Προς το περιεχόμενο

tp link 8970 as access point(client mode)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια!!!

Εκτος απο το vdsl router που εχω στο σαλονι του σπιτιου μου,,εχω και ενα Tplink 8970 στο δωματιο μου

και θελω να το κανω access point αλλα σαν client mode(lanοπορτες).Δηλαδη να το κανω να δουλευει σαν κανονικο access point αλλα σε client mode.Γινεται αυτο?

Και αν ναι,πως γινεται.Αν γινεται μπορειτε να μου πειτε βημα βημα.....

Ευχαριστω πολυ!!!!

Επεξ/σία από Alekos7575
Δημοσ.

Αν εννοείς να παίρνει ασύρματα την σύνδεση και να την δίνει ενσύρματα, όχι δεν παίζει.

Αν όμως θελεις το αναποδο, ναι παίζει.

Δημοσ.

Κανένα DSL router (modem/router) δεν μπορεί να παίξει ως ΑΡ client.

Λίγα απλά ασύρματα router μπορούν να παίξουν ως ΑΡ client, όπως σχεδόν όλα τα ΑΡ.

• Λύση
Δημοσ.

Καλημερα παιδια!!!

Εκτος απο το vdsl router που εχω στο σαλονι του σπιτιου μου,,εχω και ενα Tplink 8970 στο δωματιο μου

και θελω να το κανω access point αλλα σαν client mode(lanοπορτες).Δηλαδη να το κανω να δουλευει σαν κανονικο access point αλλα σε client mode.Γινεται αυτο?

Και αν ναι,πως γινεται.Αν γινεται μπορειτε να μου πειτε βημα βημα.....

Ευχαριστω πολυ!!!!

Υπαρχει παντα και η λυση να ριξεις καλωδιο ethernet οποτε να γινει access point οπως υπαρχει και η λυση να βαλεις Powerline και στο τελος του Powerline να βαλεις το tp link.

Αν εννοείς να παίρνει ασύρματα την σύνδεση και να την δίνει ενσύρματα, όχι δεν παίζει.

Αν όμως θελεις το αναποδο, ναι παίζει.

η αφασια ειναι πως εχω ακουσει και εγω πως εχει παιξει με wds και το πιο παραξενο ειναι οτι εχω ακουσει οτι επαιξε μεταξυ δυο διαφορετικων εταιρειων οπως και χωρις να κανουν wds στο adsl router.δηλαδη εγινε μονοπλευρα το wds απο την πλευρα του tp link μονο.δεν ξερω αν εχει καποιο περιορισμο.στο thomson πχ οπως και σε Hp που το εχω δει ηθελε και απο τις δυο πλευρες.για το thomson κιολας επρεπε να ειναι ιδιας εταιρειας και επαιζε μονο με wep.ακομα βεβαια και με ιδια μοντελα ιδια firmware Πολλες φορες ειχες Packet loss.αν θελει να το κανει δοκιμη ο φιλος μας μπορει.αν τωρα θελει και απο την αλλη πλευρα πρεπει να δει αν το adsl/vdsl router του δινει wds

Δημοσ.

Thank you!!!

δοκιμασε το γιατι δεν ξερω αν θα πετυχει  σιγουρα.ειναι και στα ιταλικα/ισπανικα τι ειναι αυτα οποτε δεν καταλαβαινω τι λεει αλλα απο τις εικονες φαινεται οτι κανει αυτο που μαλλον θες.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ !!!!!

Τελικα επιασε!

Αλλα το wireless mode sto tplink το παταμε οταν εχουμε κανει ολες τις ρυθμισεις πρωτα που λεει το video.

Τωρα πιανει μαζι, και σαν access point και σαν ap client mode.!

Σε ευχαριστω πολυ!!!! :)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ !!!!!

Τελικα επιασε!

Αλλα το wireless mode sto tplink το παταμε οταν εχουμε κανει ολες τις ρυθμισεις πρωτα που λεει το video.

Τωρα πιανει μαζι, και σαν access point και σαν ap client mode.!

Σε ευχαριστω πολυ!!!! :)

στην ουσια παιζει σαν repeater τωρα.παραξενο παντως που παιζει κανοντας wds απο την μια πλευρα μονο.τι να πω.τελος καλα ολα καλα.το τελευταιο firmware να εχεις προληπτικα στο tp link

πρεπει να το φτιαξουμε κανα θεματακι αυτο γιατι πολυς κοσμος εχει 8970 οποτε να ξερουν οτι παιζει και σαν client/repeater.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:)

Για σας και παλι!

Εμενα μου πεζει και σαν access point και σαν client,μαζι ταυτοχρονα.(περιεργο αλλα πεζει)

Το videaki τα λεει ολα απλα το πρωτο βημα(wirelless mode το παταμε τελευταιο)γιατι μλοκαρει το ρουτερ.

Και δεν θυμαμαι να λεει στο τελος για secured ή unsecured mode για τη λειτουργεια access point.

Eμενα μου εβγαλε unsecured, αλλα πηγα στο wirelless security και το εφτιαξα.(εβαλα τον κωδικο μου)

Αυτα.

Ευχαριστω πολυ για το βιντεακι του poulinou!!!

Επεξ/σία από Alekos7575
Δημοσ.

σαν repeater εννοεις και σαν client μαζι.δεν ειναι παραξενο.και το 801Nd αν το βαλεις σε Universal repeater οσο θυμαμαι σου δινει και σαν client.ενταξει το secure /unsecure ειναι το λιγοτερο.εοτε γινει απο το wizard ειτε το κανεις μετα δεν αλλαζει κατι απλα θα σου φαει λιγο παραπανω χρονο

:)

Για σας και παλι!

Εμενα μου πεζει και σαν access point και σαν client,μαζι ταυτοχρονα.(περιεργο αλλα πεζει)

Το videaki τα λεει ολα απλα το πρωτο βημα(wirelless mode το παταμε τελευταιο)γιατι μλοκαρει το ρουτερ.

Και δεν θυμαμαι να λεει στο τελος για secured ή unsecured mode για τη λειτουργεια access point.

Eμενα μου εβγαλε unsecured, αλλα πηγα στο wirelless security και το εφτιαξα.(εβαλα τον κωδικο μου)

Αυτα.

Ευχαριστω πολυ για το βιντεακι του poulinou!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...