου προτεινατε;;;

παιχνιδια που παιζω battliefield 4

kai to division που ειδικα σε αυτο βλεπω οτι δεν τραβαει

ο υπολογιστης τωρα φοραει

μητρικη asrock fm2a88xextreme

επεξεργαστη amd athlon x4 860k

καρτα γραφικων nvidia 580 4 giga

8 giga ram

σας ευχαριστω εκ των προτερων υγεια σε ολους

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και δεν εχεις πει budget απο Amd επεξεργαστες κοιτας σε 8320(αν ασχοληθεις με oc) ή 8350(αν δεν θες να ασχοληθεις με oc και σου φτανουν τα λεφτα).

Παντως και η καρτα σου θα χρειαστει αλλαγη μιας και σε καινουργια παιχνιδια δεν τραβαει πλεον οπως παλια.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το μηχάνημα το βλέπω μια χαρά με επεξεργαστή AMD Athlon X4 860K Kaveri Quad-Core 3.7 GHz Socket FM2+ 95W .Και κάρτα γραφικών τούμπανο.Ας μιλήσει κάποιος πιο ειδικός εγώ το μηχάνημα το βλέπω μια χαρά.Βέβαια υπάρχουν κάποια παιχνίδια που ζητούν αυστηρά 8 πυρήνες.

Δημοσ.

Εγώ το μηχάνημα το βλέπω μια χαρά με επεξεργαστή AMD Athlon X4 860K Kaveri Quad-Core 3.7 GHz Socket FM2+ 95W .Και κάρτα γραφικών τούμπανο.Ας μιλήσει κάποιος πιο ειδικός εγώ το μηχάνημα το βλέπω μια χαρά.Βέβαια υπάρχουν κάποια παιχνίδια που ζητούν αυστηρά 8 πυρήνες.

Το τερματισες τελειως εσυ λες ΤΟΥΜΠΑΝΟ την 580 , αυτοι που πανε και αγοραζουν τις 970 και 980 είναι κοροιδα δηλαδή .

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα και δυο τρομαρες :P

τεσπα ας μας πει ο φιλος πρωτα για τι παιχνιδια μιλαμε και τι λεφτα μιλαμε και βλεπουμε...

(α σορρυ τα παιχνιδια τα γραφει ) 

χμμ κατσε να σκεφτω και θα σου πω περαιτερο γνωμη...

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα και δυο τρομαρες :P

τεσπα ας μας πει ο φιλος πρωτα για τι παιχνιδια μιλαμε και τι λεφτα μιλαμε και βλεπουμε...

Και σε τι αναλυση παιζει αν και είμαι σχεδον σιγουρος ότι παιζει σε 1920χ1080 για να μην τραβαει η 580 ειπαμε ΚΑΠΟΤΕ ηταν μια πολύ καλη καρτα .

• Like 1
Δημοσ.

ειτε πας σε amd επεξεργαστη ..δε τους ξερω καλα οποτε αφηνω αλλους να σου προτεινουν 

η σε ι5 https://www.skroutz.gr/s/7327618/Intel-Core-i5-6500-Box.html

και απο καρτες 960 4gb η 380 επισης με 4gb 

αυτα ειναι μια μετρια εως αρκετα καλη προταση .... αναλογως τι ακριβως θες (π.χ οβερκλοκ κλπ) και ποσα θες να δωσεις ..

• Like 1
Δημοσ.

γεια σε ολους !ειμαι ενας νεος 36 ετων ασχετος με τους υπολογιστες!εχω αρχησει και παιζω καποια παιχνιδια στον υπολογιστη και εεπειδη βλεω καποια κοληματα καποιοι μου λεν οτι θελω επεξεργαστη πιο δυνατο και μου λενε 8 πυρινο!

Τα κολλήματα μπορεί να είναι και από το Internet μιας και μιλάς μόνο για διαδικτυακά παιχνίδια.

Αν δεν έχεις ssd,τα παιχνίδια συχνά θέλουν πάνω από 8gb οπότε τρέχουν αρκετά με εικονική μνήμη που τρέχει από τον σκληρό, αν είναι αργός σου ρίχνει σκαλώματα.

Μπορεί να είναι λόγο ρυθμίσεων,κυρίως τα textures επειδή διαβάζονται την στιγμή που χρειάζονται δημιουργούν κολλήματα μιας και η κάρτα γραφικών πρέπει να σταματήσει την παραγωγή γραφικών για να διαβάσει τα textures, κατεβάζοντας την ποιότητα στα textures συχνά έχεις καλύτερο αποτέλεσμα αφού μικραίνουν οι χρόνοι που χρειάζονται για να διαβαστούν τα textures.

Άλλο ένα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να περιορίσεις τα καρέ ανά δεύτερο(FPS) στο επίπεδο που είναι άνετο για το σύστημά σου π.χ. με το msi afterburner που περνάει το rivatuner πέρα από τα άλλα με αυτό μπορείς να βλέπεις στατιστικά χρήσης cpu/gpu την ώρα που παίζεις το παιχνίδι για να καταλάβεις καλύτερα που είναι το πρόβλημα.

Αν π.χ. δεν πέφτεις ποτέ κάτω από 50 περιόρισε τα στα 50.

Γενικά τα κολλήματα ποτέ δεν είναι θέμα επεξεργαστή,μπορεί κάποιο παιχνίδι να τρέχει υπερβολικά αργά λόγου επεξεργαστή αλλά τα κολλήματα δεν έχουν σχέση με αυτόν. 

• Like 5
Δημοσ.

τι θα μου προτεινατε;;;

Να σταματησεις να τους κανεις παρεα γιατι ειναι ασχετοι

Για οσους δεν του λετε οτι χρειαζεται καρτα αντι για επεξεργαστη γελαω

• Like 4
Δημοσ.

Τα κολλήματα μπορεί να είναι και από το Internet μιας και μιλάς μόνο για διαδικτυακά παιχνίδια.

Αν δεν έχεις ssd,τα παιχνίδια συχνά θέλουν πάνω από 8gb οπότε τρέχουν αρκετά με εικονική μνήμη που τρέχει από τον σκληρό, αν είναι αργός σου ρίχνει σκαλώματα.

Μπορεί να είναι λόγο ρυθμίσεων,κυρίως τα textures επειδή διαβάζονται την στιγμή που χρειάζονται δημιουργούν κολλήματα μιας και η κάρτα γραφικών πρέπει να σταματήσει την παραγωγή γραφικών για να διαβάσει τα textures, κατεβάζοντας την ποιότητα στα textures συχνά έχεις καλύτερο αποτέλεσμα αφού μικραίνουν οι χρόνοι που χρειάζονται για να διαβαστούν τα textures.

Άλλο ένα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να περιορίσεις τα καρέ ανά δεύτερο(FPS) στο επίπεδο που είναι άνετο για το σύστημά σου π.χ. με το msi afterburner που περνάει το rivatuner πέρα από τα άλλα με αυτό μπορείς να βλέπεις στατιστικά χρήσης cpu/gpu την ώρα που παίζεις το παιχνίδι για να καταλάβεις καλύτερα που είναι το πρόβλημα.

Αν π.χ. δεν πέφτεις ποτέ κάτω από 50 περιόρισε τα στα 50.

Γενικά τα κολλήματα ποτέ δεν είναι θέμα επεξεργαστή,μπορεί κάποιο παιχνίδι να τρέχει υπερβολικά αργά λόγου επεξεργαστή αλλά τα κολλήματα δεν έχουν σχέση με αυτόν. 

και πως μπορω να δω ξ να τα ρυθμισω αυτα τα καρε εννοω!!!!

αρα λες οτι μια καρτα θα λθσει τα προβληματα που εχω ειδικα στο division

Δημοσ.

ναι σωστα γιατι ο επεξεργαστης γαζωνει...

και πως μπορω να δω ξ να τα ρυθμισω αυτα τα καρε εννοω!!!!

αρα λες οτι μια καρτα θα λθσει τα προβληματα που εχω ειδικα στο division

φιλε μου με αυτο τον επεξεργαστη και αυτη τη καρτα γραφικων δε πας πουθενα πλεον...

σιγουρα με μια καρτα γραφικων θα υπαρχει βελτιοση και καλυτερα φραμε αλλα ακομα και 60 φραμε κολλημενος να εισαι θα εχεις 

stuttering σε καποια παιχνιδια το ποιο πιθανο...

• Like 1
Δημοσ.

ssd φοραω αλλα δεν τα παω καλα με της ρυθμισεις της καρτασ γραφικων!και ναι ειναι αρκετα παλια η καρτα 

Και σε τι αναλυση παιζει αν και είμαι σχεδον σιγουρος ότι παιζει σε 1920χ1080 για να μην τραβαει η 580 ειπαμε ΚΑΠΟΤΕ ηταν μια πολύ καλη καρτα .

αν ηξερα πως βλεπουν την αναλυση!!!!!!!!!!!δεν το εχω καθολου λεμε με την τεχνολογια!!!!!!!!!

Δημοσ.

ssd φοραω αλλα δεν τα παω καλα με της ρυθμισεις της καρτασ γραφικων!και ναι ειναι αρκετα παλια η καρτα 

αν ηξερα πως βλεπουν την αναλυση!!!!!!!!!!!δεν το εχω καθολου λεμε με την τεχνολογια!!!!!!!!!

Σε τι οθονη παιζεις?Την αναλυση την βλεπεις στις ρυθμισεις του καθε παιχνιδιου.

Δημοσ.

τουλαχιστον εγω το ξερω οτι ειμαι ασχετος !οσο για τους αλλους απλα το παιζουν εξυπνοι!

ναι σωστα γιατι ο επεξεργαστης γαζωνει...

φιλε μου με αυτο τον επεξεργαστη και αυτη τη καρτα γραφικων δε πας πουθενα πλεον...

σιγουρα με μια καρτα γραφικων θα υπαρχει βελτιοση και καλυτερα φραμε αλλα ακομα και 60 φραμε κολλημενος να εισαι θα εχεις 

stuttering σε καποια παιχνιδια το ποιο πιθανο...

αρα απο την αρχη πρεπει να των φτιαξω σωστα;;για να γλυτωσω λεφτα μητρικης μπορω σε αυτην που εχω να βαλω καλυτερο επεξεργαστη;;

Σε τι οθονη παιζεις?Την αναλυση την βλεπεις στις ρυθμισεις του καθε παιχνιδιου.

θα το τσεκαρω και θα σου πω

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να πάρεις μια καλή κάρτα γραφικών 960 η 380. Και όποτε μπορέσεις οικονομικά πας σε πιο καινούριο σύστημα (μητρική/επεξεργαστής/μνήμες DDR4). 

Αν δεν έχεις πρόβλημα να παίζεις σε medium η ακόμα και σε low γραφικά μείνε όπως είσαι ρίξε τα γραφικά και άπλα μάζεψε λεφτά και ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα! Δεν αγγίζει να δώσεις λεφτά για για τους συγκεκριμένους επεξεργαστές που κουμπώνουν πάνω στη μητρική σου. 

Για κάρτα γραφικών που θα σου μείνει εγώ θα επέλεγα αυτή http://www.e-shop.gr/vga-asus-strix-radeon-r9-380x-oc-strix-r9380x-oc4g-gaming-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513739

Κυρίως λόγο καλής εμπειρίας με ASUS κάρτες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...