john_dr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Το GearBest φαίνεται να κάνει flash sales σε κάποια Samsung προϊόντα. Αν και το παρόν thread το άνοιξα περισσότερο για τον SSD Original Samsung 850 EVO 120GB Solid State Drive SSD Hard Disk 2.5 inch SATA3-59.24 and Free Shipping| GearBest.com (έχει άλλα 96 κομμάτια) έχει και κάποιες microSD σε αντίστοιχα flash sales 32GB Samsung Class 10 48MB/s TF / Micro SD UHS - I Memory Card-9.04 and Free Shipping| GearBest.com 7,61 Original Samsung UHS-1 32GB Micro SDXC Memory Card-12.01 and Free Shipping| GearBest.com (EVO+) 9,61 3
Nimda075 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 οταν με το καλο θα παραλαβεις η samsung θα εχει βγαλει τουλαχιστον 2 νεωτερες σειρες 5
john_dr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν έχει τύχει να μην παραλάβω από Gearbest. Και έχω πάρει κάρτες MicroSD Samsung,Sandisk,Toshiba, και βγήκαν όλες original. SSD δεν έχει τύχει να πάρω. Κάνα thread με πρόσφατο κράξιμο στο gearbest προς ενημέρωσή μου υπάρχει; διότι μπορεί να έχω χάσει επεισόδια. 2
gbras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Και δεν ειχα ποτε προβλημα να μην ερθει κατι, και εχω παρει παρα πολλα απο εκει. Αλλα δεν μπορεις να περιμεενις να τα εχεις και σε 1 εβδομαδα! Πλεον κανει λιγοτερο απο μηνα. 1
Billator Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 O ssd είναι αυθεντικός αγόρασε φίλος μου και παρέλαβε πριν 1.5 μήνα κανονικά. (και κλασικά Unregistered το είχαν στείλει). 27 μέρες Καλύπτεται και από Ευρώπη κανονικά η εγγύηση του σκληρού απλά με βάση την ημερομηνία κατασκευής του και όχι με βάση την ημερομηνία αγοράς του. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Για 14 ευρώ διαφορά αυτή η ταλαπωρία?Να είχε πχ τον 500άρη στα 110-115 θα άξιζε το ρίσκο.
Kenny McCormick Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Για 14 ευρώ διαφορά αυτή η ταλαπωρία?Να είχε πχ τον 500άρη στα 110-115 θα άξιζε το ρίσκο. Bάλε μεταφορικά και αν θες αντικαταβολή πάει 70 ευρώ το λιγότερο άρα έχουμε -30%!
ziaba Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν και ssd από δω σ αυτά τα λεφτά sundisk,ocz,corsair,intel δεν είναι Samsung αλλά αν του χρόνου χαλάσει ο σαμσουνγκ ο κινέζος θα το παίζει εσκιμο ενώ εδώ έχει 2 χρόνια εγγύηση
barman_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 3 μήνες αναμονή πριν δώσουν τα χρήματα πίσω. Μακρυά από μένα. Σε διπλανό τηλεφωνικό φόρουμ λέγονται όλα
andreasece Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Είχα παραγγείλει την 32άρα από αντίστοιχη προσφορά στις 16 Φεβρουαρίου και μου ήρθε σήμερα! Αν δεν βιάζεται καθόλου κάποιος είναι τέλειες οι τιμές.
runner69 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 O ssd είναι αυθεντικός αγόρασε φίλος μου και παρέλαβε πριν 1.5 μήνα κανονικά. (και κλασικά Unregistered το είχαν στείλει). 27 μέρες Καλύπτεται και από Ευρώπη κανονικά η εγγύηση του σκληρού απλά με βάση την ημερομηνία κατασκευής του και όχι με βάση την ημερομηνία αγοράς του. Απο τη στιγμη που η samsung προσφερει πανευρωπαικη εγγυηση, πως ειναι δυνατον να καλυπτεται απο την Ευρωπη οταν μιλαμε για προιον απο Κινα; (Δεν θυμαμαι αν εχουμε ξανακανει αυτη τη συζητηση). Υπάρχουν και ssd από δω σ αυτά τα λεφτά sundisk,ocz,corsair,intel δεν είναι Samsung αλλά αν του χρόνου χαλάσει ο σαμσουνγκ ο κινέζος θα το παίζει εσκιμο ενώ εδώ έχει 2 χρόνια εγγύηση Και ποσο μαλλον οταν ο 850evo εχει 5 χρονια εγγυηση και οχι 2. 1
pittas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 To gearbest είναι ΠΟΛΎ παρεξηγημένο. Και το γράφω εγώ που έχω γράψει πολλά αρνητικά. Τους τελευταίους μήνες έχει διορθώσει πολλά πράγματα και δεν κάνει γυφτιες. Εχθές παρέλαβα κάτι εργαλεία σε κασετίνα που κόστιζε 14 $. Δυστυχώς η κασετίνα στη μεταφορά έσπασε σε μια γωνιά.. .Λέω για να τους στείλω φώτο να δω τι θα μου πούνε. Μου επιστρέψανε 6$....τι άλλο να κάνουν δηλαδή? Εντάξει όσον αφορά δε το δίσκο. Ανά πάσα στιγμή 5 χρόνια από την ίδια τη σαμσουνγκ εγγυηση. 15 ευρώ που έχει διαφορά δε σας κάνει δηλαδή? Μήπως ζω στην Ελβετία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.
drdedus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Και εγω με επιφύλαξη απο αυτους αλλα πριν 2 εβδομάδες έδωσαν αστραπιαία refund . Επιφύλαξη ξε-επιφύλαξη απο εκεί ειναι οι περισσότερες παραγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα